antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 ερωτηση. Σε νεοαποκτηθέν Huawei Mate Pro10 με SwiftKey Πληκτρολόγιο, και αφού εχω απενεργοποιήσει δόνηση και ήχο, το πληκτρολόγιο συνεχίζει σε κάθε πάτημα να "δονείται" και να βγαζει τον ήχο δόνησης. Μου σπάει τα νεύρα. Θέλω εντελώς άηχο πληκτρολόγιο. Πως το κάνουν αυτό?
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκτός από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου πήγαινε και στις ρυθμίσεις του κινητού. Τουλάχιστον έτσι είναι σε μένα και τις έκανα. Ρυθμίσεις-ήχος & δόνηση Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
antreaslam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχει εκεί κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση για το πληκτρολόγιο.
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ το SwiftKey το έχω απεγκατασταση και έχω τις Google. Στο δικό μου έχει....
antreaslam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 μα το πλέον κουφό είναι ότι μέσα στο app, έχω ηδη απενεργοποιήσει τον ήχο κουδουνίσματος και τη δόνηση, και αυτό συνεχίζει. από Τ9 τι λέει το google? θέλω να είναι πολύ δυνατό γενικά το Τ9, έχω συνηθίσει έτσι, και επειδή γράφω πολλά emails, είναι πολύ σημαντικό
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, antreaslam είπε μα το πλέον κουφό είναι ότι μέσα στο app, έχω ηδη απενεργοποιήσει τον ήχο κουδουνίσματος και τη δόνηση, και αυτό συνεχίζει. από Τ9 τι λέει το google? θέλω να είναι πολύ δυνατό γενικά το Τ9, έχω συνηθίσει έτσι, και επειδή γράφω πολλά emails, είναι πολύ σημαντικό Και γω στην εφαρμογή τα έιχα απενεργοποίηση αλλα μου είχε και μένα δόνηση και ήχο και έτσι τα απενεργοποίησα και από τις ρυθμίσεις του κινητού και ησύχασαν. Τ9 δεν χρησιμοποιώ δεν ξέρω. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
antreaslam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 το "επνιξα" το swiftkey,εχεις δίκιο, μια χαρά είναι το google! thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα