Προς το περιεχόμενο

[PS4] 1TB + FIFA18 + 3 DUALSHOCK 389

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνει ο κωτσοβολος το ps4 1tb μαζί με το fifa 18 και + dualshock sta 389 . μόλις μπει στο καλάθι δίνει και άλλο ένα χειριστήριο (?) [ θεωρώ οτι το κουτί εχει απο μονο του 2 shock + 1 το δώρο που σου λέει ] 
Είναι μέρες η προσφορά και δεν έχει ανέβει ινσομνια και μου έκανε εντύπωση οτι ίσως να μην είναι προσφορά τελικά αλλά οπως και να το δω μου φαινεται μια χαρα . + για αττική έχει δωρεάν μεταφορικά . 

Link -- > https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/182078-sony-ps4-slim-1tb-%26-2nd-dualshock-4-%26-fifa-18 389e
Skroutz --> https://www.skroutz.gr/s/13003651/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-1TB-Fifa-18-DualShock.html 410e χωρίς το 3ο χειριστήριο .

Εψαχνα για το pro αλλα δεν μου φαίνεται να βρίσκω και παιχνίδι και χειριστήριο κάτω απο 470 .....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Καλησπέρα ,  απλά πας στο καλάθι και στο έχει αυτόματα .  Δεν το βάζεις χειροκίνητα εσυ .

Ναι,δίκιο εχεις.

Screenshot_2018-02-27-22-55-41.png

Δημοσ.

Περίεργη προσφορά είναι να δίνουν τρία χειριστήρια! Δεν θα ήταν καλύτερα ακόμα ένα παιχνίδι αντί για το τρίτο χειριστήριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Σόνυ το δίνει σε γενικό προμο ξεστοκ slim και οι παπάρες το κολλάνε σε ολα . Με το ΦΙΦΑ θα πέσουν να τα πάρουν :P

Επεξ/σία από Damachi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος λόγος που νέος αγοραστής δεν θα ξεκινήσει κατευθείαν από το pro ???
Αντί για να πας μπροστά θα πας πίσω? Το καταλαβαίνω πως πληρώνεις κάτι παραπάνω, ΑΛΛΑ δεν είναι και τόσα  που θα σου πέσουν οι μετοχές. Κόψε τα πιτόγυρα για 2 εβδομάδες και θα είσαι κομπλέ! :P
Πέρα από την πλάκα και μόνο που στην αναβάθμιση 5.50 θα ενεργοποιηθεί στο Pro (μόνο!!) η επιλογή supersampling mode  -->> “improve the image quality of some games on a TV with 2K resolution or lower.”, είναι ΈΝΑΣ μόνο (γιατί υπάρχουν και άλλοι) βασικότατος λόγος για να πας κατευθείαν εκεί!

Περισσότερα εδώ!

* Προσωπική εννοείται γνώμη η παραπάνω.
Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με την τσέπη του και ότι άλλο!

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

Εγώ έριξα την παραγγελία γιατί ήθελα εδώ και καιρό ps4. 

Τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις με το firmware; 

Όχι εννοείται καλύτερα να δίνει το 3ο που το πουλάς εύκολα πάρα παιχνίδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...