Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε. Σου είπα την άποψή μου. Απο εκεί και πέρα κάνεις ότι καταλαβαίνεις. Αφού επιμένεις ότι είναι software, κάνε ένα update το bios ή flash και μη κάνεις τίποτε άλλο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 3:51 ΜΜ, vaggos715 είπε

Καλησπέρα..έχω ενα θεμα με το pc μου..ΜΙΑ (το τονιζω) φορά την ημερα κατα το μεσημερακι απογευμα μετα απο λιγη λειτουργια ο υπολογιστης κάνει επανεκκινηση μονος του σαν να κοβεται το ρευμα και ξαναανοιγει μονος του..αυτο γινεται μια φορα την ημερα μονο ξαναλεω και γινεται σε ακυρες στιγμες αλλες στο facebook αλλες στο youtube αλλες σε παιχνιδια οπως manager ή κανα pubg..πρωτο πραγμα που εκανα ελενξα θερμοκρασιες στα παντα..μαντεψτε..ολα φυσιολογικα (το εχω κανει και ψυγειο με τοσα ανεμιστηρια :ρ )..τροφοδοτικο μετα καινουριο 750 watt της corsair δεν καταλαβαινω τι προβλημα να εχει..ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..πηρα καινουριο ssd και αυτο με την επανεκινηση το κανει απο την ωρα που εβαλα εκει τα windows(γνησια)..προβλημα ο ssd??λειτουργικο προβλημα?? δεν εχω ιδεα..

Υ.Γ. εχω βγαλει την λειτουργια που σε ενα προβλημα να κανει επανεκκινηση και να μου δειχνει το προβλημα αλλα αυτο συνεχιζει το χαβα του

καλησπερα,η περιπτωση που περιγραφεις μου θυμιζει scheduled task,μου εχει συμβει κατι παρομοιο παλιοτερα κ ηταν windows update που στο background κατεβαζε, περνουσε update κ εκανε restart απροειδοποιητα,δοκιμασε να απενεργοποιησεις το update ή να αλλαξεις την ρυθμιση για λιγο.Eπισης χωρις να αποκλειω καποιο virus (δοκιμασε combofix) θα κοιτουσα τις προγραμματισμενες εργασιες του pc, πχ defrag service(ενδεικνυεται να απενεργοποιουμε την ανασυγκροτηση στους ssd),αν θελεις περνα το ccleaner πηγαινε tools>startup>scheduled tasks κ δες αν υπαρχει κατι υποπτο

Δημοσ.

Βγαλε τον προβληματικο δισκο εκτος ( αφαιρεσε τα καλωδια sata/power ) και τεσταρε ξανα τη λειτουργια του pc σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...