Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εχθές συναρμολόγησα ένα pc και όταν τελείωσα την συναρμολόγηση και έβαλα το hdmi στην οθόνη ενώ άναψε κανονικά ο υπολογιστής δεν είχα καθόλου εικόνα στην οθόνη (μητρική: Gigabyte Z370P D3 (rev. 1.0) ) το hdmi το συνδεσα στην μητρική (δεν έχω κάρτα γραφικών ακόμη), έλεγξα φυσικά το καλώδιο και την οθόνη αλλού και λειτουργουν κανονικά. έκανα επανεκκίνηση του υπολογιστή κρατόντας πατημένο το power button και αφού πρώτα έκλεισε ο υπολογιστής το ξαναπατησα, άνοιξε  και μου ήρθε κανονικά εικόνα και bootαραν κανονικά το windows 10, αφού έκλεισα μετά τον υπολογιστή (shut down) και τον ξανα άνοιξα πάλι δεν είχα εικόνα και μου έγραφε πάλι χωρίς σήμα, έκανα επανεκήνηση (με το power button) ξανά και μου ξαναηρθε εικόνα κανονικά,και ολα κομπλε,όταν τον ξαναέκλεισα πάλι η ίδια διαδικασία  απο την αρχή αλλά απο τότε δεν έχω εικόνα καθόλου, μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή εάν έχει τιποτα να προτείνει; 

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από giorgos1486
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως πρέπει να επιλέξεις τα igpu γραφικά από το bios? Για δοκίμασε.

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσος κόσμος πρόβλημα με τα ενσωματωμένα γραφικά.  Άμα μπείτε στο tomshardware είναι πάρα πολλοί με το ίδιο ακριβώς θέμα... :unsure:

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Μήπως πρέπει να επιλέξεις τα igpu γραφικά από το bios? Για δοκίμασε.

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσος κόσμος πρόβλημα με τα ενσωματωμένα γραφικά.  Άμα μπείτε στο tomshardware είναι πάρα πολλοί με το ίδιο ακριβώς θέμα... :unsure:

μπορεις να στειλεισ καποιο link φιλε μου απο tomshardware

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλο καλώδιο ή και άλλη οθόνη.

Προσωπικά δεν προτείνω και δεν αγοράζω ποτέ μητρική με μόνο μία είσοδο για τα γραφικά. Να έχει τουλάχιστον π.χ. hdmi και dvi ή παρόμοιο συνδυασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...