Προς το περιεχόμενο

Ip Tv

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον οπως λεει ο τιτλος με ενδιαφερει συνδρομητικη μεσω ιντερνετ..Οπως ειναι περιπου της vodafone.Εχω wind σαν σταθερο και ακουσα οτι θα βγαλει και αυτη κατι τετοιο...Η ερωτηση μου ειναι...Υπαρχει παροχος ΝΟΜΙΜΟΣ να πληρωσεις για να μπορεις να εχεις μεσω ιντερνετ ολα αυτα που εχουν αλλοι δορυφορικα?

Δημοσ.

Στα Ελληνικά πακέτα, η συνδρομητική τηλεόραση (CosmoteTV μέσω ιντερνετ), παίζει μόνο σε σύνδεση OTE και φυσικά με τον δικό τους αποκωδικοποιητή. Ξένα πακέτα δεν ξέρω να παίζουν, και βασικά δύσκολο να παίζουν γιατί τα δικαιώματα δίνονται για τα προγράμματα με βάση γεωγραφικές ζώνες. Αν πχ το Game of Thrones το έχει για Ελλάδα η Nova, δεν μπορεί να σου πουλήσει τα δικαιώματα ένας άλλος πάροχος που έχει τα δικαιώματα προβολής σε άλλη χώρα για να το δεις Ελλάδα (ή με Ελληνικό IP).

Κάτι ακούστηκε ότι το CosmoteTV Go θα "ξεκλειδώσει" και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες σαν προιόν για χρήση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε ευρυζωνική σύνδεση και όχι μόνο με του ΟΤΕ/Cosmote όπως είναι τώρα. Πιστεύω ότι μάλλον κάτι τέτοιο εννοείς

Δημοσ.

Καλημερα..Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βλεπω πολλα καναλια μεσω ιντερνετ..Οπως για παραδειγμα ειναι αυτο της Vodafone αλλα με πιο πολλα καναλια και γιατι οτι τα συνδρομιτικα αλλα νομιμα φυσικα..Περιμενω της Wind μιας και εχω wind σπιτι σαν τηλ...Απλα λεω  μηπως υπαρχει κατι που εχει παρει τα δικαιωματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...