G.makrihairis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας,θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κάτι εύκολο στο να περάσω σε τηλέφωνο app store που δεν έχει.
G.makrihairis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για letv x520,με ανδροιτ 8. Επίσης ποια Ρομ θεωρείται οτι είναι καλύτερη για αυτό το τηλέφωνο όχι κινεζική; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το X527 international έχει Play store και google services. Τώρα εσύ πρέπει να βρεις ποια rom τα έχει αυτά..... Όλα αυτά θα στα πουν στο διπλανό forum...
G.makrihairis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Για σκέτο απ στορ έχουμε κάτι ;;;
ziaba Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, G.makrihairis είπε Για letv x520,με ανδροιτ 8. Επίσης ποια Ρομ θεωρείται οτι είναι καλύτερη για αυτό το τηλέφωνο όχι κινεζική; ποια rom δωσε λινκ
G.makrihairis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν μετά από πάρα πολλή προσπάθεια πέρασα play store από ggaps .Έχει την 8.1.0 LineageOS version 15.1-20180217-UNOFFICIAL-s2.Το θέμα είναι ότι εκτός ότι δεν ανάβει τώρα ο φακός,ούτε με εφαρμογή που έβαλα,το βασικότερο είναι ότι με παίρνουν τηλεφωνο και το τηλέφωνο παραμένει κλειστό αφού χτυπάει και δεν υπάρχει τρόπος να απαντήσω αφού δεν έχω καμία τέτοια επιλογή παρά ακούω το τηλέφωνο να χτυπάει.....μου έρχεται να το σπασω!!!
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε μου συνήθως σε αυτά τα κινητά οι roms είναι ποιο πολύ πειραματικές και γι'αυτους που αλλάζουν τακτικά. Εσύ τώρα για να ηρεμήσεις από αυτήν την ταλαιπωρία πρέπει να βάλεις την stock.
G.makrihairis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σάρουμαν έχεις δίκιο απλά το κινητό ως κινητό μου αρέσει πολύ αλλά δεν πιστευα ότι θα έχει τέτοια ταλαιπωρία!!! Πραγματικα μου έρχεται να το σπασω ή να το παρατήσω έτσι..δεν έχω και τις τόσες πολλές γνώσεις για να το τσιγκλαω κάθε μέρα...Να'σαι καλά πάντως εσύ και όλοι όσοι βοηθούν όχι μόνο εμένα αλλά γενικά... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, G.makrihairis είπε Σάρουμαν έχεις δίκιο απλά το κινητό ως κινητό μου αρέσει πολύ αλλά δεν πιστευα ότι θα έχει τέτοια ταλαιπωρία!!! Πραγματικανμου έρχεται να το σπασω ή να το παρατήσω έτσι..δεν έχω και τις τόσες πολλές γνώσεις για να το τσιγκλαω κάθε μέρα...Ναασαι καλά πάντως εσύ και όλοι όσοι βοηθούν όχι μόνο εμένα αλλά γενικά... Σε βοηθάω γιατί είχα το le max 2 και είμαι παθών.... Εσύ έχεις το Letv le 2 ? Με ποιον επεξεργαστή τον MTK ή τον Qualcomm ?
G.makrihairis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Snapdragon....είναι καλό κινητό αλλά .....δεν έχει σημασία που έχεις το ίδιο...το έχουν και άλλοι... Letv x520 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, G.makrihairis είπε Snapdragon....είναι καλό κινητό αλλά .....δεν έχει σημασία που έχεις το ίδιο...το έχουν και άλλοι... Letv x520 Ωραία βάλε την Global από εδώ https://devsjournal.com/download-letv-official-stock-rom.html#How_to_install_Stock_ROMs_in_LeTv έχει οδηγίες τους drivers τα πάντα.
G.makrihairis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Να'σαι καλά!!!Αυτή έχει Ελληνικά ή είναι μόνο κινεζικα-αγγλικα;;
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, G.makrihairis είπε Να'σαι καλά!!!Αυτή έχει Ελληνικά ή είναι μόνο κινεζικα-αγγλικα;; Αυτό δεν το γνωρίζω. Στο le max 2 εγώ που είχα την stock είχε ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα