Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση αυτοκινήτου

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλά ρωτάς σε ενα φόρουμ τι αμάξι να πάρεις αναμεσα σε διάφορες μάρκες και μοντέλα;;;;;;

Πρώτα δες τι αρέσει σε σένα, όχι τι αρέσει στον καθένα εδώ μέσα,δικό σου αμάξι θα είναι.

Για μένα κρατα αυτό που έχεις, το πήρες και καινούριο, το ξέρεις.

Επεξ/σία από jmmys
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Κοίτα έχω φίλο που θα το δώσω 5500€ 

Οπότε λέω να έβαζα το πολύ αλλά 2000€ για κάτι άλλο.

Όντως έχω βάλει αυστηρούς όρους επειδή είμαι περίεργος με το αμάξι :) θέλω κάτι φουλ αξιόπιστο όπως το συγκεκριμένο. 

Να σ πω είδα μερικά saab και volvo αλλά 2-3 μόνο μου άρεσαν αλλά είχαν άνω των 9000€ 

Πάντως να σ πω την αλήθεια το rx8 με ψήνει άσχημα αλλά όπως προείπα δεν μπορώ να κάτσω να ψάχνω μέσα στα χιλιάδες που πουλάνε να βρω το κατάλληλο + φοβάμαι μην πέσω σε καμία φόλα με χαμηλή συμπίεση κτλπ και μετά τρεχω.

Θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο αλλά όπως προείπε ο φίλος παραπάνω δύσκολα σε αυτά τα χρήματα που δίνω να βρω κάτι ανάλογο. :(

Saab που θα βρίσκεις ανταλλακτικά;

Volvo ποιο έχεις κοιτάξει, νομίζω τώρα την έχει ο Σφακιανάκης , έχει φύγει απο το Σαρακακη εδω και μια 5ετια

Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Volvo ποιο έχεις κοιτάξει, νομίζω τώρα την έχει ο Σφακιανάκης , έχει φύγει απο το Σαρακακη εδω και μια 5ετια

Ε εντάξει υπάρχουν ανταλλακτικά δεν αφήνουν έτσι ξεκρεμαστη μια ολόκληρη μάρκα. Εδώ βρήκαμε με φίλο ανταλλακτικά για rover του παππού του ;)

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία saab; Δεν το ήξερα!

Πάντως φίλε όπως και να το δεις ειναι ρίσκο και μάλλον δεν αξίζει. Θα δώσεις ένα καλό αμάξι που το έχεις πάρει καινούργιο και ακριβό, το προσέχεις και το ξέρεις από την πρώτη μέρα και θα συμπληρώσεις λεφτά να πάρεις κάτι μάλλον χειρότερο που όσο και να το ψάξεις δεν το ξέρεις από την πρώτη μέρα.

Πιστεύω πως αν το κάνεις μετά από το πρώτο διάστημα που θα σου αρέσει η αλλαγή μετά μάλλον θα το μετανιώσεις...

Κάνε καμιά αλλαγή στο δικό σου εσωτερικά ή εξωτερικά :)

• Thanks 1

11 ώρες πριν, jmmys είπε

Συγγνώμη αλλά ρωτάς σε ενα φόρουμ τι αμάξι να πάρεις αναμεσα σε διάφορες μάρκες και μοντέλα;;;;;;

Πρώτα δες τι αρέσει σε σένα, όχι τι αρέσει στον καθένα εδώ μέσα,δικό σου αμάξι θα είναι.

Για μένα κρατα αυτό που έχεις, το πήρες και καινούριο, το ξέρεις.

Ναι οκ αλλά μια ωραία κουβέντα και μια δεύτερη άποψη δεν είναι καλό να γίνει. Άλλωστε γ αυτό είναι τα φορουμ,να παίρνουμε αποψεις,ιδέες και να λέμε την άποψη και γνώμη μας. Και για εμένα πίστεψε με μερικων παιδιών που εκτιμώ εδώ μέσα είναι χρήσιμη η συμβουλή τους.βεβαια εννοείται την τελική απόφαση την παίρνω εγώ :)

50 λεπτά πριν, mclein είπε

bmw 116 ή opel astra sport (180hp) ή auris toyota ή nissan qashqai

μονο που δεν αξιζει να δωσεις το αμαξι για 5.5Κ :(

Δεν μπορώ θεωρώ παραπάνω να το δώσω λόγω παλαιότητας και εντάξει νομίζω είναι νορμάλ τιμή :) κριμα είναι τόσα λεφτά που έδωσα αλλά τι να κάνεις. Αν και είναι στο τσακ να το κρατήσω τελικά γτ όπως είπα δεν βρίσκεις τέτοιο αμάξι πλέον με τόσα χρήματα.

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία saab; Δεν το ήξερα!

Πάντως φίλε όπως και να το δεις ειναι ρίσκο και μάλλον δεν αξίζει. Θα δώσεις ένα καλό αμάξι που το έχεις πάρει καινούργιο και ακριβό, το προσέχεις και το ξέρεις από την πρώτη μέρα και θα συμπληρώσεις λεφτά να πάρεις κάτι μάλλον χειρότερο που όσο και να το ψάξεις δεν το ξέρεις από την πρώτη μέρα.

Πιστεύω πως αν το κάνεις μετά από το πρώτο διάστημα που θα σου αρέσει η αλλαγή μετά μάλλον θα το μετανιώσεις...

Κάνε καμιά αλλαγή στο δικό σου εσωτερικά ή εξωτερικά :)

Εξωτερικα δεν νομίζω να κάνω αλλά πράγματα αλλά εσωτερικά αν το κρατήσω τελικά θα του κάνω καμιά αλλαγή χρωματισμού 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το δικό μου θα ήθελα να το κάνω άσπρο ματ με μεμβράνες πχ και να βάλω και μια οθόνη multimedia μέσα για gps κλπ, τέτοια πράγματα εννοώ.

Προς το παρόν δεν τα κάνω βέβαια γιατί είναι αρκετά λεφτά και έχω άλλες προτεραιότητες...

Μέσα πως θα του κάνεις αλλαγή χρωματισμού;

Επεξ/σία από zio10

3 ώρες πριν, meletis_m είπε

ανταλλακτικα υπαρχουν απειρα.

+ αυτο

http://www.autonews.com/article/20180219/RETAIL05/180219881/saab-parts?X-IgnoreUserAgent=1

• Like 2

2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Κάτι σε Ford Mondeo δεν σου αρέσει;

1200px-Ford_Mondeo_Titanium_S_(BA7,_Face

Μπααα

Έχω ήδη ford για την δουλειά και δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη,είναι ζημιαρικα.

2 ώρες πριν, zio10 είπε

Εγώ το δικό μου θα ήθελα να το κάνω άσπρο ματ με μεμβράνες πχ και να βάλω και μια οθόνη multimedia μέσα για gps κλπ, τέτοια πράγματα εννοώ.

Προς το παρόν δεν τα κάνω βέβαια γιατί είναι αρκετά λεφτά και έχω άλλες προτεραιότητες...

Μέσα πως θα του κάνεις αλλαγή χρωματισμού;

Αλλαγή χρωματισμού εννοώ να άλλαζα το χρώμα στα καθίσματα κτλπ ώστε να άλλαζε το εσωτερικό 

23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχεις σκεφτει το Seat Leon? 

βγαινει σε 1.6 ατμοσφαιρα,

Επισης αλλο vfm ειναι το skoda octavia.

γενικα seat αποφευγω στο φουλ επειδή εχω φιλο με συνεργειο και μ λεει οι καλυτεροι του πελατες είναι τα seat και τα fiat :P

skoda Octavia να σ πω την αληθεια το σκέφτομαι. εχω βρει και 1-2 που πιστευω αξιζουν προσοχης....

είμαι υπο σκεψη με αυτά,γτ εχουν και χωρους σαν το mazda μου,και δυναμη,και γενικα πιστευω είναι αξιοπιστα.

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

γενικα seat αποφευγω στο φουλ επειδή εχω φιλο με συνεργειο και μ λεει οι καλυτεροι του πελατες είναι τα seat και τα fiat :P

skoda Octavia να σ πω την αληθεια το σκέφτομαι. εχω βρει και 1-2 που πιστευω αξιζουν προσοχης....

είμαι υπο σκεψη με αυτά,γτ εχουν και χωρους σαν το mazda μου,και δυναμη,και γενικα πιστευω είναι αξιοπιστα.

Ποια seat ομως?

μηπως τα tsi, tfsi? 

ο 1.6 ειναι Mpi, παλιο καλο αλλα αργο σκυλι :P

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ποια seat ομως?

μηπως τα tsi, tfsi? 

ο 1.6 ειναι Mpi, παλιο καλο αλλα αργο σκυλι :P

δεν συμπαθω να σ πω την αληθεια την seat και πολύ... όχι ότι μου εχει κανει κατι :P αλλα δεν μου το βγαζει .... 

το Octavia βεβαια που ειπες, αν βρεθει το καταλληλο γιατι όχι? θα εκανα την μεταβαση.

Να ριξω μια ιδεα ας ειναι και ακυρη. 

Το αμαξι ειναι πολυ καλο να το αλλαξεις, αστο δεν βρισκεις καλυτερο. 

Αν θες να κανεις μια αλλαγη παρε μια μηχανη με 3 4000 ευρω αν σου περισευουν αντι να αλλαξεις το αμαξι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...