dimus1985 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σ εολους.Αντιμετωπιζω ενα μεγαλο και συναμα τρελο προβλημα που δεν εχει καμια λογικη...Ας τα παρουμε απο την αρχη..Εχω συμβολαιο vdsl 50 στην vodafone.Η καμπινα του οτε ειναι στα 50 μετρα.49999 στην πριζα ολα τελεια.Επειδη το κινεζικο της vodafone δεν με καλυπτε πηρα το asus dsl 52u..Αψογο σε ολα του.Μετα απο περιπου ενα χρονο δλδ πριν 2 μηνες σταματησε ξαφνικα ενα βραδυ να συγχρονιζει.Τι firmware updates τι restart ολα τα εκανα.Θεωρησα οτι χαλασε και εβαλα της vodafone και ολα καλα..Το παω για check σε σπιτι ενος φιλου συγχρονιζει κανονικα...το παω και σε αλλο σπιτι κανονικοτατα...το ξαναπαω στο δικο μου τιποτα....Ακρη με την vodafone δεν εβγαλα οποτε και το πουλησα..Πηρα σημερα το netgear d7000...τπτ..ουτε sync...Τι μπορει να εχει κανει ο οτε/voda στην γραμμη μου/καμπινα και δεν παιζει κανενα αλλο ρουτερ παρα μονο της vodafone!!!???...Οι τεχνικοι δεν βγαζουν ακρη..η λογικη αδυνατει...μηπως καποιος απο δω? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από dimus1985
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις ορίσει VLAN ID 835?
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 On 28/2/2018 at 5:09 PM, dimus1985 said: Καλησπέρα σ εολους.Αντιμετωπιζω ενα μεγαλο και συναμα τρελο προβλημα που δεν εχει καμια λογικη...Ας τα παρουμε απο την αρχη..Εχω συμβολαιο vdsl 50 στην vodafone.Η καμπινα του οτε ειναι στα 50 μετρα.49999 στην πριζα ολα τελεια.Επειδη το κινεζικο της vodafone δεν με καλυπτε πηρα το asus dsl 52u..Αψογο σε ολα του.Μετα απο περιπου ενα χρονο δλδ πριν 2 μηνες σταματησε ξαφνικα ενα βραδυ να συγχρονιζει.Τι firmware updates τι restart ολα τα εκανα.Θεωρησα οτι χαλασε και εβαλα της vodafone και ολα καλα..Το παω για check σε σπιτι ενος φιλου συγχρονιζει κανονικα...το παω και σε αλλο σπιτι κανονικοτατα...το ξαναπαω στο δικο μου τιποτα....Ακρη με την vodafone δεν εβγαλα οποτε και το πουλησα..Πηρα σημερα το netgear d7000...τπτ..ουτε sync...Τι μπορει να εχει κανει ο οτε/voda στην γραμμη μου/καμπινα και δεν παιζει κανενα αλλο ρουτερ παρα μονο της vodafone!!!???...Οι τεχνικοι δεν βγαζουν ακρη..η λογικη αδυνατει...μηπως καποιος απο δω? vectoring σκεφτηκα αλλα το ac52 βλεπω οτι παιζει κανονικα vectoring οπως και το netgear.τσεκαρε οτι σιγουρα ειναι Checked και δες για τελευταιο Firmware update.θα το αναφερει λογικα σαν g.vector. On 28/2/2018 at 6:17 PM, ThReSh said: Έχεις ορίσει VLAN ID 835? και vlan id να μην βαλει 835 παλι θα συγχρονισει αλλα δεν θα παρει Ip. 1
orangeboy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατεβασε το beta απο το site της Asus. Προφανως αναβαθμιστηκε το δικο σου dslam, οχι του φιλου σου ακομα https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/A5A72B1A648E4DC5BEE94D03033EAEFAY MT751x] DMT Library updated - v5.5.2.9_20171226, fixed Greece ISP G.vector compatibility issues. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από orangeboy
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 επισης και αρκετα Zte ειχαν θεμα με τo vectoring στα dslam του οτε παρολο που το υποστηριζαν και χρειαστηκαν Firmware update για να παιξουν.μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο.βεβαια απο την στιγμη που ο φιλος μας σταματησε να κανει sync μεχρι να βγει το Firmware ειναι ενα μικρο θεματακι πολλες φορες το να περιμενεις ειδικα αμα δεν εχεις αλλο ρουτερ. βεβαια το παραξενο ειναι οτι δεν παιζει καιτο Netgear που πηρε.δυο στα δυο ασυμβατοτητα.
kostasSTi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με netgear D7000v2 σε vodafone vdsl 50. Ενώ δούλευε κανονικά σε adsl, μόλις η γραμμή μου έγινε vdsl το netgear σταμάτησε να συγχρονίζει. Του έχω περάσει και τελευταιο fw αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μπορώ να κάνω κάτι? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από kostasSTi
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 24/3/2018 at 6:05 PM, kostasSTi said: Παιδιά το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με netgear D7000v2 σε vodafone vdsl 50. Ενώ δούλευε κανονικά σε adsl, μόλις η γραμμή μου έγινε vdsl το netgear σταμάτησε να συγχρονίζει. Του έχω περάσει και τελευταιο fw αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μπορώ να κάνω κάτι? θα μιλαγα με εξωτερικο μηπως εχουν καποιο beta firmware γιατι αν ειναι ασυμβατοτητα με το vectoring δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. 1
kostasSTi Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 10/4/2018 στις 12:04 ΜΜ, poulinos είπε θα μιλαγα με εξωτερικο μηπως εχουν καποιο beta firmware γιατι αν ειναι ασυμβατοτητα με το vectoring δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Τελικά έπεσα σε προβληματικό ρούτερ... Το πήγα πίσω και πήρα άλλο (TP-LINK VR600). Thnx anyway
rofl Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 ελπιζω να μην το πηρες 1:1 γιατι εχει και περιπου τα μισα λεφτα
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 On 13/4/2018 at 7:34 ΜΜ, kostasSTi said: Τελικά έπεσα σε προβληματικό ρούτερ... Το πήγα πίσω και πήρα άλλο (TP-LINK VR600). Thnx anyway δεν ειχαν το ιδιο?η δεν ηθελες εσυ?αν και πανω κατω ειναι κοντα στα χαρακτηριστικα.οχι ιδια αλλα κοντα.επισης με παραξενευει να ειναι προβληματικο αλλα να συγχρονιζει σε αλλον:P. εκτος αν ειναι καποια ασυμβατοτητα στο vectoring. δες και για Firmware update για το tp link vr600
kostasSTi Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ειχαν το ιδιο?η δεν ηθελες εσυ?αν και πανω κατω ειναι κοντα στα χαρακτηριστικα.οχι ιδια αλλα κοντα.επισης με παραξενευει να ειναι προβληματικο αλλα να συγχρονιζει σε αλλον:P. εκτος αν ειναι καποια ασυμβατοτητα στο vectoring. δες και για Firmware update για το tp link vr600 Μου έφεραν το ίδιο, αλλά δεν το κράτησα, το επέστρεψα σφραγισμένο και πήρα το VR600. Συγχρόνιζε σε ADSL, αλλά όχι σε VDSL. Το στείλανε αντιπροσωπεία, διαπιστώθηκε κι εκεί το ίδιο και μου έστειλαν άλλο καινούριο. Πρώτο πράγμα που έγινε, fw update στο VR600 και δουλεύει άψογα. Σκέφτομαι να του βάλω και μεγαλύτερες κεραίες ώστε να αυξήσω την εμβέλεια, λόγω διώροφης κατοικίας. Στις 13/4/2018 στις 11:24 ΜΜ, rofl είπε ελπιζω να μην το πηρες 1:1 γιατι εχει και περιπου τα μισα λεφτα Όχι, μου πίστωσαν το ποσό αγοράς
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 οκ αφου δεν το ηθελες ενταξει.αλλα οτι ετυχε ενα χαλασμενο δεν σημαινει κατι. κατα τα αλλα δεν σημαινει οτι με μεγαλυτερη κεραια θα παιξεις καλυτερα.μην σκεφτεσαι μονο την πλευρα του ρουτερ.το ρουτερ μπορει να στελνει λεμε τωρα στα 100 μετρα και το κινητο να μην μπορει να στειλει πισω στα 100 μετρα οποτε δεν εχει νοημα.αμφιδρομο ειναι 2 minutes ago, kostasSTi said: Μου έφεραν το ίδιο, αλλά δεν το κράτησα, το επέστρεψα σφραγισμένο και πήρα το VR600. Συγχρόνιζε σε ADSL, αλλά όχι σε VDSL. Το στείλανε αντιπροσωπεία, διαπιστώθηκε κι εκεί το ίδιο και μου έστειλαν άλλο καινούριο. Πρώτο πράγμα που έγινε, fw update στο VR600 και δουλεύει άψογα. Σκέφτομαι να του βάλω και μεγαλύτερες κεραίες ώστε να αυξήσω την εμβέλεια, λόγω διώροφης κατοικίας. Όχι, μου πίστωσαν το ποσό αγοράς
kostasSTi Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, poulinos είπε κατα τα αλλα δεν σημαινει οτι με μεγαλυτερη κεραια θα παιξεις καλυτερα.μην σκεφτεσαι μονο την πλευρα του ρουτερ.το ρουτερ μπορει να στελνει λεμε τωρα στα 100 μετρα και το κινητο να μην μπορει να στειλει πισω στα 100 μετρα οποτε δεν εχει νοημα.αμφιδρομο ειναι Με ενδιέφερε περισσότερο ένα desktop που εχω στον άλλο όροφο, το οποίο έχει pci wifi οπότε άλλαξα και σε εκείνο κεραία κι έτσι πέτυχα αυτό που ήθελα.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 hour ago, kostasSTi said: Με ενδιέφερε περισσότερο ένα desktop που εχω στον άλλο όροφο, το οποίο έχει pci wifi οπότε άλλαξα και σε εκείνο κεραία κι έτσι πέτυχα αυτό που ήθελα. αν ειναι Pci express ή Pci ναι βοηθαει οτι συνηθως οι κεραιες αλλαζουν.οπως πολλες φορες μπορει να μπει και καποια κατευθυντικη αμα θες να στοχευσεις καπου.
kostasSTi Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι Pci express ή Pci ναι βοηθαει οτι συνηθως οι κεραιες αλλαζουν.οπως πολλες φορες μπορει να μπει και καποια κατευθυντικη αμα θες να στοχευσεις καπου. pci-e είναι. Πήρα μια από το ρούτερ (που ήταν μεγαλύτερη από αυτή της κάρτας) και την έβαλα στο pc. Το πείραμα πέτυχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα