Retromaniac Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Daemonos είπε (προσωπική άποψη) Ο εκφυλισμός του εγκεφάλου προέρχεται από την κατανόηση της γήρανσης του υπόλοιπου σώματος/οργάνων. Εάν καταφέρουμε να ξεγελάσουμε τον εγκέφαλο να νομίζει ότι ανήκει σε ένα σύνολο οργανικού συστήματος νεαρού ατόμου (ακόμα και αν το άτομο είναι προχωρημένης ηλικίας), μπορεί να μην καταφέρουμε πλήρη αθανασία αλλά σίγουρα θα επεκταθεί ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου κατά πολύ καθώς θα επεκταθεί ο χρόνος γήρανσης. Σε γενικότερο πλαίσιο η γήρανση είναι αποτυπωμένη στον εγκέφαλο κάθε ανθρώπου και στο ανθρώπινο DNA, οπότε θα πρέπει ερευνήσουμε εκεί τις ενδεχόμενες περιπτώσεις που οδηγούν στην αθανασία. Έχει παρατηρηθεί σε ζώα ότι η ολική μετάγγιση αίματος από ζώα πολύ μικρής ηλικίας σε ζώα μεγάλης, προσφέρει μία ανάκαμψη στο εγκέφαλο. Θα συμφωνούσα δηλαδή ότι αν προσφέρουμε ιδανικό σώμα στον εγκέφαλο αυτός θα εκφυλίζεται σίγουρα πιο αργά. 1
alcemist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σιγά, εδώ η L' OREAL τυπώνει δέρμα που στοκάρει τις ρυτίδες ή και μαλλιά για τους ατυχείς. Εκεί να δεις λεφτά... Κάποιες παρατηρήσεις: - Με την εκτύπωση λειτουργικών οργάνων ασχολούνται, ή μάλλον το αναπτύσσουν, εκατοντάδες εταιρείες και γκρουπ στον κόσμο, όχι μόνο μια Αμερικανική start up - Start up είναι απλά μια νέα εταιρεία στα πρώτα 5 χρόνια της ζωής της - Το ποιος είναι ο μηχανισμός της γήρανσης είναι επιστήμη
Chrysostomos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Να και κάτι ενδιαφέρον και αξίζει να παρακολουθεις.
gdriver Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Έχει παρατηρηθεί σε ζώα ότι η ολική μετάγγιση αίματος από ζώα πολύ μικρής ηλικίας σε ζώα μεγάλης, προσφέρει μία ανάκαμψη στο εγκέφαλο. Θα συμφωνούσα δηλαδή ότι αν προσφέρουμε ιδανικό σώμα στον εγκέφαλο αυτός θα εκφυλίζεται σίγουρα πιο αργά. και σε ανθρώπους ισχύει αυτό.
ScorpioX777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, gdriver είπε και σε ανθρώπους ισχύει αυτό. Και εγω το εχω διαβασει αυτο, αλλα μπορει να αυξησει κατι τετοιο το προσδοκιμο ζωης η απλα για να το πω λαικα "ξεκουτιαίνεις" πιο αργα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Dellapple είπε Πολύ ενδιαφέρον αρκεί να συμβεί και να μην κοστίζει άλλη μια ζωή για να το έχεις αν το χρειαστείς Και εγω σε ρωτω ποσο κοστιζει μια ζωη?
primeragt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Aναλογα ποιος κρινει την αξια την εκαστωτε φορα. Οποτε εχουμε αξιες απο 0$ ή κατι cents εως αρκετες χιλιαδες $ η και εκκατομυρια.
Leonardo_10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Στην Ελλάδα κάνουμε εδώ και χρόνια 3d εκτύπωση στην καρδιά. Όχι με κύτταρα βέβαια. www.3dlife.gr Το να δουλέψει μια καρδιά όπως ακριβώς κάνει η πραγματική είναι λίγο δύσκολο. Γιατί τα κύτταρα που παράγουν το ηλεκτρικό φορτίο για τους παλμούς ειναι σε συγκεκριμένο σημείο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η λύση θα βρεθεί και σύντομα μάλιστα. Μπράβο στην εταιρία που προσπαθεί να αναπαράγει σωστά ένα πραγματικό εκμαγείο. Δεν μιλάω ως γιατρός αλλά ως ο ένας από τους 3 μηχανικούς σχεδιαστές Διαγνωστικών Εκμαγείων στην Ελλάδα, και στην επιστημονική ομάδα του Παιδοκαρδιοχειρουργου Γεωργίου Σαρρη. Αν κάποιος χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες ονομάζομαι Λεοναρδος Μπιλαλης. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 5
Retromaniac Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Και εγω το εχω διαβασει αυτο, αλλα μπορει να αυξησει κατι τετοιο το προσδοκιμο ζωης η απλα για να το πω λαικα "ξεκουτιαίνεις" πιο αργα. Κοίτα αν αλλάζουμε όργανα, αυξάνουμε το προσδόκιμο ζωής από εκεί, και με το πιο αργό "ξεκούτιασμα" είμαστε κομπλέ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ακυρα ολα αυτα μια και ο Λοβερδος διαφωνει. Αναφορά σε κείμενο 2014: Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας, ζούνε πολλά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή τους" έλεγε με αγανάχτηση ο τότε υπουργός εργασίας και νυν υπουργός παιδείας Ανδρεας Λοβέρδος για τους συνταξιούχους.
ScorpioX777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Κοίτα αν αλλάζουμε όργανα, αυξάνουμε το προσδόκιμο ζωής από εκεί, και με το πιο αργό "ξεκούτιασμα" είμαστε κομπλέ Πεστο ψεμματα, οταν πλησιαζεις τα 50 οτιδηποτε καλοδεχουμενο ειναι.
Daemonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και εγω σε ρωτω ποσο κοστιζει μια ζωη? Είναι σχετικό και εκτός θέματος καθώς ανοίγει άλλου είδους συζήτηση. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Daemonos
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Daemonos είπε Είναι σχετικό και εκτός θέματος καθώς ανοίγει άλλου είδους συζήτηση. Πως είναι ασχετο το κοστος σε κατι τετοιο?
Daemonos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πως είναι ασχετο το κοστος σε κατι τετοιο? Θα σου απαντήσω εν συντομία καθώς όπως σου προανέφερα είναι εκτός θέματος. Προσωπική μου άποψη είναι οτι η ζωή δεν μετριέται σε αξία και είναι ανεκτίμητη! Αντικειμενικά και Ιστορικά μιλώντας, η ζωή μετριέται ανάλογα την εξουσία που έχει ο κάθε άνθρωπος και χώρα κατ επέκταση. Στο βωμό του χρήματος και της θρησκείας, ακόμα και των φυλετικών διακρίσεων/διαφορών η ζωή του ισχυρού είναι πάντα πιο σημαντική από του ανίσχυρου.
mad-proffessor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Daemonos είπε (προσωπική άποψη) Ο εκφυλισμός του εγκεφάλου προέρχεται από την κατανόηση της γήρανσης του υπόλοιπου σώματος/οργάνων. Εάν καταφέρουμε να ξεγελάσουμε τον εγκέφαλο να νομίζει ότι ανήκει σε ένα σύνολο οργανικού συστήματος νεαρού ατόμου (ακόμα και αν το άτομο είναι προχωρημένης ηλικίας), μπορεί να μην καταφέρουμε πλήρη αθανασία αλλά σίγουρα θα επεκταθεί ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου κατά πολύ καθώς θα επεκταθεί ο χρόνος γήρανσης. Σε γενικότερο πλαίσιο η γήρανση είναι αποτυπωμένη στον εγκέφαλο κάθε ανθρώπου και στο ανθρώπινο DNA, οπότε θα πρέπει ερευνήσουμε εκεί τις ενδεχόμενες περιπτώσεις που οδηγούν στην αθανασία. Ενδιαφέρουσα άποψη, νομίζω όμως οτι ο εκφυλισμός είναι ένα κράμα κατεστραμμένων/γηρασμένων εγκεφαλικών κυττάρων και συσσωρευμένων εμπειριών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα