dpolal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, starconvict είπε Όλως παραδόξως – για μένα – την επομένη του email με παίρνουν τηλέφωνο από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της HP. Αφού ενημέρωσα την ευγενεστάτη κυρία για το πρόβλημα και επικοινώνησε και αυτή μαζί τους, ως δια μαγείας την επόμενη ημέρα το “έφτιαξαν” και μου επεστράφη. Επιστρέφεται πάλι στην info quest – μέσω της κας. από την HP που το είχε αναλάβει προσωπικά 4 ώρες πριν, starconvict είπε ...τα κεντρικά της HP - και δεν ανέφερα και την αγένειά τους που όταν τους πήρα τηλ. την πρώτη φορά να μάθω γιατί αργεί τόσο πολύ, μου μίλησαν με άσχημο και απαράδεκτο ... υφάκι και μου είπαν πως δεν έχω δικαίωμα να παίρνω εγώ ως καταναλωτής παρά μόνο ο προμηθευτής τους και μόνο αυτός αν τους δώσει γραπτώς αίτημα θα ενημερώσουν εμένα απευθείας! Και έτσι να έχουν τα πράγματα - που δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω - θα μπορούσαν τουλάχιστον να δείξουν στοιχειώδη ευγένεια, όπως τους έδειξα και εγώ. Κάτι έχεις μπερδέψει εδώ.
starconvict Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Κάτι έχεις μπερδέψει εδώ. Όχι φίλε μου. δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Από τα κεντρικά της HP, μετά το mail που έστειλα, επικοινώνησε μαζί μου η "ευγενεστάτη " κυρία - το όνομά της στη διάθεση του οποιουδήποτε - η οποία πραγματικά ασχολήθηκε και - πιστεύω - έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της. Στην Info quest όμως ήταν αγενέστατοι από το τηλέφωνο - το λιγότερο που μπορώ να πω. Μην απομονώνεις την κουβέντα . Διάβασέ το ολόκληρο και θα καταλάβεις. Αν όπως το έγραψα παρανοήθηκε ζητώ συγγνώμη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από starconvict
dpolal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, starconvict είπε Όχι φίλε μου. δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Από τα κεντρικά της HP, μετά το mail που έστειλα, επικοινώνησε μαζί μου η "ευγενεστάτη " κυρία - το όνομά της στη διάθεση του οποιουδήποτε - η οποία πραγματικά ασχολήθηκε και - πιστεύω - έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της. Στην Info quest όμως ήταν αγενέστατοι από το τηλέφωνο - το λιγότερο που μπορώ να πω. Μην απομονώνεις την κουβέντα . Διάβασέ το ολόκληρο και θα καταλάβεις. Αν όπως το έγραψα παρανοήθηκε ζητώ συγγνώμη. Νόμισα ότι έλεγες για τα κεντρικά της ΗΡ. Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη.
viotos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, starconvict είπε Τα Updates τα έχω κάνει όλα φίλε μου. Και έχω καταργήσει οποιαδήποτε εργασία στο παρασκήνιο. Αλλά διαφορά δεν έχω δει. Το laptop είναι αυτό. Με ssd, Intel Core i5 και 8 Gb ram. Καινούριο επαναλαμβάνω. Και "ζορίζεται" πριν κάνω οτιδήποτε ή ανοίξω κάποια tabs. κατι εκτος θεματος φιλε εχω και εγω πολλες διεργασιες στο παρασκηνιο 188 πως τις καταργεις οποιες θες!!!!!!
starconvict Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, viotos είπε κατι εκτος θεματος φιλε εχω και εγω πολλες διεργασιες στο παρασκηνιο 188 πως τις καταργεις οποιες θες!!!!!! το κάνεις και από τη διαχείριση εργασιών αλλά εγώ δουλεύω συνήθως το AVG PC TuneUp - το παλιό tune up utilities. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα