Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Απόλαυση τα σχόλια από τους android χρήστες να προσπαθούν να ζαχαρώσουν το χάπι. #gargara #androidnotch

Θα σας χρειαστούν μερικές παστίλιες.

91685350-7981-42cd-b375-136678886069.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.damianpiwowarski.iphonexscreen&hl=en

2000 reviews τα περισσότερα θετικά. Ρε τι γίνεται στον androidokosmo? :P

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idoideas.xoutof10&hl=en

Tα λόγια του developer της εφαρμογης στο reddit:

Hey!

I was bored today and I wanted to make something stupid and not that useful.

Ευκολα καταλαβαινεις ποιοι ειστε αυτοι που βάλατε 5 αστέρια.
Ενδεικτικά,το σχόλιο ενος που εβαλε 5
"I used to have a pretty pathetic life. I didn't get good marks, I didn't look good and I didn't smell good either. I was just on the verge of giving up and switching to iPhone when I saw this application being mentioned on AndroidAuthority. I was transfixed at the creativity, the huge COURAGE that led the dev to make such a gorgeous app, I was truly inspired. I downloaded it and all of a sudden I'm... Free. My life became better, I got 100% in all subjects and now I smell like my favorite deodorant all the time! Truly a life changer and a *must* download."

Τry harder next time.

Επεξ/σία από suffocater
  • Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

... λάθος.

Είναι το Oneplus 5 κατά πάσα πιθανότητα (δεν διακρίνεται καθαρά το fingerprint του 5Τ... μέσα στην red protective silicon case της Oneplus.

Με προσεκτική παρατήρηση στο σύστημα φακών θα το καταλάβεις.

Το iPhone 7 plus εννοείς δηλαδή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, mpermpatis said:

έλεος με το mainstream που δημιουργεί κάθε ένας και πρέπει να υιοθετείται. 

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι πρέπει να υιοθετείται. Οι εταιρίες επιλέγουν να το κάνουν κι αυτό κάτι δείχνει. Όχι σε όλους βέβαια..

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
8 ώρες πριν, TechnoState είπε

... λάθος.

Είναι το Oneplus 5 κατά πάσα πιθανότητα (δεν διακρίνεται καθαρά το fingerprint του 5Τ... μέσα στην red protective silicon case της Oneplus.

Με προσεκτική παρατήρηση στο σύστημα φακών θα το καταλάβεις.

Παίζει να έχεις και δίκιο. Αν είχε iphone δεν θα ασχολούνταν με κινεζιές :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπίσουμε ότι είναι Fake news και ότι δεν θα είναι έτσι το τελικό design. Προσωπικά αν είναι έτσι με βλέπω για πολύ καιρό ακόμη με το 5Τ. Βασικά για να δούμε και το 6Τ. Εντάξει... αφού θέλουν μεγάλο screen to body ratio γιατί πολύ απλά ρε παιδί μου δεν κάνουν μια τρύπα στην οθόνη για το ακουστικό η ας υιοθετήσουν την τεχνολογία του mimix με την δόνηση στην οθόνη αλλά να είναι ποιο αποτελεσματικό.

Τι στα κομμάτια έχουν πιάσει τους σχεδιαστές με αυτή την άσχετη κουτσουλιά στο κέντρο... έλεος. 

Για τα σχόλια με τις πατάτες της Apple και τους φανατικούς σκληροπυρηνικούς κομπιουτεράδες tecnhofreaks της (που δεν ξέρουν που παν τα 4 ουσιαστικά) απλά κλαίω...  

Στο θέμα πάλι. Καταρχάς δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα βγάλει κινητό με λιγότερη μνήμη από το προηγούμενο. Σίγουρα κάποια μούφα είδηση είναι και δεν θα ισχύσει.

Πλήρη απογοήτευση αν ισχύουν πάντως τέτοια νέα.

Επεξ/σία από nectons
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, nectons είπε

Ας ελπίσουμε ότι είναι Fake news και ότι δεν θα είναι έτσι το τελικό design. Προσωπικά αν είναι έτσι με βλέπω για πολύ καιρό ακόμη με το 5Τ. Βασικά για να δούμε και το 6Τ. Εντάξει... αφού θέλουν μεγάλο screen to body ratio γιατί πολύ απλά ρε παιδί μου δεν κάνουν μια τρύπα στην οθόνη για το ακουστικό η ας υιοθετήσουν την τεχνολογία του mimix με την δόνηση στην οθόνη αλλά να είναι ποιο αποτελεσματικό.

Τι στα κομμάτια έχουν πιάσει τους σχεδιαστές με αυτή την άσχετη κουτσουλιά στο κέντρο... έλεος. 

Για τα σχόλια με τις πατάτες της Apple και τους φανατικούς σκληροπυρηνικούς κομπιουτεράδες tecnhofreaks της (που δεν ξέρουν που παν τα 4 ουσιαστικά) απλά κλαίω...  

Στο θέμα πάλι. Καταρχάς δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα βγάλει κινητό με λιγότερη μνήμη από το προηγούμενο. Σίγουρα κάποια μούφα είδηση είναι και δεν θα ισχύσει.

Πλήρη απογοήτευση αν ισχύουν πάντως τέτοια νέα.

..... περίμενε να δούμε τι είδος θα είναι, τι timings θα πιάνει κ μετά θα κρίνουμε αν είναι λίγη ή overkill. 

-----------------------------------------

... εγώ επίσης, είμαι δύσπιστος ότι αυτή είναι η τελική μορφή.

Προσδοκώ ότι θα ενσωματώνει fingerprint scanner  κάτω απο την οθόνη (βλέπε vivo-με σαφώς καλύτερη υλοποίηση κ απόκριση).

Όπως κ να έχει, περιμένω να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της η oppo.... αφού ως γνωστόν κάθε oneplus συσκευή,  ακολουθεί τα χνάρια του αμέσως προηγούμενου oppo flagship.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

..... περίμενε να δούμε τι είδος θα είναι, τι timings θα πιάνει κ μετά θα κρίνουμε αν είναι λίγη ή overkill. 

-----------------------------------------

... εγώ επίσης, είμαι δύσπιστος ότι αυτή είναι η τελική μορφή.

Προσδοκώ ότι θα ενσωματώνει fingerprint scanner  κάτω απο την οθόνη (βλέπε vivo-με σαφώς καλύτερη υλοποίηση κ απόκριση).

Όπως κ να έχει, περιμένω να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της η oppo.... αφού ως γνωστόν κάθε oneplus συσκευή,  ακολουθεί τα χνάρια του αμέσως προηγούμενου oppo flagship.

Εγώ θέλω ΚΑΙ μέγεθος.. δεν μου φτάνουν τα 6... μας καλόμαθε και τώρα θα βγάλει το επόμενο με λιγότερη? Θα τους σκίσω! :P

Προσδοκώ και εγώ να ΜΗΝ είναι έτσι το τελικό. Ότι άλλο θέλει ας κάνει αρκεί να ΜΗΝ είναι έτσι! ☼

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 8:15 ΜΜ, 3DJIN είπε

νομίζω οτι το γυαλί πίσω το λανσαρε πρωτη η 1+ στο X

nexus 4

nexus 4

nexus 4

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον θα έχει notch τελικά, οι κάμερες δεν θα είναι στο κέντρο και θα βγει έκδοση 256gb με 750 δολλάρια. Ακριβό αλλά 8gb ram και 256gb storage οπότε λογικά θα είναι το επόμενο killer της εταιρίας. Η αγωνία μεγαλώνει.  ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...