Προς το περιεχόμενο

Geforce2go driver update

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω laptop με την Geforce2go κάρτα γραφικών.

Μπορώ κανονικά να την αναβαθμίζω με τους πιο πρόσφατους detonator drivers?

Σαν αυτούς που δίνουν στα cd τους τα περιοδικά?

'Η μηπως αυτο απαγορεύεται και χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία?

Δημοσ.

Βρηκα τους νέους detonator drivers.

Προσπάθησα να τους βάλω, έκανε και καλά ότι τους έβαλε, κάνω επανεκκίνηση, δεν είχε αλλάξει version driver.

Μουφα το driver update? Γιατι? Τι ισχύει τελικά? Αναβαθμιζονται οι geforce2go ή οχι και με ποιο τρόπο?

Δημοσ.

Ε με όλα αυτά τα "up" και τα "go" και τα επανειλημένα bump μπερδεύτηκα... :?

Τελικά τι έχεις Geforce2go ή geforce fx go5600; Και τι θέλεις να αναβαθμήσεις, τους οδηγούς ή την ίδια την κάρτα; Και γιατί έψαξες στη nvidia και όχι στο insomnia; ( :lol: )

Σ' αυτό το post θα βρεις την εμπειρία που έχουν μερικοί χρήστες:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=362441

Σημειώνω τη δικιά μου...

Μέχρι τώρα έχω βάλει χειροκίνητα τους unified drivers σε φορητά με GeGorce2 Go και GeGorce4 440 Go. Αποσυμπιέζω το .exe με το winzip και κάνω χειροκίνητα αναβάθμηση, μέσω πίνακα ελέγχου-σύστημα-υλικό-διαχείρηση συσκευών κλπ. Όταν φτάνω και του υποδεικνύω τη θέση του αρχείου nv4_disp.inf δεν βρίσκει την Go και διαλέγοντας το αντίστοιχο επιτραπέζιο μοντέλο γίνεται κανονικά η εγκατάσταση. Αν και δεν το περίμενα, ακόμη και η λειτουργία μειωμένης κατανάλωσης για φορητά υπάρχει μέσα στους unified drivers (ή μήπως είναι απομεινάρι από τους προηγούμενους οδηγούς; ).

Σε 3 φορητά που το έκανα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα και μάλιστα έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν: έλυσαν προβλήματα συμβατότητας με καινούρια παιχνίδια (το Midnight Club 2 ας πούμε δεν ξεκινούσε καθόλου).

Μια επιφύλαξη έχω πάντως με την καινούρια γενιά FX γιατί έχουν πιό πολύπλοκο σύστημα διαχείρησης ενέργειας.

Επίσης αν θυμάμαι καλά δοκίμασα και οδηγούς της Dell (πιό συχνές ανανεώσεις), σε φορητό Toshiba χωρίς πρόβλημα επίσης, από αυτή τη σελίδα http://www.station-drivers.com/page/nvidia%20drv.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...