ColdFusion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα στην κοινότητα ! Αναζητώ εδώ και καιρό router zyxel τύπου 791 ή 793 για την δουλειά μου αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε στην αγορά . Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου προτείνει κάτι άλλο σε shdsl για να κάνω την δουλειά μου σε λογικό κόστος . Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 shdsl βγαζει η one access αν θυμαμαι καλα το 1424.τιμη σιγουρα ακριβο.shdsl δεν σου δωσε εξοπλισμο ο παροχος?
ColdFusion Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 ευχαριστω δεν ειναι για το σπιτι αλλα για την δουλεια !
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 ναι συνηθως οι shdsl ειναι ακριβες οποτε δεν ειναι για home use αλλα οποιος δινει shdsl οσο ξερω δινει και τους υπολοιπους εξοπλισμους πχ router,modem On 11/03/2018 at 10:49 PM, ColdFusion said: ευχαριστω δεν ειναι για το σπιτι αλλα για την δουλεια ! shdsl εχω δει απο nokia siemens και απο one access.υπηρχαν και κατι telindus αλλα δεν ξερω τι παιζει πλεον με αυτα.καποια ειναι μονο modem.και η d link ειχε/εχει.και η zyxel
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 21 hours ago, ColdFusion said: Σ ευχαριστώ πολύ τιποτα.οτι αλλο χρειαστεις Just ask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα