Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάει κάποιο παλικάρι σε έκθεση και δει από κοντά την Ηisense 5700 55''' στημένη  ας γράψει σε πιο Κώτσο να μην τρέχουμε δεξιά και αριστερά .

Ουσιαστικά για την ώρα μόνο αυτές μπήκαν σε καλές τιμές χωρίς βέβαια ανταγωνισμό! και μεμονωμένα κομμάτια από άλλες μάρκες   

πχ Η γνωστή φθηνή sony έχει +100€ από την προσφορά της sony hellas. ( προσωπικά αναμένω να δω ξανά την ίδια τιμή , πιστεύω)  άλλωστε στον μήνα αυτό θα δούμε και άλλες τέτοιες τιμές όπως φαίνεται.

Για τις Hisense στο εξωτερικό λένε τα καλύτερα ( είναι παγκοσμίως γνωστές ) οπότε υπάρχουν και αρκετά reviews και info.

Επεξ/σία από maxdore217
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moλις εριξα το κληρο μου στη philips 50PUT6262/12

Λιγο πιο ακριβη απο hisense αλλα το ambilight ειναι ερωτας και στη τιμη που την εχουν δεν τη λες και προσφορα (για τη philips 50").. οπως και ακρετες αλλες πχ samsung οι προσφορες δεν ηταν και τοσο προσφορες καποιες νομιζω παιζουν και λιγο πιο ακριβα αποτι ειχα δει χθες στο καταστημα.

Η  55αρα που τωρα ειναι διαθεσιμη μονο σε καταστημα αρα εκθεσιακο 100%.

Το μονο που αλλαζει απο τη 55αρα ειναι πως η 50αρα εχει va panel (που δεν το εχω δει καθως μονο τη 55αρα εχουν στα καταστηματα) και φυσικα οι ιντσες.

Οι hisense ειναι λιγο αθλιες σε ρευματα. Και φυσικα το πλαισιο τους δεν εχει κατι ιδιαιτερο ψιλο πλαστικουρα. Κατα τα αλλα καλα πανελ που δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τα επωνυμα.. δεν εψαξα για settings κλπ.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

Λιγο πιο ακριβη απο hisense αλλα το ambilight ειναι ερωτας και στη τιμη που την εχουν δεν τη λες και προσφορα (για τη philips 50").. οπως και ακρετες αλλες πχ samsung οι προσφορες δεν ηταν και τοσο προσφορες καποιες νομιζω παιζουν και λιγο πιο ακριβα αποτι ειχα δει χθες στο καταστημα.

Το μονο που αλλαζει απο τη 55αρα ειναι πως η 50αρα εχει va panel (που δεν το εχω δει καθως μονο τη 55αρα εχουν στα καταστηματα) και φυσικα οι ιντσες.

Οι hisense ειναι λιγο αθλιες σε ρευματα. Και φυσικα το πλαισιο τους δεν εχει κατι ιδιαιτερο ψιλο πλαστικουρα. Κατα τα αλλα καλα πανελ που δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τα επωνυμα.. δεν εψαξα για settings κλπ.

Φίλε μπορείς να μας πεις πόσο την πήρες και από πού? ενδιαφέρομουν και εγώ για την 55αρα αλλά τώρα που λες για va panel στην 50αρα αξίζει.εχει ambilight 2 πλευρών αν δεν κάνω λαθος?και όταν παραλάβεις πες μας εντυπώσεις.Στο μόνο που κολλάω λίγο είναι τα 60hz ρε γμτ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

γιατι οι sony samsung ειναι καλυτερες στα πλαστικα?

εχουν περασει απο χερια μου και ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πλαστικά στις χαμηλές και μεσαίες κατηγορίες είναι μέτριας ποιότητας στην καλύτερη περίπτωση (για να μην πω κακής) σε όλες της τηλεοράσεις ανεξαρτήτου μάρκας. 

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, postfire είπε

γιατι οι sony samsung ειναι καλυτερες στα πλαστικα?

εχουν περασει απο χερια μου και ξερω.

Σαν αίσθηση ειναι καλύτερες αυτες που ειχε το μαγαζί. Η hisense εχουν καλούπι japan αλλα πλαστικό και φινίρισμα f&u

38 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Τα πλαστικά στις χαμηλές και μεσαίες κατηγορίες είναι μέτριας ποιότητας στην καλύτερη περίπτωση (για να μην πω κακής) σε όλες της τηλεοράσεις ανεξαρτήτου μάρκας. 

Πανω απο 500€ μια χαρα αίσθηση έχουν οσες ειχε ο κοτσος. Fu mls & hisense εκανε μπαμ οτι ειναι πλαστικό τσιπικο.

Δημοσ.

Και οι samsung μεχρι τα 600 ευρω την ιδια ποιοτητα πλαστικων εχουν. Ισως ελαφρα καλυτερη ποιοτητα πλαστικων - συναρμογης η lg. Οπως και να χει δεν θα διαφωνησουμε και σε αυτό τωρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...