Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω βρει και είναι σίγουρος είναι αν τελικά η σωστή Ρομ είναι αυτή για Qualcomm  ή για le 2 x527;ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Χ520.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Αυτό που δεν έχω βρει και είναι σίγουρος είναι αν τελικά η σωστή Ρομ είναι αυτή για Qualcomm  ή για le 2 x527;ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Χ520.

Συγγνώμη τι σχέση έχει το x527....

Σου είπα να κοιτάξεις το Letv Le 2 (Qualcomm) Stock ROM πριν το X527.

Γι'αυτό ρώτησα ποιον επεξεργαστή έχεις για να μην γίνει κανένα λάθος.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
8 ώρες πριν, G.makrihairis είπε

Ναι τον έχω βρει...οκ να'σαι καλά!!Κάτσε να δω τι θα κάνω από δω και πέρα...

Στο link υπάρχει και οδηγός για το πώς θα την περάσεις.

Μέχρι και τους drivers έχει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Στο link υπάρχει και οδηγός για το πώς θα την περάσεις.

Μέχρι και τους drivers έχει.

Το προσπάθησα αλλά έχω ένα θέμα που κολλάω:Κατέβασα την Ρομ και πάω μετά να την περάσω από ρικόβερι αλλά τα βήματα που λέει στο λινκ δεν υπαρχουν σε μένα!!!!Δεν ξέρω τι δεν κάνω καλά.....:(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το QPST tool που είναι για επεξεργαστές qualcomm για φλασαρισμα

http://mytabletguru.com/how-to-flash-qualcomm-cpu/

Ok...θα το δοκιμάσω και θα σου πω.Παντως να'σαι καλά έτσι κι αλλιώς για την βοήθεια!!!

Ξέχασα να πω ότι στην προσπάθεια να περάσω την Ρομ από ρικόβερι μου έβγαζε error 7 στο install.....

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα,πριν από λιγο και μετά από παρακολούθηση κόπο και με την βοήθεια φίλου πέρασα την στοκ Ρομ που μου είπες!!!Το προβολέα τελικά ήταν με την ίδια την Ρομ και με το ερορ 7 που μου έβγαζε συνέχεια και έπρεπε να επέμβω στον κώδικα τις Ρομ και να σβήσω τις 2 πρώτες γραμμές!!!Μετά σχεδόν όλα οκ!!Και λέω σχεδόν γιατί έχω δύο θεματακια:1)δεν έχω ελληνικά ούτε εκεί που λέει για άλλες χώρες (που έχει αρκετές αλλά όχι την ελληνική)αλλά αυτό δεν είναι θέμα για μένα μιας και δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά βξαι 2)και πιο σοβαρό δεν μπορώ να ελέγξω το control center μιας και δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω σε on-off  το WiFi , Bluetooth,data και όλα τα υπόλοιπα....το περίεργο είναι ότι τα data είναι ανοιχτά αν δεν είμαι σε WiFi και αυτό είναι καλό!!Θα ήθελα μια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι αν υπάρχει..... ευχαριστώ και πάλι!!

Screenshot_20180313-002809.jpg

Screenshot_20180313-002809.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έβαλες την stock δεν έχει ελληνικά.

Όλα αυτά τα κινητά έχουν την αγγλικά και τα κινέζικα.

Εσύ προφανώς θα είχες μια rom που ήταν "μαϊμού".

Σε αυτές βάζουν Ελληνικά αλλά υπάρχουν και προβλήματα.

Τώρα όσο για την δεύτερη ερώτηση επειδή το έχω συναντήσει σε άλλο κινητό πάλι έχει να κάνει με την rom που προφανώς είναι καλογραμμένη.

Δεν ξέρω αν έχει βγει κάποια αναβάθμιση ή άλλη για να το διορθώσει αυτό....

Το θέμα είναι στην μπάρα  ειδοποιήσεων δουλεύουν?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ναι το λέω επειδή μου είπες ότι εσύ έβαλες στο δικό σου(όχι το Χ520)και είχε ελληνικα.,όπως προείπα όμως δεν υπάρχει τόσο θέμα σε αυτό.

Ναι στην μπάρα που σημερα ανακάλυψα κατά λάθος, δεν είναι ακριβώς μπάρα όπως την ξέρουμε σε άλλα τηλέφωνα,ναι λειτουργούν με μια γρήγορη μελέτη που έκανα...Αυτή που έχω κατεβάσει κάνει up dates;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι στο δικό μου ήταν Global  rom.

Ναι κάνει αφού είναι η stock ,μόνο αυτές που δεν είναι δεν κάνουν.

Ξέρω όμως ότι τα letv δεν έχουν και τόσο υποστηρίξει σε θέματα upbate .

Δηλαδή βγάζουν κινητά και μετά τα ξεχνάνε.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά θα ήταν καλά να ήταν global η ROM!!!Επίσης ξέρω για την υποστήριξη που ΔΕΝ έχουν!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, G.makrihairis είπε

Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά θα ήταν καλά να ήταν global η ROM!!!Επίσης ξέρω για την υποστήριξη που ΔΕΝ έχουν!

Στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι Global (αυτή που κατέβασες)δεν έχει ομως ελληνικά.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το κινητό αλλα είναι θέμα τις εταιρείες......

Όπως επίσης αν έχει Play store ή όχι.

Έτσι λειτουργούν τα καθαρά Κινέζικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...