G.makrihairis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι Global (αυτή που κατέβασες)δεν έχει ομως ελληνικά. Αυτό δεν έχει να κάνει με το κινητό αλλα είναι θέμα τις εταιρείες...... Όπως επίσης αν έχει Play store ή όχι. Έτσι λειτουργούν τα καθαρά Κινέζικα. Είσαι σίγουρος ότι είναι Global και θα έχω up dates;; Ούτε play store είχε αλλά κατέβασα από το στορ του κινητού... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, G.makrihairis είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι Global και θα έχω up dates;; Ούτε play store είχε αλλά κατέβασα από το στορ του κινητού... Το link που σου έχω δώσει είναι σε όλα stock rom και σε αυτά που είναι Global το λέει. Στο δικό σου βλέπω ότι λέει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί παραξενεύεσαι που δεν έχει ελληνικά και play store!!! Όταν θέλουμε να πάρουμε ένα κινητό βλέπουμε , ρωτάμε τα αρνητικά και τα θετικά Και εγώ στο redmi note 3(mtk) όταν το είχα πάρει δεν τα είχε αυτά (το ήξερα)αλλά την δουλειά μου την έκανα. Τουλάχιστον play store είχα βάλει. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από saruman123
G.makrihairis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε Σάρουμαν play store έχω βάλει,για τα ελληνικά σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα.Επειδη ειδα ότι έχει όχι μόνο αγγλικά και κινεζικα και επειδή μου είπες ότι στην δική σου περίπτωση είχε ελληνικα γι' αυτό το έκανα κουβέντα... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, G.makrihairis είπε Φίλε Σάρουμαν play store έχω βάλει,για τα ελληνικά σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα.Επειδη ειδα ότι έχει όχι μόνο αγγλικά και κινεζικα και επειδή μου είπες ότι στην δική σου περίπτωση είχε ελληνικα γι' αυτό το έκανα κουβέντα... Άλλο μοντέλο το δικό σου και άλλο το δικό μου ...... Προφανώς στο δικό μου ήθελαν και έβαλαν τα πάντα. Μιλάω για το le max 2
G.makrihairis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, saruman123 είπε Άλλο μοντέλο το δικό σου και άλλο το δικό μου ...... Προφανώς στο δικό μου ήθελαν και έβαλαν τα πάντα. Μιλάω για το le max 2 Πάντως το θέμα είναι ότι δουλεύει μια χαρά και είμαι ευχαριστημένος αρκετά με το κινητό....Αν ήμουν το..... Letv X520 καί μου έκανα αυτά του έχω κάνω θα τα είχα κλατάρει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα