Προς το περιεχόμενο

Δεν bootαρει όταν είναι πάνω το usb καλώδιο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Lexmark P707 (ο οποίος έχει πάνω του Card Reader 6 σε 1), έχω το ίδιο πρόβλημα (δεν ξεκινά το σύστημα εάν είναι συνδεδεμένος), έκανα τα ίδια και δεν κατάφερα τίποτα έως τώρα. Εγώ πίστεψα κάποια στιγμή ότι έψαχνε για boot από το card reader. Έβαλα λοιπόν ένα MemoryStick πάνω , πιστεύωντας ότι δεν θα βρεί λειτουργικό, και θα συνεχίσει στους δίσκους σαν συνέχεια του Boot sequence. Μία από τα ίδια.

(Θα ψαξω σε ξένα forums , μήπως έχει βρεθεί κάποια λύση και θα κάνω post)

Δημοσ.

"Ean afiseis apla to kalodio xoris to hub eksakoloythei na kanei to idio h tote mpenei kanonika sta windows? "

Δοκιμασα οχι απλα να αφήσω καλώδιο, αλλά συσκευη usb1.1, απευθειας στο pc, χωρις hub. Επαιξε κανονικά.

Απο την άλλη βέβαια, το usb 1.1 flash memory, οταν ειναι μονο του συνδεδεμενο στο laptop, αρκει για να το κολλήσει.

Αντιθέτως, οταν έχω το usb 2 flash memory, bootαρει κανονικά.

Παντως αφου οι συσκευες(usb 1.1) καθε μια ξεχωριστα δεν κολουν το laptop, μαλλον κάτι δεν καθεται καλα στο υπαρχον usb 1.1 hub.

Αυριο θα εχω το νεο hub usb2, και θα σας πω.

Δημοσ.

koita eixa kai ego to idio provlima.. Malista to eixa grapsei sto forum to kalokairi kai kaneis den vrike lisi, opote de nomizo na uparxei kapoia giati ekana diafores erevnes kai se ksena forum.

To periergo einai oti emena mou to ekane sto asxeto kai eno leitourgouse kanonika, kai episis eprepe na kano ti diplomatiki mou kai me pige piso 3 meres oloklires!!!!!!!!!!

Emena to laptop exei 3 upodoxes USB, alla ta usb periferiaka mou itan 5!

Fusika an iksera oti afto itan to provlima tote den tha me enoiaze, tha petaga to reader ekso kai tha douleva xoris karta ixou as poume (eixa tin extigy pano sto laptop). Alla eixa faei itta!

Toulaxiston esu ksereis ti paizei, an theleis na kaneis ti douleia sou tha sou proteina na pareis ena PCMCIA usb2 i kati tetoio telospanton oste na sou dosei extra upodoxes na kaneis ti douleia sou..

Den ksero kata poson tha katafereis na vreis ti lusi me usb hub, ego otan eida oti ftaiei afto to epsaxna 3vdomades kai telika ta paratisa! :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά όλοι έχουμε φάει μια πίκρα δηλαδή με τα usb μας?

Πραγματικά χωρις να το θέλω σκέφτομαι τις θεωρίες περί Plug and play ...

Plug and pray δε λένε καλύτερα? Αμαν πια! Α ρε Amiga Αθανατη.

Τελωσπάντον, το usb2 ήδη μου το αγορασε γνωστός, οπότε...

Αυριο θα το τεστάρω.

Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι ο καθένας έχει διαφορετικό Laptop αλλά έχουμε όλοι το ίδιο προβλημα. Τι παίζει άραγε?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, ετοιμαστείτε να ακούσετε το απίστευτο:

Αγορασα usb2 hub.

Τελειωσαν νομισα τα προβληματα μου.

Οντως, το laptop μπουταρε κανονικά,νομιζα.

Οχι ομως.

Το ποντικι μου, usb 1.1 wireless ms, κολούσε το laptop!

Οταν το αφαιρω, κανενα προβλημα.

Οταν το ρίχνω στο usb2 hub, κολα το pc!

Οταν το ρίξω απευθείας πανω στο laptop, σε usb2 θύρα του laptop, το μηχάνημα μπουτάρει και παίζει κανονικά!

Μα καλα θα τρελαθούμε εντελώς?

Γλύτωσα από ένα πρόβλημα και απέκτησα νέο?

Ημαρτον πια, με ξεσκισαν οι ασυμβατοτητες.

Δηλαδή τι να κανω, να πάω τωρα και να αγοράσω και ποντικι usb2?

Ειμαστε σοβαροι?

Τα έχω χάσει με αυτά που μου συμβαίνουν...απο που να φυλαχθει ο ερμος ο χρήστης...

Δημοσ.

Ναι!

Μου κόλησε το pc και τώρα που το συνέδεσα απευθείας πανω του.

Ταχω παρει. Ειναι ολα κολπο των εταιριών? Θελουν να μας κάνουν να πάμε να αντικαταστήσουμε ολες μας τις συσκευές με usb2?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...