Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα είχα ένα περίεργο θεματάκι με το pc, εδώ και κάτι μέρες είχα αγοράσει μεταχειρισμένη gpu (έχει ακόμα εγγύηση) και δούλευε κανονικά. Σήμερα άλλαξα τηλεόραση(την χρησιμοποιώ σαν 2nd monitor) και στα πρώτα 5 λεπτά όλα πήγαιναν μια χαρά. Μετά μπάινω στους drivers της nvidia και επειδή κάτι πείραξα πατάω restore settings και εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα, η οθόνη έκανε κάτι κουλά, γινόταν μαύρη, μετά πάλι κανονική, μετά πάλι μαύρη αλλά το pc φαίνοταν να κολλούσε πολύ δεν άνοιγαν τα προγράμματα, το έκανα restart και αργούσε να κάνει loggin στα windows κλπ. Κατάφερα να το τρέξω σε safe mode, να σβήσω drivers να τους ξαναβάλω και να δουλέψει κανονικά. Εκεί που πήγα να χαρώ ότι όλα καλά, μόλις πατάω στα display settings το Duplicate(να δείχνει τα ίδια και σε μονιτορ και σε tv, ενώ το είχα extended, πάλι φρίκαρε η οθόνη). Πάτησα γρήγορα να το ξανα βάλω extended και παίζει κομπλέ τώρα, αλλά φοβάμαι να το βάλω πάλι duplicate. Τι φάση;

τα specs στην υπογραφή μου

υ.γ η gpu είναι asus οπως βλεπετε απο msystems σε περιπτωση που εχει προβλημα, μπορω να την επιστρεψω μπορω εγω η πρεπει να παω ο αγοραστης;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Σήμερα φαινεται να δουλεύει κανονικά για κάποιο λόγο όμως όταν  το έχω στο duplicate με την TV δεν με αφήνει στην Nvidia να αλλάξω ανάλυση και το monitor τρέχει στα 60 αντι για 75hz και τα χρώματα είναι κάπως διαφορετικά. Ενώ αν βάλω pc screen only δουλεύει κομπλέ :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...