Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα όχι octavia. Group vag μοτορια, με ότι και αν σημαίνει αυτό, και γενικά μια κατηγορία κάτω από το Mazda 6 σου σαν μοντέλο. Να έλεγες το superb να το καταλάβω...

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν του αρέσουν οι μηχανές όντως είναι καλή ιδέα. Αλλά λέει ότι θα έδινε περίπου 2000, άρα πρέπει να βρει μηχανή με κάπου τόσα.

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

https://www.car.gr/7275445-skoda-octavia-5-tsi-elegance-f-l-apr-220-hp

Για την διαφορα των χρηματων θα κανω εγω ερανο στο insomnia..!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Καλή επιλογή με 2 παρατηρήσεις από εμένα

1. Δεν είναι τόσο οικονομικό όσο γράφει.

2. Μπλέκει με το cda μοτέρ. Όχι και το ποιό αξιόπιστο του κόσμου ( θα τσιμπήσει αργότερα το λαδάκι,  έχει και πρόγραμμα πάνω,  καλή εταιρία όμως )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

https://www.car.gr/7275445-skoda-octavia-5-tsi-elegance-f-l-apr-220-hp

Για την διαφορα των χρηματων θα κανω εγω ερανο στο insomnia..!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Ωραίο αλλά πρέπει να βάλω αρκετά έξτρα χρήματα και δεν παίζουν αυτή την στιγμή :)

Ωραίο όμως :)

10 ώρες πριν, zio10 είπε

Αν του αρέσουν οι μηχανές όντως είναι καλή ιδέα. Αλλά λέει ότι θα έδινε περίπου 2000, άρα πρέπει να βρει μηχανή με κάπου τόσα.

Γ ποιο θέμα λες ρε zio? Μπερδευτικα

Επεξ/σία από stelios18120
Άκυρο zio εντάξει τώρα κατάλαβα
  • Like 1
Δημοσ.

Τελευταιο μήνυμα προηγούμενης σελιδες. Μάλλον λέει μοτέρ, αλλά μάλλον καταλάβαμε κάποιοι δίτροχο.

Αν και το δίτροχο σαν ιδέα δεν είναι καθολου άσχημο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/2/2018 στις 8:29 ΜΜ, stelios18120 είπε

Αυτο τον Ιάπωνα έχω τωρα :)

Στην κάτω φωτό έβαλα την μάσκα την καινούργια που είχα πάρει από παραγγελία από εξωτερικό :)

WP_20140424 4.jpg

Τετοιο αμαξι με 135000χλμ καλοσυντηριμενο και mazda δεν δινετε. Για 3 ακομα χρονια ανετα μετραει. Η παιρνεις καινουργιο η το αφηνεις. 

Ποσες φορες θα το πουμε :). (χωρις παρεξηγηση φυσικα). 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στελιο, σε ξερω τι πραγμα εισαι (και απο τις προσφορες) και ειμαι ιδιος και χειρότερος οποτε σε νιώθω απόλυτα (και εγω θέλω να δωσω το δικο μου για να παω σε πιο ιδιο καινουργιο και τουρμπατο ενω το αμαξι ειναι αψογο)...

Αλλα θα σου ελεγα επειδη και μονο το εχεις πρωτο χερι και δεν εχεις πολλα χλμ να μην το αλλαξεις...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν σου αρεσουν οι μηχανες παρε ενα μηχανακι ετσι για αλλαγη. Εγω 2 μηνες τωρα το βγαζω το αμαξι οταν βρεχει. Τι εχανα τοσα χρονια...... 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πήρα απόφαση.

Τελικά θα το κρατήσω.ειχα και μια κουβέντα εχθές με φιλαράκια και όντως δεν βρίσκεις κάτι σε αυτά τα χρήματα που ψάχνω,όχι τουλάχιστον κάτι νορμάλ και αξιόπιστο και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όπως τώρα. Βοήθησαν και σε πολυ μεγάλο βαθμό και όλα αυτά που μου είπατε εσείς ώστε να το κρατήσω. 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ήταν 100% χρήσιμη ώστε να πάρω την σωστή απόφαση. 

Η μόνη περίπτωση που θα το αλλαξω είναι να πάρω ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο  όπως όταν πήρα το mazda 6 και αυτό θα γίνει όταν θα έρθει η ώρα των   €€€ :)

Ως τότε τα ξαναλέμε και ευχαριστώ και πάλι :) :)

Μόλις τώρα, mp123 είπε

Αν σου αρεσουν οι μηχανες παρε ενα μηχανακι ετσι για αλλαγη. Εγω 2 μηνες τωρα το βγαζω το αμαξι οταν βρεχει. Τι εχανα τοσα χρονια...... 

Δυστυχώς δεν Μ αρέσουν οι μηχανές και τις φοβάμαι και λίγο με αυτά που γίνονται. Αν και έχω δίπλωμα ανεξάρτητο δεν θέλω μηχανή λόγω ότι κανένας δεν προσέχει στους δρόμους εδώ Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα βίντεο ατύχημα με μηχανή.

Το πόδι του από τον αστράγαλο και κάτω αλλού......και αυτο με 20-30 Χιλ ταχύτητα..... 

Η μηχανές είναι ότι χειρότερο κυκλοφορει.Πρεπει να πάσχει λίγο το μυαλό σου για να το βλέπεις σαν μεταφορικό μέσο.

Θα έπρεπε να καταργηθούν.

Και δεν το λέω για τον τρόπο που οδηγούν,αλλά ότι είσαι μόνιμα με το ένα πόδι στον τάφο........

Λ.καβαλας και Θηβών.Ειμαι στο φανάρι επί της Θηβών ως πεζος.

Πορτοκαλι για τα ιχ.Περναει 1 αμάξι......πράσινο για εμένα περνάει άλλο αμάξι και 3ο...κοιτάω στα 20 μέτρα έρχεται και 4ο το οποίο άνετα με φουλ κόκκινο πέρασε....

Οποίο μηχανάκι βρεθεί στον δρόμο τους που πέρασε ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ διάλυση,σακατεμα.....

• Sad 1
Δημοσ.

Στην περιπτωση σου δεν κολλαει να το δωσεις.. Αν ζητουσες περισσοτερη ιπποδυναμη ή κατι πιο μικρο.. πιο οικονομικο εκει να το συζητησεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, TolisT1985 είπε

Λ.καβαλας και Θηβών.Ειμαι στο φανάρι επί της Θηβών ως πεζος.

Πορτοκαλι για τα ιχ.Περναει 1 αμάξι......πράσινο για εμένα περνάει άλλο αμάξι και 3ο...κοιτάω στα 20 μέτρα έρχεται και 4ο το οποίο άνετα με φουλ κόκκινο πέρασε....

Οποίο μηχανάκι βρεθεί στον δρόμο τους που πέρασε ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ διάλυση,σακατεμα.....

Στο ακριβώς προηγούμενο φανάρι, μπροστά στη Βιαμαξ, πριν από 26 χρόνια είδα ένα θανατηφορο ατύχημα με τον τροπο που περιγράφεις και έκτοτε δεν έχω ανέβει σε μοτοσυκλέτα. Είχα πάει εκεί κοντά να δω  ένα θείο μου στη δουλειά του και φεύγοντας απο το  περίπτερο,  ακριβώς απ 'έξω από τη Βιαμαξ,  πηγαίνοντας (πεζός εγώ)  προς το φανάρι  να περάσω απέναντι είδα το συμβάν live.

Άφησα τη μηχανή εκεί.

Το απόγευμα την έβαλα προς πώληση.

Ο αγοραστής την πήρε από εκεί μαζί με το κράνος και τα γάντια....

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Λοιπόν παιδιά πήρα απόφαση.

Τελικά θα το κρατήσω.ειχα και μια κουβέντα εχθές με φιλαράκια και όντως δεν βρίσκεις κάτι σε αυτά τα χρήματα που ψάχνω,όχι τουλάχιστον κάτι νορμάλ και αξιόπιστο και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όπως τώρα. Βοήθησαν και σε πολυ μεγάλο βαθμό και όλα αυτά που μου είπατε εσείς ώστε να το κρατήσω. 

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ήταν 100% χρήσιμη ώστε να πάρω την σωστή απόφαση. 

Η μόνη περίπτωση που θα το αλλαξω είναι να πάρω ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο  όπως όταν πήρα το mazda 6 και αυτό θα γίνει όταν θα έρθει η ώρα των   €€€ :)

Ως τότε τα ξαναλέμε και ευχαριστώ και πάλι :) :)

Δυστυχώς δεν Μ αρέσουν οι μηχανές και τις φοβάμαι και λίγο με αυτά που γίνονται. Αν και έχω δίπλωμα ανεξάρτητο δεν θέλω μηχανή λόγω ότι κανένας δεν προσέχει στους δρόμους εδώ Ελλάδα.

Οχι φίλε θα το αλλάξεις, τζάμπα γράφουμε τόσες μέρες δηλαδή και προτείνουμε αυτοκίνητα; :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...