Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση αυτοκινήτου

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Δεν εβγαλε τιποτα για 20000χλμ που το ειχα. Ουτε λαδι εκαιγε γιατι το δουλευα σωστα. Αλλα οσο να ειναι πεφτει. Το βλεπεις οταν το οδηγας. Μην κοιτας καν rx8 τωρα. Αστο. Εκτος και εχεις σκοπο να το παρεις και να του βαλεις καινουργια μηχανη. Τωρα αυτο το αμαξι ειναι να το παρει καποιος μα το κανει prodject car. Δεν ειναι για μας. Το εδωσα γιατι πρωτον επεφτε η μηχανη, δευτερο δεν ελεγε να δωσω 3000 για επισκευη μηχανης  αμορτισερ, δισκοπλακες κλπ, επισεις γιατι βαρεθηκα να δινω βενζινες 2 χρονια. 

Μάλιστα.

..

Βεβαια είσαι υπέρ όπως μου είπες να κρατήσω τo mazda 6 που ήδη έχω. Η αλήθεια είναι όπως είπαμε ότι στα χρήματα αυτά κάτι παρόμοιο δεν παίρνεις.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μάλιστα.

..

Βεβαια είσαι υπέρ όπως μου είπες να κρατήσω τo mazda 6 που ήδη έχω. Η αλήθεια είναι όπως είπαμε ότι στα χρήματα αυτά κάτι παρόμοιο δεν παίρνεις.

Απο οτι βλεπω το αμαξι το εχεις πενα. Αν θελεις να κανεις κατι για αλλαγη κανε ενα επαγγελματικο γυαλισμα κερωμα συν επαναφορα πλαστικων μεσα σε καλο μαγαζι (οχι σε πλυντιριο αυτοκινητων). Θα σου παει κανενα 200 ευρω και για 3 χρονια εισαι οκ. Μια χαρα ειναι το αμαξι. 

Αμαξαρες τα mazda. Απροβληματιστα. Κριμα που δεν τα εισαγουν στην ελλαδα πια. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Βρε έχω μπει καμία 10αρια φορές :P

Ωραίο το astra αλλά από αξιοπιστία πως πάνε;

Σε εποχές κρίσης χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα   να  δώσεις το απροβλημάτιστο 6άρι για να πάρεις Άστρα κι όραμα και λοιπά μικρότερης κατηγορίας ;

Νο way Jose

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Σε εποχές κρίσης χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα   να  δώσεις το απροβλημάτιστο 6άρι για να πάρεις Άστρα κι όραμα και λοιπά μικρότερης κατηγορίας ;

Νο way Jose

Πωωω Μ λέτε όλοι να το κρατήσω και  σχεδόν με έχετε πείσει.

Είναι ότι και με αυτά τα λεφτά που είπα δεν παίρνεις για κανένα λόγο κάτι αξιόλογο και με κάνει πιο πολύ στο να ότι κρατήσω...

Επεξ/σία από stelios18120

11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Πωωω Μ λέτε όλοι να το κρατήσω και  σχεδόν με έχετε πείσει.

Είναι ότι και με αυτά τα λεφτά που είπα δεν παίρνεις για κανένα λόγο κάτι αξιόλογο και με κάνει πιο πολύ στο να ότι κρατήσω...

Καπου εδω εισαι https://www.car.gr/11724397-alfa-romeo-alfa-159

Θες να μπεις σε περιπετεια εξοδων???  οτι και να παρεις χασουρα θα εχεις απο την στιγμη που δεν ξερεις τι προβληματα κουβαλαει το καθε μεταχειρισμενο..

• Like 2

Δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο και αρκετά νεότερο στη κατηγορία D.

Δεν θα κοιτάς για ASTRA -FOCUS - GOLF-A3  αλλά για VECTRA - MONDEO- PASSAT - A4 μη σου πω Α6 καθώς θα σου φανεί λίγο κάπως η μετάβαση σε μικρότερου μεγέθους αυτοκίνητο.

Συν αυτό που λέει ο giannis για το ρίσκο του όποιου μεταχειρισμένου

Τοιαύτη περιπτώσει ο μόνος σίγουρος στην όλη υπόθεση θα είναι ο συγγενής που θα πάρει το τεφαρίκι 6άρι σου ...:lol:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Καπου εδω εισαι https://www.car.gr/11724397-alfa-romeo-alfa-159

Θες να μπεις σε περιπετεια εξοδων???  οτι και να παρεις χασουρα θα εχεις απο την στιγμη που δεν ξερεις τι προβληματα κουβαλαει το καθε μεταχειρισμενο..

Τι να σ πω...

Έλεγα να πάρω κάτι άλλο για αλλαγή.βεβαια ότι είναι αν πάρω θα περάσει από κόσκινο και από 2-3 δικούς μου μαστόρους (φιλους)  αρκετά δυνατούς στον χώρο τους. Οπότε θα το έψαχνα από παντού. 

(Να σ πω την αλήθεια το 159 δεν Μ αρέσει)

6 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο και αρκετά νεότερο στη κατηγορία D.

Δεν θα κοιτάς για ASTRA -FOCUS - GOLF-A3  αλλά για VECTRA - MONDEO- PASSAT - A4 μη σου πω Α6 καθώς θα σου φανεί λίγο κάπως η μετάβαση σε μικρότερου μεγέθους αυτοκίνητο.

Συν αυτό που λέει ο giannis για το ρίσκο του όποιου μεταχειρισμένου

Τοιαύτη περιπτώσει ο μόνος σίγουρος στην όλη υπόθεση θα είναι ο συγγενής που θα πάρει το τεφαρίκι 6άρι σου ...:lol:

Λες ε; Να σπρώξω ένα αξιόπιστο και καλοσυντηρημενο αμάξι και να παρω του άλλου που μπορεί να του έχει κάνει τα χίλια μύρια; 

Μ έχετε μαύρισει την ψυχή και θα με κάνετε να μην το αλλάξω ποτέ έτσι :P

Ήδη είμαι σε σκέψη να το κρατήσω αρκετό καιρό ακόμα :) λόγω του ότι δεν βρίσκω και αμάξι σε σουλουπι που να μου αρέσει σε αυτά τα χρήματα τουλάχιστον που λέω να δώσω.

Οπότε είμαι υπό σκέψη.. με βάλατε σε μεγάλες σκέψεις....

Επεξ/σία από stelios18120

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μου λέγατε mito ή giullieta να πω εντάξει από εμφάνιση. Η 159 χάλια είναι.

Είναι βέβαια και υποκειμενικό το ζήτημα, προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτοκίνητα τύπου sedan.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...