Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποια θεματα με lag spikes σε παιχνιδι.Επειδη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα στα 8αρια παλαιοτερα ειχα ψαξει και ειχα βρει οτι παρολο που το λαπτοπ ειναι συνδεμενο σε δικτυο τα windows συνεχιζουν την αναζητηση απο πισω,ετσι εψαξα και το εκλεισα αλλαζοντας μια τιμη καπου στη registry.Το θεμα ειναι οτι περασε καιρος και δεν θυμαμαι τι αλλαζα αλλα ουτε καταφερα να ξαναβρω το post εκεινο.Μηπως ξερεις καποιος πως γινεται;

Δημοσ.

Δεν θελω να κλεισω το wifi φιλε μου. Θελω να ειμαι συνδεμενος σε ασυρματο δικτυο απλα να σταματαει να κανει background scan για αλλα δικτυα. Οπως ειπα ειναι πολυ συγκεκριμενο το προβλημα και το ειχα και παλια απλα δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει

Δημοσ.

Click the "Start" button.

Type "services.msc" in the field that appears. Press "Enter" key on your keyboard.

Find "WLAN autoconfig" and right-click on it. Choose "Stop" or "Pause" in the list of options that appears.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καταλαβα, εσυ ψαχνεις το associate στο registry, πιο πολυ δουλεια θα κανεις αμα κλεισεις τα location services και ολα αυτα που μιλανε internet συνεχεια παρα με αυτο.

Επεξ/σία από 2MikronS
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

Ναι καταλαβα, εσυ ψαχνεις το associate στο registry, πιο πολυ δουλεια θα κανεις αμα κλεισεις τα location services και ολα αυτα που μιλανε internet συνεχεια παρα με αυτο.

Εχω κλεισει και τοποθεσιες και τα παντα και δουλεια δεν εγινε αλλα μιας και βρηκα τη λυση την ποσταρω εδω για να βρισκεται.Ειναι γενικο θεμα του συγκεκριμενου chip απο οτι φαινεται

1. Open Registry Editor (Windows 8/8.1, right click where Start button was, click Run, type regedit. Windows 7, click Start, click Run, type regedit)

2. Head to 'HKEY_LOCAL_MACHINE \ System\ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318} [Be sure to expand the 4d36e.... folder]

3. Inside will be a number of folders named 0000, 0001, 0002, etc. Look through all these folders until you get one that says Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260 in the registry.

4. Once the device has been found, search for a value called ScanWhenAssociated.

5. If you see this value, set it to 0 on hexadecimal. If you don't see the value, click edit from the top, select new, and click DWORD (32-bit) value. Rename this value to ScanWhenAssociated (exactly as shown). Make sure this value is set to 0 on hexadecimal.

6. Restart the computer. This is important. The changes won't take effect unless you do.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...