vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα..έχω ενα θεμα με το pc μου..ΜΙΑ (το τονιζω) φορά την ημερα κατα το μεσημερακι απογευμα μετα απο λιγη λειτουργια ο υπολογιστης κάνει επανεκκινηση μονος του σαν να κοβεται το ρευμα και ξαναανοιγει μονος του..αυτο γινεται μια φορα την ημερα μονο ξαναλεω και γινεται σε ακυρες στιγμες αλλες στο facebook αλλες στο youtube αλλες σε παιχνιδια οπως manager ή κανα pubg..πρωτο πραγμα που εκανα ελενξα θερμοκρασιες στα παντα..μαντεψτε..ολα φυσιολογικα (το εχω κανει και ψυγειο με τοσα ανεμιστηρια :ρ )..τροφοδοτικο μετα καινουριο 750 watt της corsair δεν καταλαβαινω τι προβλημα να εχει..ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..πηρα καινουριο ssd και αυτο με την επανεκινηση το κανει απο την ωρα που εβαλα εκει τα windows(γνησια)..προβλημα ο ssd??λειτουργικο προβλημα?? δεν εχω ιδεα.. Υ.Γ. εχω βγαλει την λειτουργια που σε ενα προβλημα να κανει επανεκκινηση και να μου δειχνει το προβλημα αλλα αυτο συνεχιζει το χαβα του
razorblade334 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 ποηκτρολογησε sfc SCANNOW στην γραμμη εντολων με δικαιωματα διαχειρηστη και θα δεις εαν υπαρχει προβλημα σε καποια αρχεια των windows.αν μπορει θα το κανει repair .εγκατεστησε και τρεξε το malwarebytes antimalware και επελεξε και ελεγχο για rootkits για να δεις εαν εχεις καποιο malware. μετα τσεκαρε τον δισκο και την υγεια του με το hard disk sentinel.εαν θες γραψε τα αποτελεσματα να ξερουμε!μπορει να φταει το καλωδιο παροχης του δισκου η το sata.θα μας πει το sentinel
gourtsst Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι παίζει με το τροφοδοτικό ή τη μητρική. Είναι πρόβλημα σε πυκνωτή. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από gourtsst
vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα..εκανα τους ελεγχους που μου ειπατε..ποσταρω με φωτογραφιες τα αποτελεσματα..
Undertaker25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με 13% υγεία προφανώς ο δίσκος σου έχει πρόβλημα και σύντομα θα σου αφήσει χρόνους. Βέβαια, δεν νομίζω ότι ευθύνεται αυτός για τις επανεκκινήσεις, από τη στιγμή που δεν είναι ο δίσκος του OS. Ο προβληματικός δίσκος συνήθως παγώνει το σύστημα χωρίς επανεκκίνηση ή BSOD ενώ ένα προβληματικό τροφοδοτικό επανεκκινεί απροειδοποίητα το σύστημα. Σε αυτή τη περίπτωση, η μόνη λύση για να δεις ακριβώς τι φταίει είναι δανειστείς ένα τροφοδοτικό από κάπου και να δοκιμάσεις αν έχεις το ίδιο θέμα και με αυτό. Μέχρι να το κάνεις αυτό, κατέβασε το AIDA64 και τρέξε ένα stability test για 30 λεπτά τουλάχιστον, αφού τσεκάρεις όλα τα μέρη να συμμετάσχουν σε αυτό (gpu, cpu, hdd, ram, κτλ κτλ). Μετά, τρέξε και ένα stability test με σκέτη την GPU επιλεγμένη ΜΗΠΩΣ και έχει θέμα η κάρτα σου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 το τροφοδοτικο το πηρα προσφατα και μεχρι να παρω τον ssd και που εβαλα καινουρια τα windows μεσα δεν μου το εκανε αυτο με τον παλιο σκληρο και τα προηγούμενα windows..θα κανω τα τεστ και θα αλω φωτο σε λιγο παιδια εψαξα λιγο να δω τι εχουν καταγραψει και τα windows και βρηκα αυτο: ειναι περιπου οντως οι ωρες που εκανε επανεκκινηση αν θυμαμαι καλα..
Undertaker25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αυτά καταγράφονται πάντοτε στο event viewer όταν γίνεται αναπάντεχη επανεκκίνηση.
vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 τελειωσε τα τεστ και απο οτι βλεπετε ειναι ολα πολυ νορμαλ και πολυ καλα..δεν κολλησε δεν φριζαρε καμια επανεκκινηση
Undertaker25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι φταίει. Μπορεί να πέρασε το τεστ αλλά δεν σημαίνει ότι το Psu δεν έχει πρόβλημα που μπορεί να εμφανίζει σε τυχαίες στιγμές. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα δοκιμασω αλλα γιατι το κανει 1 φορα μονο την ημερα και δεν το κανει και σε αλλες τυχαιες στιγμες;;;και μετα απο λιγο απο την λειτουργια του υπολογιστη;; Επισης το τροφοδοτικό το πηρα τα Χριστούγεννα και δεν υπήρχε πουθενά πρόβλημα..μολις έβαλα τον ssd εγινε αυτό..για αυτό ρωταω οτι αν φταίει σίγουρα το hardware γτ δεν το βλεπω ετσι εγω.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από vaggos715
Undertaker25 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορώ να μαντέψω τι φταίε φίλε. Δοκιμές κάνουμε. Αν συνεχίσει τις επανεκκινήσεις και με το άλλο τροφοδοτικό σημαίνει ότι αλλού είναι το πρόβλημα.
vaggos715 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 ενταξει..ετρεξα και διαγνωστικο για την μνημη και δεν βρηκε θεμα..
vaggos715 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 τροφοδοτικό δεν έχει θέμα το κανε και με αλλο..λογικα το προβλημα ειναι software
Undertaker25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τότε μάλλον έχεις θέμα μητρικής. Αν ήταν θέμα software, θα σου έβγαζε BSOD πρώτα και μετά θα έκανε επανεκκίνηση. Πριν δώσεις λεφτά και αγοράσεις οτιδήποτε, κάνε μια καθαρή -προσωρινή- εγκατάσταση των Windows σε HDD αντί για τον ssd (αφαίρεσέ τον) αφού όπως είπες τα προβλήματα εμφανίστηκαν από τότε. Έτσι θα αποκλείσουμε και την πιθανότητα να είναι προβληματικός (άσχετα αν το hdsentinel τον βγάζει υγιή), παρ' ότι δεν έχω ξανακούσει σκληρό δίσκο να προκαλεί επανεκκίνηση. Κράτησέ τα κανα 2-3 μέρες να δούμε πως θα πάει. Βέβαια, όπως προείπα θεωρώ πως το πρόβλημα βρίσκεται στη μητρική σου. Όποτε το έχω πάθει, είτε τα έφτυναν οι μητρικές είτε ψυχορραγούσαν τα psu. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Undertaker25
vaggos715 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ενταξει απλα επειδη μου το κανει συγκεκριμενα λιγο μετα απο την πρωτη εκκινηση της ημερας και μετα δεν μου το ξανακανει..αν ηταν hardware θα γινοταν και αλλες στιγμες ακυρες...εχει τυχει να το ανοιξω 3 η ωρα να μου το κανει 3μιση και να το ανοιξω μετα και να το κλεισω 5..μετα να το ανοιξω 8 μεχρι 5 το πρωι και να ειναι ολα καλα..και την επομενη μερα το ιδιο μια φορα στην αρχη..θεμα με bios αποκλειεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα