Souljam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις σχετικα , γιατι θελω να δανεισω ενα μηχανακι σε εναν πολυ καλο φιλο για δουλεια delivery , υπαρχει κανεις να γνωριζει χρειαζεται να γινει απο χαρτια κινησεις γενικοτερα προκειμενου να ειμαι καλλυμενος νομικα? Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αν είναι ασφαλισμένο το μηχανάκι γιατί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για σένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souljam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Θα γινει ασφαλεια στο ονομα του φιλου , απλα λιγο πιο συγκεκριμενα αν πχ γινει ενα ατυχημα εχω εγω καποια ευθυνη καθως το μηχανακι ειναι στο ονομα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Υποθέτω πως όχι, δεν το λέω με σιγουριά οπότε περίμενε να απαντήσει και κάποιος σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 και εγω υποθετω πως οχι , εαν σκεφτεις οτι νοικιαζουμε αυτοκινητα και η ασφαλεια δεν γυρναει στο ονομα μας. επισης δανειζουμε αυτοκινητο μηχανακι και παλι δεν γυρναει κατι στο ονομα μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 προβλημα υπαρχει αν δε φοραει κρανος, αν αφαιρεσει τους καθρεπτες κλπ κ εμπλακει σε ατυχημα. το ιδιο ισχυει και για τα φαναρια που ειναι βαθυ πορτοκαλι. πχ. περναει με κοκκινο κ τον τρακαρουν θανασιμα, φανταζομαι ξερεις ποιος πληρωνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 αν εχει διπλωμα,και η ασφαλεια σου εχει καλυψη και για δευτεροτριτο οδηγο,ή γινει ασφαλεια στο ονομα του με το συγκεκριμενο οχημα,δεν εχεις κανενα προβλημα.το διπλωμα να καλυπτει την κατηγορια της μοτοσυκλετας.αν δεν φοραει κρανος κλπ,ειναι παραβασεις που αφορουν τον ιδιο,οχι τον ιδιοκτητη του οχηματος.το οχημα να ειναι περασμενο κτεο,για ανω των 50 κυβικων......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, giannis bizios είπε Θα γινει ασφαλεια στο ονομα του φιλου , απλα λιγο πιο συγκεκριμενα αν πχ γινει ενα ατυχημα εχω εγω καποια ευθυνη καθως το μηχανακι ειναι στο ονομα μου? Και πως ακριβώς θα γίνει ασφάλεια "στο όνομα του φίλου"? Με ποια ιδιότητα θα αναφέρεται ο φίλος σου στο ασφαλιστήριο? Η ασφάλεια οχήματος δεν αφορά πρόσωπο, το όχημα είναι αυτό που ασφαλίζεται. Τα βασικά και απαραίτητα στοιχεία που αναγράφονται σε ένα ασφαλιστήριο είναι τα στοιχεία του οχήματος και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, αν τα στοιχεία αυτά δεν είναι τα σωστά τότε η ασφάλεια είναι άκυρη. Και ναι, φυσικά έχεις και εσύ ευθύνη ως ιδιοκτήτης, πχ σε περίπτωση δυστυχήματος μπορεί κάποιος να στραφεί εναντίον σου ισχυριζόμενος πως το ατύχημα προκλήθηκε από κάποια έλλειψη ή από κακή συντήρηση του οχήματος. Και αυτό δεν αλλάζει άσχετα αν δάνεισες το όχημα σε κάποιο φίλο σου για να κάνει delivery σουβλάκια ή για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην το κανεις, ειλικρινα οσο καλος σου φιλος και αν ειναι, μην το κανεις θα μπλεξεις... καλυτερα αν θες να τον βοηθησεις δανεισε του 200-300€ να παει να παρει ενα μεταχειρισμένο μηχανακι... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από paylidis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλό είναι να μην δανειζουμε οχήματα,ποσο μάλλον για αρκετο διάστημα. Γνώμη μου είναι να ρωτήσεις τον ασφαλιστη σου,για να πάρεις 100% εγκυρες απαντήσεις. Λογικά την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης, οπότε αν το μηχανάκι είναι ασφαλισμενο στο όνομα σου,οτι γίνει, σε εσένα θα απευθυνθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 ????τι αλλο θα διαβασουμε?σε αλλη χωρα ζειτε?ο οδηγος ειναι υπευθυνος ακομη και για τα φθαρμενα ελαστικα του οχηματος.να μην το οδηγουσε .....εσεις οδηγατε οτι οχημα σας δωσουν?απαξ και ο οδηγος το οδηγαει νομιμα και δεν το εχει κλεψει,ειναι υπευθυνος για το οχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε ????τι αλλο θα διαβασουμε?σε αλλη χωρα ζειτε?ο οδηγος ειναι υπευθυνος ακομη και για τα φθαρμενα ελαστικα του οχηματος.να μην το οδηγουσε .....εσεις οδηγατε οτι οχημα σας δωσουν?απαξ και ο οδηγος το οδηγαει νομιμα και δεν το εχει κλεψει,ειναι υπευθυνος για το οχημα. Προφανώς εσύ είσαι αυτός που ζει σε άλλη χώρα... Για θυμήσου την περίπτωση του ατυχήματος στα Τέμπη(τα νοβοπάν που έφυγαν από νταλίκα και σκότωσαν 21 παιδιά), όχι μόνο συνέλαβαν άμεσα τους ιδιοκτήτες της νταλίκας, αλλά καταδικάστηκαν σε φυλάκιση και αυτοί, και ο οδηγός της νταλίκας, και οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου νοβοπάν. Σε δεκάδες περιπτώσεις έχουν καταδικαστεί οι ιδιοκτήτες, απλά αυτή είναι η πιο γνωστή, όταν υπάρχει θάνατος στη μέση το σύνηθες είναι οι συγγενείς των θυμάτων να στρέφονται ΚΑΙ εναντίον του ιδιοκτήτη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Θα μπλεξεις. Ας παρει δικο του παπι. Τζαμπα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν παιζεστε λεμε.για να βγειτε σωστοι,τραβατε τοσο τα σεναρια σας,που ο σπιλμπεργκ και ο κινγκ ωχριουν μπροστα σας.....αν ειναι ετσι οπως τα φανταζεστε,καλυτερα να πατε σε αλλον πλανητη,διοτι εδω,αν κλασετε ,μπορει να σας κατηγορησει η γειτονισα που δεν ηταν αρωμα φραουλας μουχλιασμενης..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Υπευθηνες δηλωσεις με γνησιο κλπ και οι δυο σας , ασφαλεια στο ονομα του κανονικα και προχωρατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα