manos28684 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171554-sony-kd55xe9005-55 Στο skroutz πάνω απο 10% https://www.skroutz.gr/s/10792211/Sony-KD-55XE9005.html
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ανακοινωσε νεα μοντελα η Sony πριν λιγες μερες οποτε ισως αυτο ειναι κινηση της Sony Hellas (αν γινει price match και απο αλλου).
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω γιατί φοβάμαι πως είναι εκθεσιακές; Τελικά είναι προσφορά από την ίδια τη Sony. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ChrisN.S.
cineaste Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Την έβαλε και το Public στην ίδια τιμή με δωρεάν πενταετή εγγύηση. 1
sedo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μια ερώτηση για τους φίλους που γνωρίζουν. Samsung QE55Q7F ή Sony KD55XE9005, εγω δεν είχα το χρόνο τις δω απο κοντά (ελπίζω αύριο να τα καταφέρω). Εσείς φίλοι μου ποιά απο τις δύο θα επιλέγατε? Σας ευχαριστώ,
hasiotis_john Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πας στην Sony φίλε! (γνώμη μου φυσικά και σου προτείνω όταν ψάχνεις για ένα προιόν που θα το βλέπεις καθημερινά για τα επόμενα χρόνια να το ψάχνεις καλά και εμπεριστατωμένα) Εγώ θα πήγαινα προς sony για τους εξής λόγους. 1) Πάνω κάτω και οι 2 είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω για την Sumsung! 2) Η Sumsung έχει σοβαρά θέματα με clouding - blooming σε σκοτεινές σκηνές στις γωνίες της και όχι μόνο. 3) Προτιμώ το adroid software της Sony που πραγματικά χάνεσαι με το περιεχόμενο, παρ' όλα τα προβλήματα που έχει. Αν είχες απέναντι το webOS της LG μπορεί να σου έλεγα την 2η, αλλά τώρα με της sumsung πολύ μέτρια τα πράγματα! 4) Ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που πρέπει να κοιτάξεις ΚΑΙ στις 2 (μιας και οι δυο έχουν το ίδιο θέμα), είναι οι γωνίες θέασης. Αυτό είναι καλό να το δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Η Sony έχει όντως θέμα, το είδα ο ίδιος πριν λίγο σε Κότσο. Όσο είσαι απέναντι στην TV είναι φωτεινή και αρχίζει αμέσως να σκοτεινιάζει όσο πας πλάγια. Στην sumsung συμβαίνει και σε αυτή, αλλά με ένα κλικ καλύτερης γωνίας. Παρ' όλα αυτά ΨΑΞΕ το, ειδικά αν κάθεστε πολλοί στο σαλόνι και αναγκαστικά κάποιοι είναι στις γωνίες. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john
saxos55 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Να πας στην Sony φίλε! (γνώμη μου φυσικά και σου προτείνω όταν ψάχνεις για ένα προιόν που θα το βλέπεις καθημερινά για τα επόμενα χρόνια να το ψάχνεις καλά και εμπεριστατωμένα) Εγώ θα πήγαινα προς sony για τους εξής λόγους. 1) Πάνω κάτω και οι 2 είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω για την Sumsung! 2) Η Sumsung έχει σοβαρά θέματα με clouding ( blooming ) σε σκοτεινές σκηνές στις γωνίες της και όχι μόνο. 3) Προτιμώ το adroid software της Sony που πραγματικά χάνεσαι με το περιεχόμενο, παρ' όλα τα προβλήματα που έχει. Αν είχες απέναντι το webOS της LG μπορεί να σου έλεγα την 2η, αλλά τώρα με της sumsung πολύ μέτρια τα πράγματα! Μια φορά, τυπογραφικό. Τρείς φορές σημαίνει πως κοροϊδεύεις τη Samsung με τους φίλους σου και ο κορέκτορας σε έχει πάρει χαμπάρι!
hasiotis_john Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ΧΑΧΑΧΑ .., πω ρε φίλε! Απίστευτο! Και να πεις πως την μισώ την ρημάδα. Πραγματικά ο δαίμων του τυπογραφείου μπήκε μέσα σου! Δεν το κάνω edit μιας μου αξίζουν τα χειρότερα όταν μέσα σε ένα τεχνολογικό site γράφω έτσι την Samsung. (αν δεις παραπάνω, πρόσθεσα άλλο ένα... οπότε πήγαμε στις 4! Πλέον πρέπει να μου κάνει μήνυση η εταιρεία. χαχαχαχα) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john
cineaste Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q7f-vs-sony-x900e/417/418#comparison_681
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εγω παντως θα πηγαινα στην Samsung......Αν και δεν τις εχω δει διπλα διπλα οποτε ολα παιζουν.
panos7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω παντως θα πηγαινα στην Samsung......Αν και δεν τις εχω δει διπλα διπλα οποτε ολα παιζουν. Αρκετα καλυτερη η Sony. Και στα reviews και απο κοντα 1
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, panos7 είπε Αρκετα καλυτερη η Sony. Και στα reviews και απο κοντα Εγω το μονο που ξερω ειναι πως Ποτε μου δεν εχω παθει πλακα με ποιοτητα εικονας οπως με τις QLED της Samsung. Εννοω πως ποτε δεν εχω παει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και να πω ΓΟΥΑΟΥ βλεπωντας καποια SONY σεταρισμενη αυτο ειναι ολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα