Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το movie maker αυτό που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε από την Microsoft (από τα καλά προγράμματα της MS).

Από τότε που στην MS εγκατέλειψαν το πρόγραμμα Movie Maker και το εξαφάνισαν από τους server τους με υπόσχεση για καλύτερο που ακόμα να έρθει (πάνω από χρόνο) το έχει πάρει το όνομα ο καθένας και βγάζει παραπλανητικό λογισμικό. Γράφεις movie maker και βγαίνουν ότι να ναι εφαρμογές. 

Τες πα. Ευτυχώς το βρίσκεις off line setup (140mb) και το εγκαθιστάς και λειτουργεί ακόμα. Ήταν καλό αλλά δεν ξέρω πως την είδε η MS το "σκότωσε"..  

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/3/2018 στις 10:29 ΜΜ, keysmith είπε

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το movie maker αυτό που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε από την Microsoft (από τα καλά προγράμματα της MS).

Από τότε που στην MS εγκατέλειψαν το πρόγραμμα Movie Maker και το εξαφάνισαν από τους server τους με υπόσχεση για καλύτερο που ακόμα να έρθει (πάνω από χρόνο) το έχει πάρει το όνομα ο καθένας και βγάζει παραπλανητικό λογισμικό. Γράφεις movie maker και βγαίνουν ότι να ναι εφαρμογές. 

Τες πα. Ευτυχώς το βρίσκεις off line setup (140mb) και το εγκαθιστάς και λειτουργεί ακόμα. Ήταν καλό αλλά δεν ξέρω πως την είδε η MS το "σκότωσε"..  

Κάποιο επιβεβαιωμένο link γιατί και εγώ το έψαχνα τις προάλλες και δεν το έβρισκα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kgian είπε

Κάποιο επιβεβαιωμένο link γιατί και εγώ το έψαχνα τις προάλλες και δεν το έβρισκα...

εγώ το κατέβασα πέρυσι να σου πω αλλά δεν μου ήταν δύσκολο. Πχ δες το link το πρώτου post που δίνει το τύπος εδώ. Είναι στα αγγλικά λογικά, κάπου το είχα βρει και ελληνικά. Μάλλον είναι εντάξει. 

Εκτελείς και διαλέγεις μόνο το movie maker.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ελληνικό εγώ το βρήκα από λινκ σε βίντεο στο youtube. Λέει πως να το κατεβάσεις σε διάφορες γλώσσες και έχει και τα ελληνικά.

Το αγγλικό με ελληνικά windows 8.1 δεν έπαιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το ελληνικό εγώ το βρήκα από λινκ σε βίντεο στο youtube. Λέει πως να το κατεβάσεις σε διάφορες γλώσσες και έχει και τα ελληνικά.

Το αγγλικό με ελληνικά windows 8.1 δεν έπαιζε.

αυτό πρώτη φορά το ακούω. Εγώ έχω βάλει αγγλικό σε ελληνικά windows (σίγουρα σε 7άρια Ελληνικά) και το ανάποδο Ελληνικά σε αγγλικό. Για 8.1 δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες αλλά τι να πω;; Για δοκίμασε αυτό του link..  

EDIT. και το ελληνικό βρίσκεις. Το είχα βρει σε ρωσικό σαιτ που είχε όλες τις γλώσσες (διάλεγες). use google please. Εγώ με ένα search το ξαναβρήκα :P 

Και μη μου πεις δεν καταλαβαίνεις ρώσικα!! ούτε εγώ αλλά προφανώς πατά Скачать και μετά accept (κλικ στο checkbox και ξανά Скачать )

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.
Μόλις τώρα, keysmith είπε

αυτό πρώτη φορά το ακούω. Εγώ έχω βάλει αγγλικό σε ελληνικά windows (σίγουρα σε 7άρια Ελληνικά) και το ανάποδο Ελληνικά σε αγγλικό. Για 8.1 δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες αλλά τι να πω;; Για δοκίμασε αυτό του link..  

Τι να σου πω δύο φορές δοκίμασα και μου έλεγε ότι δεν είναι ίδια η γλώσσα συστήματος με του προγράμματος, περίεργο μου φάνηκε και μένα.

Τελικά βρήκα το ελληνικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Τι να σου πω δύο φορές δοκίμασα και μου έλεγε ότι δεν είναι ίδια η γλώσσα συστήματος με του προγράμματος, περίεργο μου φάνηκε και μένα.

Τελικά βρήκα το ελληνικό.

μπορείς να βάλεις τον σύνδεσμο του Ελληνικου ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Prof_Chaos είπε

μπορείς να βάλεις τον σύνδεσμο του Ελληνικου ;

Δεν μπορώ να βρω το βίντεο ρε συ! Αν το βρω θα το βάλω!

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν μπορώ να βρω το βίντεο ρε συ! Αν το βρω θα το βάλω!

εδώ είναι ο σύνδεσμος του Ελληνικού. Το έγραψα δύο post πιο πάνω.

πατά Скачать και μετά accept (κλικ στο checkbox και ξανά Скачать )

• Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...