kostasgpa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 To χα παίξει σε free weekend, εξαιρετικά γραφικά και καλοδουλεμένο παιχνίδι, αν είχα λίγο περισσότερο χρόνο θα το αγόραζα.
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αν και το έχασα στην προσοφορά που το είχε πριν λίγες ημέρες το αγόρασα τελικά σήμερα , όποιος ψήνεται να παίξουμε ας κάνει add στο steam Spankoner
optimus prime Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ειμαι μεσα παντως.. https://s.team/p/gcg-dvgm/BBGJMHHT https://discord.gg/e7dmQs Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έρχεται νέο boss!! (και χάρτης ;;;; ) Ήδη έχει μπει όμως υλικό με όπλα και διάφορα νέα πραματάκια. Όπως οι σφαίρες που μπήκαν σήμερα. Χαίρομαι που προσθέτουν υλικό! Βέβαια χρειάζονται και άλλα bossακια, τα 4 είναι λίγα! (Επίσης παίζει τρελά smooth.) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Meet Scrapbeak, our new boss και τρέχει προσφορά -50% https://store.steampowered.com/app/594650/Hunt_Showdown/ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ένα έπος, πάρτε το όσοι δε το έχετε Hunt: Showdown is the game that's better when you're bad at it
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Steam Game Breaks Record Years After Launch
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Άρχισα να παίζω τον Νοέμβριο και περνάω αρκετές ώρες μέσα. Εγώ δεν θα το έλεγα "best FPS Game" αλλά είναι από τα αγαπημένα μου πια. Στο βίντεο δίνει αρκετές πληροφορίες μέσα για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ το game. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου Μικρό ξεθάψιμο: Ο νέος χάρτης που έρχεται με το CryEngine update που θα έρθει στις 15 Αυγούστου. Edit: Άρθρο του PC Gamer και video:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου Το PC Gamer έγραψε άρθρο για το νέο wild target (όπως είναι η Rotjaw) που θα έρθει, το Hellborn.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου Patch notes: Part 1, Part 2, Part 3. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Patch notes: Part 1 και Part 2 Πάλι καλά που δεν μας φεσωσαν για την αναβάθμιση γραφικών του! Το κατεβάζω να το δω, ανέκαθεν ήταν αγαπημένο παιχνίδι! SteamBuildID: 15340499 Version: 2.0.0.5.312 Size: 73GB
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου Έχει δύο μεγάλα θέματα: 1) Το νέο UI για το οποίο έχουν γραφτεί άπειρα topics στο subreddit του, θέλει συνήθεια, αλλά ισχύει ότι αρκετά πράγματα τα έκανε πιο πολύπλοκα για να τα βρεις. Επίσης τα loadouts νιώθουν περίεργα τώρα στο να τα φτιάξεις. Δεν θα έκανα review bombing για αυτό, αλλά το τρώει. 2) Οι AMD κάρτες έχουν θέμα με σκιές / shaders και το παιχνίδι φαίνεται υπερβολικά σκοτεινό ή κάτι τέτοιο (έχω Nvidia οπότε δεν ξέρω). Σίγουρα έχει και άλλα, που δεν τα έχω δει, αν κι ένα πάλι έχει να κάνει με το loadout που δεν μου γεμίζει τα vitality shots ενώ τα έχω και συνέχεια μου δείχνει ότι θα πληρώσει για να μπουν και δεν το κάνει, οπότε πρέπει να τα βάλω manually. Αλλά οκ, πιστεύω ότι σύντομα θα φτιαχτούν κάτι τέτοια. Πάντως, ο νέος χάρτης είναι πολύ ωραίος, φαίνεται γενικά πιο καθαρό το παιχνίδι (δεν έχω βάλει DLSS), ο Hellborn έχει πλάκα (επίσης δεν τον κάνεις banish, όταν πέσει αφήνει το bounty token κατευθείαν) και παθαίνει αρκετή ζημιά όταν κάθεται σε μέρος που έχει ρίξει κάποιος choke bomb (μιας και είναι τέρας της φλόγας). Κι έστω και για λίγο, έφτασε τον μεγαλύτερο πληθυσμό σε Steam που είχε ποτέ, 59.968 παίχτες. Πιο πριν, οι περισσότεροι ήταν 44.527 τον Ιούνιο πέρσι. edit: Η Port Sulfur Band πάντως συνεχίζει να δίνει τα καλύτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου Γρήγορη η απάντηση μετά το review bombing. Να δούμε πόσο θα πάρει, αλλά χαίρομαι ότι έρχονται αλλαγές προς το καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα