Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θα ηθελα ενα συστημα με επεξεργαστη 2400g και 16 gb ram. Το κοστος να ειναι μεχρι 600 ευρω.  Βρισκομαι αθηνα  αιγαλεω συγκεκριμενα οποτε μπορω να τα απο καταστηματα οπως askadam η mg manager. Δεν ειναι απαραιτητη η αγορα των εξαρτηματων απο αυτα τα καταστηματα απλα τα αναφερω επειδη γνωριζω οτι βρισκονται στο κεντρο.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή : ελαφρυ gaming lol hearstone gta 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop matlab

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αιγαλεω,αττικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν εχω θεμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?προτιμω να το συναρμολογησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pngts1996 είπε

Καλησπερα θα ηθελα ενα συστημα με επεξεργαστη 2400g και 16 gb ram. Το κοστος να ειναι μεχρι 600 ευρω.  Βρισκομαι αθηνα  αιγαλεω συγκεκριμενα οποτε μπορω να τα απο καταστηματα οπως askadam η mg manager. Δεν ειναι απαραιτητη η αγορα των εξαρτηματων απο αυτα τα καταστηματα απλα τα αναφερω επειδη γνωριζω οτι βρισκονται στο κεντρο.

Το θες σε mini κουτί ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για κουτι θα προτιμουσα κατι σε μετριο μεγεθος απλα αργοτερα σκεφτομαι να βαλω καρτα γραφικων και αλλο επεξεργαστη οποτε θελω να χωραει η καρτα

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

SNTRX2d.jpg

Aπλά ζήτα bios update καλού κακού.

Καθως κοιτουσα βρηκα και αυτον την μητρικη ακουσα να λενε οτι ειναι ετοιμη για αυτον τον επεξεργαστη Gigabyte GA-AX370M-Gaming 3 (Rev1.0). Στο  askadam κανουν bios update? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Καθως κοιτουσα βρηκα και αυτον την μητρικη ακουσα να λενε οτι ειναι ετοιμη για αυτον τον επεξεργαστη Gigabyte GA-AX370M-Gaming 3 (Rev1.0). Στο  askadam κανουν bios update? 

Επίσης αυτή  Gigabyte AX370-Gaming 3 (rev. 1.x) είναι καλύτερη από την ashrock (Chipset AMD X370, Realtek® ALC1220 codec, 2 x USB 3.1 Gen 2) πιο νέο προϊόν και έρχεται έτοιμη για ryzen apus, δεν χρειάζεται bios update. Επιπλέον είναι itx για "Midi Tower" που ζήτησες.

Επεξ/σία από Minitab
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Minitab είπε

Επίσης αυτή  Gigabyte AX370-Gaming 3 (rev. 1.x) είναι καλύτερη από την ashrock (Chipset AMD X370, Realtek® ALC1220 codec, 2 x USB 3.1 Gen 2) πιο νέο προϊόν και έρχεται έτοιμη για ryzen apus, δεν χρειάζεται bios update. Επιπλέον είναι itx για "Midi Tower" που ζήτησες.

για αυτη τη γραφικη λεω κ εγω μπηκα στο mg manager και ειχε την rev 1.0

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

για αυτη τη γραφικη λεω κ εγω μπηκα στο mg manager και ειχε την rev 1.0

Στο skroutz και στο επίσημο site την έχουν rev. 1.x. (rev_10 στη διεύθυνση σελίδας). Για κάθε αμφιβολία επικοινωνείς με το κατάστημα και επιβεβαιώνεις ότι είναι "AMD RYZEN DESKTOP 2000 READY", που είναι και το ζητούμενο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Minitab είπε

Στο skroutz και στο επίσημο site την έχουν rev. 1.x. (rev_10 στη διεύθυνση σελίδας). Για κάθε αμφιβολία επικοινωνείς με το κατάστημα και επιβεβαιώνεις ότι είναι "AMD RYZEN DESKTOP 2000 READY", που είναι και το ζητούμενο.

εγινε φιλε μου σ ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, pngts1996 είπε

εγινε φιλε μου σ ευχαριστω

πρόσεχε το κουτί να είναι ATX, όπως αυτό Corsair Carbide 100R. Το 88R που έδωσε ο φίλος παραπάνω είναι μόνο για MicroATX and Mini-ATX μητρικές.

Επεξ/σία από Minitab

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...