Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση αυτοκινήτου

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Πλέον μετά από σχεδόν 14 χρόνια αρμονικής συμβίωσης και άριστης συνεργασίας με το mazda 6 1800cc του 2004 που είχα αγοράσει ολοκαίνουργιο τότε (24.500€) είμαι σε αναζήτηση αυτοκινητου (μεταχειρισμένου όμως τώρα καθώς δεν θα κάνω βαριά χρήση όπως έκανα.)  με το συγκεκριμένο εχω κάνει 124.000χλμ και κυριολεκτικα εκτός από λαδακι,φίλτρα και μπουζί (αναλώσιμα δηλαδή κτλπ) δεν ζήτησε ΠΟΤΕ τίποτα. (Ιάπωνας γαρ δεν ζήτησε ποτέ βίδα να αλλαξω και πολύ το χάρηκα) 

Θα μου πείτε τότε γιατί το δίνεις; Ε με έπιασε και εμένα να αλλάξω πλέον αμάξι να δοκιμάσω κάτι άλλο :) (δεν καίγομαι απλά αν βρω κάτι άλλο που μου αρέσει θα το αλλαξω)

Πάμε τώρα στις προτιμήσεις και προϋποθέσεις για αγορά αλλού αυτοκινήτου 

Ψάχνω

1800cc (όχι περισσότερο)

Κατανάλωση δεν με νοιαζει,σε λογικά πλαίσια βέβαια.... (με το mazda επειδή φοράει 18αρες και κάτι εξτραδακια στο μοτέρ καιει από 10 έως 16 λίτρα οπότε καταλαβαίνετε δεν έχω θέμα με τις αυξημένες καταναλώσεις) :) :)

4 θυρο

Ιάπωνικο η γερμανικο (δεν Μ αρέσουν γαλλικά,ισπανικά,ιταλικά,κτλπ)

Μοντέλο από 2009 και έπειτα.

Χιλιόμετρα έως 80.000χλμ

Πόσο μέχρι 7.000€

Για προτείνεται ιδέες 

Ποιο πολύ με νοιάζει η αξιοπιστία και η αντοχή και όχι να είμαι συνέχεια σε συνεργείο.

(Επειδή είμαι λίγο ψείρας με τα αμάξια,τα προσέχω και χαλάω σχετικά χρήμα στο αμάξι, σκέφτηκα να πάω σε rx8 αλλά δεν ψήνομαι λόγω ρότορα κτλπ να πάρω κανένα σάπιο και θέλει αρκετό ψάξιμο και εγώ λόγω εργασίας δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια ώστε να βρω το ένα και μοναδικό) 

Πείτε προτάσεις :)

Επεξ/σία από stelios18120
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, panos_90 είπε

Κατά την γνώμη μου οι πιο ολοκληρωμένες προτάσεις είναι είτε ford focus ή Kia ceed. Σε επιλογές ρίσκου θα έλεγα Opel Astra. 

Ford focus έχω του 2006 για την δουλειά μου,και λέω όχι γιατί έβγαλε πρόβληματα αρκετά συχνα και γενικά δεν μου αρέσει για αμάξι βόλτας κτλπ.

Kia ceed δεν μου αρέσει.

Opel το μόνο που θα διάλεγα είναι το opel insignia αλλά με πάνω από 9-10.000€ βρίσκεις κάτι αξιόλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη που στο λεω αλλα με 7000 δεν βρισκεις κατι στην κατηγορια του 6 και με αυτα που ζητας. Με 10000 βρισκεις. Κρατα αυτο που εχεις. Ωραιο αυτοκινητο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Συγνωμη που στο λεω αλλα με 7000 δεν βρισκεις κατι στην κατηγορια του 6 και με αυτα που ζητας. Με 10000 βρισκεις. Κρατα αυτο που εχεις. Ωραιο αυτοκινητο. 

Ρε φίλε να σου πω την αλήθεια όλοι αυτό μου λένε.

Ότι με 7 και 8 ακόμα δεν βρίσκεις κάτι ανάλογο.

Τι να σου πω. Το σκέφτομαι πολύ πραγματικά. Πρεπει 10 να δώσεις για κάτι ανάλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ρε φίλε να σου πω την αλήθεια όλοι αυτό μου λένε.

Ότι με 7 και 8 ακόμα δεν βρίσκεις κάτι ανάλογο.

Τι να σου πω. Το σκέφτομαι πολύ πραγματικά. Πρεπει 10 να δώσεις για κάτι ανάλογο.

Ακριβως το ιδιο εχει ο κουμπαρος μου. Με δερματινα μεσα. Δεν αξιζει να δωσεις το αμαξι. Λιγα χλμ εχεις. Δεν αξιζει να το δωσεις να παρεις παλι μτχ 5 χρονια πιο καινουργιο. Να πω οτι θα παρεις κατι μετα το 14 να πω ενταξη. Το αμαξι για ακομα 3 χρονια ανετα μετραει εξω. Αν ειναι φουλ εξτρα μεσα που σιγουρα ειναι κρατατο αλλα 3 χρονια. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Thanks 1

Πόσο θα το δώσεις στο mazda; Rx8 θα έλεγα κι εγώ όχι αν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο, μόνο και μόνο για τους χώρους. 

Έχεις βάλει αυστηρούς όρους και δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις... κανένα honda ίσως; Civic ή accord που βλέπω κάποια που μπορεί να πανε στην τιμή που θες +-.

Saab, volvo δεν; 

Είναι ωραία να ψάχνεις για αμάξι πάντως, άντε καλό ψάξιμο! :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πόσο θα το δώσεις στο mazda; Rx8 θα έλεγα κι εγώ όχι αν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο, μόνο και μόνο για τους χώρους. 

Έχεις βάλει αυστηρούς όρους και δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις... κανένα honda ίσως; Civic ή accord που βλέπω κάποια που μπορεί να πανε στην τιμή που θες +-.

Saab, volvo δεν; 

Είναι ωραία να ψάχνεις για αμάξι πάντως, άντε καλό ψάξιμο! :)

Κοίτα έχω φίλο που θα το δώσω 5500€ 

Οπότε λέω να έβαζα το πολύ αλλά 2000€ για κάτι άλλο.

Όντως έχω βάλει αυστηρούς όρους επειδή είμαι περίεργος με το αμάξι :) θέλω κάτι φουλ αξιόπιστο όπως το συγκεκριμένο. 

Να σ πω είδα μερικά saab και volvo αλλά 2-3 μόνο μου άρεσαν αλλά είχαν άνω των 9000€ 

Πάντως να σ πω την αλήθεια το rx8 με ψήνει άσχημα αλλά όπως προείπα δεν μπορώ να κάτσω να ψάχνω μέσα στα χιλιάδες που πουλάνε να βρω το κατάλληλο + φοβάμαι μην πέσω σε καμία φόλα με χαμηλή συμπίεση κτλπ και μετά τρεχω.

Θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο αλλά όπως προείπε ο φίλος παραπάνω δύσκολα σε αυτά τα χρήματα που δίνω να βρω κάτι ανάλογο. :(

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο τον Ιάπωνα έχω τωρα :)

Στην κάτω φωτό έβαλα την μάσκα την καινούργια που είχα πάρει από παραγγελία από εξωτερικό :)

WP_20140424 14.jpg

WP_20140424 12.jpg

WP_20140424 4.jpg

IMG_20180227_203417.jpg

Σας αρέσει; Και εμένα :) αλλά καιρός για κάτι άλλο νομίζω :)
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rx8 ειχα. Δεν θα βρεις κατι καλο. Στις 60000χλμ πας για επισκευη κινητηρα. Ολα ειναι ψοφια. Δεν λεω αμαξαρα αλλα εχει ημερομηνια ληξης. Για αυτο το εδωσα. 

Μια που λεμε για mazda ενα εχω να πω. Αμαξαρες. Εκτος το rx8 που το πηρα μτχ 40000χλμ το εδωσα μετα απο 2 χρονια με 60000χλμ ειχα παρει πριν το mazda 3 καινουργιο. Ωραια αυτοκινητα τα mazda. Κριμα που εκλεισε η αντιπροσωπια. 

Επεξ/σία από mp123

Μόλις τώρα, mp123 είπε

Rx8 ειχα. Δεν θα βρεις κατι καλο. Στις 60000χλμ πας για επισκευη κινητηρα. Ολα ειναι ψοφια. Δεν λεω αμαξαρα αλλα εχει ημερομηνια ληξης. Για αυτο το εδωσα. 

Μερικοί λένε αυτό που λες,άλλοι λένε ότι δεν ισχύει καν και ότι αν δεν του πίνεις το αίμα και το συντηρείς σωστά με το λαδακι του κτλπ βγάζει πολλά πολλά χιλιόμετρα απροβληματιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μερικοί λένε αυτό που λες,άλλοι λένε ότι δεν ισχύει καν και ότι αν δεν του πίνεις το αίμα και το συντηρείς σωστά με το λαδακι του κτλπ βγάζει πολλά πολλά χιλιόμετρα απροβληματιστα.

9 αυτοκικητα εχω αλλαξει. 2 μαζντα ειχα. Ενα κουτα ενα μτχ. Αν θες να εχεις rx8 ειναι ως τα 60000χλμ.μετα ειναι να λες οτι εχεις rx8. Ασε να λενε οτι θελουν. 60000 τοπ. 

Υγ. Για να ειναι καλο το rx8 πρεπει να του πινεις το αιμα. Αμα δεν του το πινεις μπουκωνει. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1

Μόλις τώρα, mp123 είπε

9 αυτοκικητα εχω αλλαξει. 2 μαζντα ειχα. Ενα κουτα ενα μτχ. Αν θες να εχεις rx8 ειναι ως τα 60000χλμ.μετα ειναι να λες οτι εχεις rx8. Ασε να λενε οτι θελουν. 60000 τοπ. 

Γτ έτσι; Πέφτει η συμπίεση; Τι θέματα σου έβγαλε και λες μέχρι 60χιλιαδες χλμ?

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Γτ έτσι; Πέφτει η συμπίεση; Τι θέματα σου έβγαλε και λες μέχρι 60χιλιαδες χλμ?

Δεν εβγαλε τιποτα για 20000χλμ που το ειχα. Ουτε λαδι εκαιγε γιατι το δουλευα σωστα. Αλλα οσο να ειναι πεφτει. Το βλεπεις οταν το οδηγας. Μην κοιτας καν rx8 τωρα. Αστο. Εκτος και εχεις σκοπο να το παρεις και να του βαλεις καινουργια μηχανη. Τωρα αυτο το αμαξι ειναι να το παρει καποιος μα το κανει prodject car. Δεν ειναι για μας. Το εδωσα γιατι πρωτον επεφτε η μηχανη, δευτερο δεν ελεγε να δωσω 3000 για επισκευη μηχανης  αμορτισερ, δισκοπλακες κλπ, επισεις γιατι βαρεθηκα να δινω βενζινες 2 χρονια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...