jbmare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Xiaomi Redmi Note 4 Σβήνει , Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 9.2 Σταθερή 9.2.2.0 (NCFMIEK), Οκταπύρηνος Max 2.0 GHz, RAM 4.00 GB, Εσωτ. αποθήκευσης 64GB, Έκδοση βασικού φάσματος 953_GEN_PACK-1.12263 8.1.1233381, Έκδοση Kernel 3.18.31-perf-g1db9f55. Αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα από Ελλάδα. Σβήνει συνήθως το πρωί κατά τις 08:00 - άσχετο - και πρέπει να το ενεργοποιήσω εγώ εφ' όσων το καταλάβω οτι έκλεισε.Το ενεργοποιώ εγώ δηλαδή για να ανοίξει, βάζω PIN κ.τ.λ. Άλλη φορά μέσα στη μέρα δεν μου έχει σβήσει...Παράξενο, τί να πω. Έχει κάνεις καμία ιδέα τί συμβαίνει; Ενημερώσεις έγιναν αυτόματα.
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αφού έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις του έχεις κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αν όχι πρέπει να γίνει. 1
jbmare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ωχ, και πώς γίνεται αυτό; Σε μια περίπτωση ενός φίλου για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων φτύσαμε αίμα να το κάνουμε αυτό... Youtube με βιντεάκια για το πώς και το τι...forum και γενικά με την ψυχή στο στόμα. Μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται να το κάνω μόνος μου χωρίς να χρειαστεί να τρέχω σε ειδικούς; Υπάρχει ασφαλείς τρόπος; Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καταρχήν πρέπει να είναι το κινητό φορτισμένο περίπου στο 70%. Μετά πας ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντ. ασφ. και επ/φορά στο τέλος θα δεις Επ/φορά εργοστ/κων δεδ. 1
jbmare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 οκ, ευχαριστώ φίλε... Μόλις είμαι εύκαιρος και με μπόλικο θάρρος θα το εφαρμόσω . Υπάρχει τρόπος να κάνω αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή μου και όχι σε google και clouds γενικότερα; Δε το χω ξανακάνει μόνος μου... Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, jbmare είπε οκ, ευχαριστώ φίλε... Μόλις είμαι εύκαιρος και με μπόλικο θάρρος θα το εφαρμόσω . Υπάρχει τρόπος να κάνω αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή μου και όχι σε google και clouds γενικότερα; Δε το χω ξανακάνει μόνος μου... Ευχαριστώ Εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 να υποθέσω ότι δεν το έχεις ρυθμίσει καταλάθος να κλείνει μόνο του συγκεκριμένη ώρα εεε ;; :))
jbmare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Οτι μ' αρέσει να σκαλίζω (ρυθμίσεις ) και να τα εξερευνώ τα κινητά μου είναι αλήθεια , αλλά μέχρι του σημείου να μην ξέρω τι κάνω...όχι. Ποτέ δεν πατώ "οκ" σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος...άλλωστε τί μπορεί να ήταν αυτό που θα το ρύθμιζα να κλείνει γύρο στις 08:00 το πρωί!!! Έχω παρόμοιο θέμα και με κινητό Samsung Galaxy Core Prime VE... Σας ευχαριστώ γενικά για τις συμβουλές
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 μα υπάρχει επιλογή και για ώρα κλεισίματος και για ώρα ανοίγματος (μπορεί να μη το έκανες εσύ , μπορεί να το έκανε κάποιος άλλος που πήρε στα χέρια του την συσκευή .... όλα γίνονται ) όταν μου αναφέρεις όμως συγκεκριμένη ώρα ε είναι ύποπτο
jbmare Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το έχω υπόψιν αλλά δεν νομίζω να το έχει κάνει κάποιος γιατί το έχω συνέχεια κοντά μου...θα το κοιτάξω όμως πριν προχωρήσω σε back up και επαναφορά εργοστασιακών.
jbmare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο SyncDroid η ενεργοποίηση του usb που ζητά στις εφαρμογές: το Development - USB debugging mode το αντίστοιχο στα ελληνικά ποιό είναι και πού βρίσκεται; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από jbmare ορθή επανάληψη
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, jbmare είπε Στο SyncDroid η ενεργοποίηση του usb που ζητά στις εφαρμογές: το Development - USB debugging mode το αντίστοιχο στα ελληνικά ποιό είναι και πού βρίσκεται; Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - miui έκδοση χτυπάς 7 φορές μέχρι να σου βγάλει ότι είσαι προγραμματιστής,γυρνάς πίσω στις πρόσθετες ρυθμίσεις - επιλογές προγραμματιστών - εντοπισμός σφαλμάτων USB Αυτό είναι ένα κρυφό μενού για όσους δεν το ξέρουν.
jbmare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι έφτασα ως το να χτυπήσω 7 φορές αλλά περίμενα να γίνει κάτι μαγικό φαίνεται... Επίσης ο kodorevi8ulis μάλλον είχε δίκιο με το σχόλιο του σχετικά με το αν το ρύθμισα κατά λάθος να κλείνει μόνο του.Εντόπισα και βρήκα μια ρύθμιση σχετική στην μπαταρία και την απενεργοποίησα.Οπότε θα το επιβεβαιώσω αυτό αύριο στην πράξη.Απ' όλη αυτή την ιστορία θα μάθω να κάνω και αντίγραφα ασφαλείας...λογικά , λέμε τώρα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ saruman123 & kodorevi8uli 1
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ωραίο είναι να σκαλίζεις το κινητό για να το μάθεις αλλά με ρέγουλα...
jbmare Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Έχεις δίκιο . Είχα ενεργοποιήση στην "ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ - στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ εξοικονόμισης ενέργειας" και απενεργοποίησα το χρονικο όριο που είχα βάλει . Τί να κάνω είμαι σκαλιστήρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα