stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Δεν εβγαλε τιποτα για 20000χλμ που το ειχα. Ουτε λαδι εκαιγε γιατι το δουλευα σωστα. Αλλα οσο να ειναι πεφτει. Το βλεπεις οταν το οδηγας. Μην κοιτας καν rx8 τωρα. Αστο. Εκτος και εχεις σκοπο να το παρεις και να του βαλεις καινουργια μηχανη. Τωρα αυτο το αμαξι ειναι να το παρει καποιος μα το κανει prodject car. Δεν ειναι για μας. Το εδωσα γιατι πρωτον επεφτε η μηχανη, δευτερο δεν ελεγε να δωσω 3000 για επισκευη μηχανης αμορτισερ, δισκοπλακες κλπ, επισεις γιατι βαρεθηκα να δινω βενζινες 2 χρονια. Μάλιστα. .. Βεβαια είσαι υπέρ όπως μου είπες να κρατήσω τo mazda 6 που ήδη έχω. Η αλήθεια είναι όπως είπαμε ότι στα χρήματα αυτά κάτι παρόμοιο δεν παίρνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μάλιστα. .. Βεβαια είσαι υπέρ όπως μου είπες να κρατήσω τo mazda 6 που ήδη έχω. Η αλήθεια είναι όπως είπαμε ότι στα χρήματα αυτά κάτι παρόμοιο δεν παίρνεις. Απο οτι βλεπω το αμαξι το εχεις πενα. Αν θελεις να κανεις κατι για αλλαγη κανε ενα επαγγελματικο γυαλισμα κερωμα συν επαναφορα πλαστικων μεσα σε καλο μαγαζι (οχι σε πλυντιριο αυτοκινητων). Θα σου παει κανενα 200 ευρω και για 3 χρονια εισαι οκ. Μια χαρα ειναι το αμαξι. Αμαξαρες τα mazda. Απροβληματιστα. Κριμα που δεν τα εισαγουν στην ελλαδα πια. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από mp123 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μπες το car.gr και ψάξε αν σου αρέσει κάτι: https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=dm®istration=>2009&price=>6000&price=<8000&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&significant_damage=f Αυτό θα πρότεινα εγώ: https://www.car.gr/10897811-opel-astra-edition-1-4t-140ps-5dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, GenesisX είπε Μπες το car.gr και ψάξε αν σου αρέσει κάτι: https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=dm®istration=>2009&price=>6000&price=<8000&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&significant_damage=f Αυτό θα πρότεινα εγώ: https://www.car.gr/10897811-opel-astra-edition-1-4t-140ps-5dr Βρε έχω μπει καμία 10αρια φορές Ωραίο το astra αλλά από αξιοπιστία πως πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 https://riwal888.blogspot.gr/2012/01/dekra-report-2012-astra-and-insignia.html Το dekra used car report το βγάζει από τα κορυφαία το astra j. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Σε εποχές κρίσης χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα να δώσεις το απροβλημάτιστο 6άρι για να πάρεις Άστρα κι όραμα και λοιπά μικρότερης κατηγορίας ; Νο way Jose 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nik0laus είπε Σε εποχές κρίσης χωρίς να αντιμετωπίζεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα να δώσεις το απροβλημάτιστο 6άρι για να πάρεις Άστρα κι όραμα και λοιπά μικρότερης κατηγορίας ; Νο way Jose Πωωω Μ λέτε όλοι να το κρατήσω και σχεδόν με έχετε πείσει. Είναι ότι και με αυτά τα λεφτά που είπα δεν παίρνεις για κανένα λόγο κάτι αξιόλογο και με κάνει πιο πολύ στο να ότι κρατήσω... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Πωωω Μ λέτε όλοι να το κρατήσω και σχεδόν με έχετε πείσει. Είναι ότι και με αυτά τα λεφτά που είπα δεν παίρνεις για κανένα λόγο κάτι αξιόλογο και με κάνει πιο πολύ στο να ότι κρατήσω... Καπου εδω εισαι https://www.car.gr/11724397-alfa-romeo-alfa-159 Θες να μπεις σε περιπετεια εξοδων??? οτι και να παρεις χασουρα θα εχεις απο την στιγμη που δεν ξερεις τι προβληματα κουβαλαει το καθε μεταχειρισμενο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο και αρκετά νεότερο στη κατηγορία D. Δεν θα κοιτάς για ASTRA -FOCUS - GOLF-A3 αλλά για VECTRA - MONDEO- PASSAT - A4 μη σου πω Α6 καθώς θα σου φανεί λίγο κάπως η μετάβαση σε μικρότερου μεγέθους αυτοκίνητο. Συν αυτό που λέει ο giannis για το ρίσκο του όποιου μεταχειρισμένου Τοιαύτη περιπτώσει ο μόνος σίγουρος στην όλη υπόθεση θα είναι ο συγγενής που θα πάρει το τεφαρίκι 6άρι σου ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Καπου εδω εισαι https://www.car.gr/11724397-alfa-romeo-alfa-159 Θες να μπεις σε περιπετεια εξοδων??? οτι και να παρεις χασουρα θα εχεις απο την στιγμη που δεν ξερεις τι προβληματα κουβαλαει το καθε μεταχειρισμενο.. Τι να σ πω... Έλεγα να πάρω κάτι άλλο για αλλαγή.βεβαια ότι είναι αν πάρω θα περάσει από κόσκινο και από 2-3 δικούς μου μαστόρους (φιλους) αρκετά δυνατούς στον χώρο τους. Οπότε θα το έψαχνα από παντού. (Να σ πω την αλήθεια το 159 δεν Μ αρέσει) 6 λεπτά πριν, nik0laus είπε Δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο και αρκετά νεότερο στη κατηγορία D. Δεν θα κοιτάς για ASTRA -FOCUS - GOLF-A3 αλλά για VECTRA - MONDEO- PASSAT - A4 μη σου πω Α6 καθώς θα σου φανεί λίγο κάπως η μετάβαση σε μικρότερου μεγέθους αυτοκίνητο. Συν αυτό που λέει ο giannis για το ρίσκο του όποιου μεταχειρισμένου Τοιαύτη περιπτώσει ο μόνος σίγουρος στην όλη υπόθεση θα είναι ο συγγενής που θα πάρει το τεφαρίκι 6άρι σου ... Λες ε; Να σπρώξω ένα αξιόπιστο και καλοσυντηρημενο αμάξι και να παρω του άλλου που μπορεί να του έχει κάνει τα χίλια μύρια; Μ έχετε μαύρισει την ψυχή και θα με κάνετε να μην το αλλάξω ποτέ έτσι Ήδη είμαι σε σκέψη να το κρατήσω αρκετό καιρό ακόμα λόγω του ότι δεν βρίσκω και αμάξι σε σουλουπι που να μου αρέσει σε αυτά τα χρήματα τουλάχιστον που λέω να δώσω. Οπότε είμαι υπό σκέψη.. με βάλατε σε μεγάλες σκέψεις.... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δε γίνεται να μη σου άρεσει η 159! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Είπαμε από το πρώτο ποστ Δεν θέλει ιταλικό .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Άλλο να μη το θέλει για διάφορους λόγους κι άλλο να μη του αρέσει εμφανισιακά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να μου λέγατε mito ή giullieta να πω εντάξει από εμφάνιση. Η 159 χάλια είναι. Είναι βέβαια και υποκειμενικό το ζήτημα, προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτοκίνητα τύπου sedan. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Για sedan κούκλα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα