Auctionfreak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, AzaZyL είπε Παίζει τελωνείο? OXI φόβος τελωνείου δεν υπάρχει ...έρχεται από Αγγλία και τα αγαθά διακινούνται (ακόμα..) ελεύθερα 1
Auctionfreak Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 στα 23€ τελική τιμή ΜΕ τα μεταφορικά.. για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα 1
AzaZyL Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Auctionfreak είπε στα 23€ τελική τιμή ΜΕ τα μεταφορικά.. για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα μου βγάζει 3,5 ευρώ μεταφορικά.
Auctionfreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ναι έχεις δίκιο!.. Το άλλαξαν πρόσφατα και έχει μίνιμουμ 30 λίρες για δωρεάν αποστολή!.. εγώ έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί χωρίς ταχυδρομικά... ΚΑΙ το συγκεκριμένο drone στις 24 λιρες ΧΩΡΙΣ ταχυδρομικά.. Το οποίο είναι ογκώδες πακέτο και ήταν απορίας άξιο πως "έβγαιναν" με free τα ταχυδρομικά. Προφανώς ζοριστήκανε με αποστολές σε "τριτοκοσμικά" κράτη όπως η Ελλάδα που το κόστος είναι αυξημένο για αποστολές από Ηνωμένο Βασίλειο Πάντως και τα 3.5€ είναι αστεία τιμή για ταχυδρομικά από Αγγλία!... Αν το ίδιο πακέτο δοκιμάσεις να το στείλεις πίσω με ΕΛΤΑ θα κοστίσει 12-15€!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα