Makis38 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Κύριοι, Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό και αξιόπιστο για Mac Book Pro middle 2015 γιατί από τα reviews που βλέπω για το original SuperDrive δεν νομίζω ότι θα προχωρήσω σε αγορά. Τώρα τι το θέλω αυτό το πράγμα εν έτη 2018, είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Ευχαριστώ,
simon2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπερα Samsung SE-208GB/ περιπου στα 33 ευρω LG GP57EB40 / περιπου 23 ευρω θα τα βρεις στο σκρουτζ, γενικα θελει λιγο προσοχη γιατι χρειαζεται συμβατοτητα με Mac διαφορετικα θα εχεις θεμα, αυτα τα δυο ειναι για Mac
liospi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εγώ είχα αγοράσει ένα από ebay με ένα 20άρικο σε design ίδιο με της apple Το έχω 5 χρόνια και ακόμη την κάνει την δουλειά του 1
Makis38 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 hours ago, simon2006 said: Καλησπερα Samsung SE-208GB/ περιπου στα 33 ευρω LG GP57EB40 / περιπου 23 ευρω θα τα βρεις στο σκρουτζ, γενικα θελει λιγο προσοχη γιατι χρειαζεται συμβατοτητα με Mac διαφορετικα θα εχεις θεμα, αυτα τα δυο ειναι για Mac Ευχαριστώ....να'σαι καλά...
G.bar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω ενα ολοκαινουργιο γνησιο superdrive που δεν εχει δουλεψει ποτε. Αν το θες στειλε μου Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από G.bar
Makis38 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Είμαι εκτός Ελλάδος λόγω δουλειάς και το drive το θέλει η γυναίκα που είναι σε άλλη πατρίδα...οπότε δεν....σόρυ που θα σε απογοητεύσω επίσης αλλά διάβασα χείριστες κριτικές για το superdrive το γνήσιο, γι'αυτό ρώτησα για third party....
G.bar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Makis38 είπε Είμαι εκτός Ελλάδος λόγω δουλειάς και το drive το θέλει η γυναίκα που είναι σε άλλη πατρίδα...οπότε δεν....σόρυ που θα σε απογοητεύσω επίσης αλλά διάβασα χείριστες κριτικές για το superdrive το γνήσιο, γι'αυτό ρώτησα για third party.... Δεν έχω ιδέα περι κριτικών γιατι δεν το χρησιμοποίησα ποτε και το έχω και κάθεται, για αυτο και είπα να το δώσω (χαρίσω) αν χρησιμευει σε κάποιον καθως δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ. 1
Makis38 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σ' ευχαριστώ, αλλά είμαι τόσο μακρυά όσο δεν φαντάζεσαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα