Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα καινούργιο xiaomi και χρησιμοποιώ το Chrome, εμφανίστηκε λοιπόν ένα πρόβλημα αυτό που φαίνεται στην εικόνα παρακάτω, εμφανίζει δηλαδή "προσθήκη στο λεξικό" και "διαγραφή" μου έχει σπάσει τα νεύρα, πώς φεύγει αυτό ξέρει κάποιος, το κάνει μόνο στο chrome στο Firefox δεν εμφανιζεται αυτό το μενού

Screenshot_2018-02-28-04-38-04-011_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν είναι μόνο στο Chrome αλλά γενικά σε ότι γράφεται.

Αυτό είναι το αυτόματο λεξικό που μπορείς να προσθέσεις λέξεις που δεν υπάρχουν.

Όταν λοιπόν σαν βγάζει την κόκκινη γραμμή  το πατάτε για να αποθηκεύτη ,αλλιώς δεν το πατάτε και συνεχίζεται να γράφεται.

Θα βρείτε σχετικο ποστ εδώ https://www.doctorandroid.gr/2016/06/google-keyboard-dictionary-sync.html?m=1

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα ο συγχρονισμός ειναι απενεργοποιημένος παρόλα αυτά το κάνει και μόνο στο chrome όπως είπα, επίσης το κάνει και με 2-3 αλλά πληκτρολόγια που δοκίμασα, άρα είναι του chrome προβλημα

...και από ότι διαβάζω εδώ δεν απενεργοποιήτε

https://android.stackexchange.com/questions/60984/disable-dictionary-popup

Τώρα αυτό το κάνει μόνο το xiaomi με τον chrome, το παλιό μου thl5000 δεν το κάνει.

Screenshot_2018-02-28-15-25-15-559_com.google.android.inputmethod.latin.png

Screenshot_2018-02-28-15-32-54-284_com.android.chrome.png

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σε μένα ο συγχρονισμός ειναι απενεργοποιημένος παρόλα αυτά το κάνει και μόνο στο chrome όπως είπα, επίσης το κάνει και με 2-3 αλλά πληκτρολόγια που δοκίμασα, άρα είναι του chrome προβλημα

Screenshot_2018-02-28-15-25-15-559_com.google.android.inputmethod.latin.png

Screenshot_2018-02-28-15-32-54-284_com.android.chrome.png

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ CHROME αυτό γίνεται είτε το έχεις ενεργοποιημένο είτε όχι από την στιγμή που πατάς την κόκκινη γραμμή από κάτω από την λέξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...