blackmafia13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ψαχνω δωρεαν web hosting για να αρχισω ενα προτζεκτ, εχω βρει το Hostinger, ποιες ειναι οι γνωμες σας;
The King Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, blackmafia13 είπε Ψαχνω δωρεαν web hosting για να αρχισω ενα προτζεκτ, εχω βρει το Hostinger, ποιες ειναι οι γνωμες σας; Αυτό που έβαλες (Hostinger.gr) δεν είναι δωρεάν, λέει 1,11€ το μήνα αλλά με μινιμουμ 24 μήνες. Έχει όμως 3μηνα πακέτα με 4€ το μήνα περίπου, αλλά πραγματικά με 4€ το μήνα θα κάτσεις να το σκεφτείς τόσο; Δώσε τα και εάν δε σου κάνει μην τα ξαναδώσεις ή πάρε τα πίσω σε 30 ημέρες, τουλάχιστον θα έχεις μια υποτυπώδη υποστήριξη. Τελευταία έχει γίνει της μόδας να γίνεται "έρευνα αγοράς" για δωρεάν υπηρεσίες που δεν αγοράζονται, το πιο γουστόζικο δε είναι όταν ζητούνται και διαπιστευτήρια ποιότητας με quality assurance με έυρος τιμών από 0.00€ έως 3.00€ το μήνα. Θέλω να ζήσω τη στιγμή που θα δω ερώτημα για εύρεση εταιρίας web hosting που σε πληρώνει για να ανεβάσεις το site σου. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από The King
blackmafia13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, The King είπε Αυτό που έβαλες (Hostinger.gr) δεν είναι δωρεάν, λέει 1,11€ το μήνα αλλά με μινιμουμ 24 μήνες. Έχει όμως 3μηνα πακέτα με 4€ το μήνα περίπου, αλλά πραγματικά με 4€ το μήνα θα κάτσεις να το σκεφτείς τόσο; Δώσε τα και εάν δε σου κάνει μην τα ξαναδώσεις ή πάρε τα πίσω σε 30 ημέρες, τουλάχιστον θα έχεις μια υποτυπώδη υποστήριξη. Τελευταία έχει γίνει της μόδας να γίνεται "έρευνα αγοράς" για δωρεάν υπηρεσίες που δεν αγοράζονται, το πιο γουστόζικο δε είναι όταν ζητούνται και διαπιστευτήρια ποιότητας με quality assurance με έυρος τιμών από 0.00€ έως 3.00€ το μήνα. Θέλω να ζήσω τη στιγμή που θα δω ερώτημα για εύρεση εταιρίας web hosting που σε πληρώνει για να ανεβάσεις το site σου. Εχει free πλανο https://www.hostinger.gr/dwrean-filoksenia
The King Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, blackmafia13 είπε Εχει free πλανο https://www.hostinger.gr/dwrean-filoksenia Προχώρα το, τι έχεις να χάσεις και ρωτάς;
becoming_I Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έχω την εντύπωση ότι στο free πλάνο το Hostinger δε σε αφήνει να ορίσεις custom domain name.
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Και άλλος από εδώ. Πόσα ξοδεύεις για, καφέδες, μπύρες, τσιγάρα, αναψυκτικά κάθε μήνα; Ναι αλλά το hosting το θέλεις δωρεάν. Και με ποιότητα μάλιστα. Θα χαλούσε ο κόσμος άμα έλεγες να δώσεις δυο καφέδες τον μήνα για ένα cloud server;
blackmafia13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε Και άλλος από εδώ. Πόσα ξοδεύεις για, καφέδες, μπύρες, τσιγάρα, αναψυκτικά κάθε μήνα; Ναι αλλά το hosting το θέλεις δωρεάν. Και με ποιότητα μάλιστα. Θα χαλούσε ο κόσμος άμα έλεγες να δώσεις δυο καφέδες τον μήνα για ένα cloud server; ναι, γιατι θελω να κανω προτζεκτ, δεν εχω σκοπο να ανεβασω κανονικη σελιδα, τη θελω για πειραμα. Εαν πετυχει θα αγορασω τοτε πλανο
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 άμα θέλεις για πείραμα υπάρχει localhost και ddns 1
Predatorkill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε άμα θέλεις για πείραμα υπάρχει localhost και ddns ngrok Fixed Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Predatorkill 1
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blackmafia13 είπε ναι, γιατι θελω να κανω προτζεκτ, δεν εχω σκοπο να ανεβασω κανονικη σελιδα, τη θελω για πειραμα. Εαν πετυχει θα αγορασω τοτε πλανο ...ή XAMPP Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από kormos
leros2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μακρυά απο hostinger.. είναι τόσο low level hardware, Που το περισσότερο χρόνο σου θα τον περάσεις περιμένοντας να επανέλθει το project σου... (Λόγο limit exceed)
Corona Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν δεν θες να παίξεις τοπικά που προσωπικά νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή για αρχή, μπορείς να δεις εδώ, την έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω πως για τα χρήματα που ζητάει και για shared είναι καλή.
blackmafia13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Corona είπε Αν δεν θες να παίξεις τοπικά που προσωπικά νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή για αρχή, μπορείς να δεις εδώ, την έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω πως για τα χρήματα που ζητάει και για shared είναι καλή. για να ψαχνω για host σημαινει πως θελω να φυγω απο localost και να αρχισω να εξασκουμαι σε πραγματα που θα ειναι ποιο κοντα στη πραγματικοτητα.
Predatorkill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blackmafia13 είπε για να ψαχνω για host σημαινει πως θελω να φυγω απο localost και να αρχισω να εξασκουμαι σε πραγματα που θα ειναι ποιο κοντα στη πραγματικοτητα. Επειδη λες οτι αρχιζεις ενα project, σου προτεινουν localhost. Ολοι μα ολοι ξεκινουν το project local και μετα κανουν deploy στον server οταν ερθει η ωρα για production. Δηλαδη τι θα «εξασκησεις» σε εναν shared host που δεν μπορεις να εξασκησεις local; Να ηταν vps να πρεπει να στησεις απο το 0 να το καταλαβουμε, αλλα για πες, τι θες να εξασκησεις ακριβως; Εκτος και αν γουσταρεις να παιζεις ζωντανα, you brave soul. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Predatorkill 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα