Γιαούρτι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 έχω μια κινεζιά, ένα 7ρι tablet με 512 Ram (android 4.2). με το που το ανοίγω μου πετάει το μήνυμα: Δυστυχώς, η εφαρμογή YouTube έχει σταματήσει. πατάω το ok που έχει από κάτω και αμέσως εμφανίζεται πάλι το ίδιο μήνυμα. δε μπορώ να κάνω τίποτα. όσες φορές και να το πατήσω εμφανίζεται πάλι. τι μπορούμε να κάνουμε; δοκίμασα να κάνω wipe cache μη τυχόν και διορθωθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. δε θέλω να κάνω factory reset διότι έχω κάποια αρχεία μέσα που τα θέλω.
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Πήγαινε και κάνε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή.
Γιαούρτι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 και πως θα πάω αφού δε μπορώ να κάνω τίποτα. το μήνυμα εμφανίζεται συνέχεια μπροστά και δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο
isay Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σκότωσε όλες τις εφαρμογες και πηγαινε στις ρυθμισεις να κάνεις clear data για την εφαρμμογή youtube 1
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Θα πατάς συνέχεια το οκ και θα φτάσεις. Το ξέρω είναι χρονοβόρα διαδικασία και θα σου σπάσει τα νεύρα αλλά μόνο έτσι θα απαλλαγείς. Και για μένα καλύτερα να το απεγκαταστησεις. Μάλλον κάποια ενημέρωση θα σου δημιουργήσε πρόβλημα.
Γιαούρτι Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 παιδιά το πατάω συνέχεια. εξακολουθεί να βγαίνει. μέχρι πότε να το πατάω; νομίζω με δουλεύει
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε παιδιά το πατάω συνέχεια. εξακολουθεί να βγαίνει. μέχρι πότε να το πατάω; νομίζω με δουλεύει Ανάλογο περιστατικό υπάρχει και εδώ και το έλυσαν.... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11342-Δυστυχως-η-εφαρμογη-Youtube-εχει-σταματησει/ Εσύ γιατί δεν μπορείς!!
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα. κατάφερα και το έλυσα αλλά τζάμπα κόπος. σύνδεσα κι ένα hub μ ένα ποντίκι κι έκανα μια κλικ με το δάχτυλο μια με το ποντίκι πριν προλάβει να εμφανιστεί πάλι το μήνυμα. για γέλια.... πήρα τα αρχεία που ήθελα τελικά. το αστείο είναι ότι μετά από όλο αυτό, έκανα factory reset και τα αρχεία που είχα δε χάθηκαν. αν το ήξερα δε θα παιδευόμουν καν.
jp77s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 27/2/2018 στις 10:53 ΜΜ, Γιαούρτι είπε έχω μια κινεζιά, ένα 7ρι tablet με 512 Ram (android 4.2). με το που το ανοίγω μου πετάει το μήνυμα: Δυστυχώς, η εφαρμογή YouTube έχει σταματήσει. πατάω το ok που έχει από κάτω και αμέσως εμφανίζεται πάλι το ίδιο μήνυμα. δε μπορώ να κάνω τίποτα. όσες φορές και να το πατήσω εμφανίζεται πάλι. τι μπορούμε να κάνουμε; δοκίμασα να κάνω wipe cache μη τυχόν και διορθωθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. δε θέλω να κάνω factory reset διότι έχω κάποια αρχεία μέσα που τα θέλω. Φίλε μου, επειδή βλέπω οτι το tablet είναι σχετικά αδύναμο (512 ram), θα σου πρώτεινα να δοκιμάσεις το newpipe (apk). Δεν νομίζω ότι θα ξανασχοληθείς με youtube, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο tablet. 1
jp77s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Και συγγνώμη για το πρώτεινα. Το σωστό είναι πρότεινα. 1
sotosgrath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2018 στις 11:08 ΜΜ, saruman123 είπε Πήγαινε και κάνε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή. Το προβλημα παραμενει ο, τι μα ο,τι κι αν κανεις!!! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από sotosgrath
aces Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 ειναι πολυ αδυναμο το ταμπλετ δεν εχει ραμ....ακομη και να φτιαχτει. Θελει εκκαθαριση εφαρμογης οπως σου εγραψαν κ πιο πανω. Δοκιμασε να το συνδεσεις με καλώδιο σε pc μηπως και καταφερεις να εξαφανισεις το μηνυμα κ να κανεις factory reset στη συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα