Προς το περιεχόμενο

**TEΛΟΣ** Apple iPad Pro 12.9 2017 64 GB WiFi and Cellular Space Gray [696 ευρώ!!]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Mr V είπε

το εχετε πιστεψει κιολας....

Αν κάτι δεν αλλάξει απ' ότι μας είπαν (εμένα από κοντά μου το είπαν,και στο άλλο μέλος από το τηλέφωνο) ισχύει 100% η τιμή.

Μην βγάζεις κακια επειδή δεν πρόλαβες :) σε μια άλλη προσφορά θα είσαι εσύ που θα προλάβεις.  :P :P

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Διόρθωσαν την τιμή στο site !!

Οπότε τι λες;

Θα το δώσουν όπως μας είπαν στην τιμή που το κλείσαμε έτσι;

Εμένα το είδε και στον υπολογιστή την παραγγελία μου και Μ ειπε είναι οκ ελάτε κανονικά αύριο το μεσημέρι.

(Ακόμα το έχουν όμως μη διαθέσιμο) 

Δημοσ.

Tο βλέπω για: Don't eat, we have seagull soup.

Πάντως εσύ που πήγες από κει, αφού τους έχεις και κοντά πρέπει να πας να τους κάνεις παράπονα αν δεν το πάρεις. Δεν έχουν δικαιολογία αφού είχαν κομμάτια στο κατάστημα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Tο βλέπω για: Don't eat, we have seagull soup.

Πάντως εσύ που πήγες από κει, αφού τους έχεις και κοντά πρέπει να πας να τους κάνεις παράπονα αν δεν το πάρεις. Δεν έχουν δικαιολογία αφού είχαν κομμάτια στο κατάστημα.

Μα εννοείται ότι αν δεν το δώσουν θα έχει φασαρία κτλπ

Δεν γίνεται να το βλέπεις να λες στον πελάτη οκ και μετά να λες δεν γίνεται 

Δημοσ.

Τώρα πρόσεξα πως λέει πως περιλαμβάνει μετατροπέα πρίζας σε EU!  Έχω την εντύπωση πως δεν το έλεγε πριν , αλλά όπως και να έχει να ρωτήσω κάποιον που ξέρει. Λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα πως έχει 2 χρόνια εγγύηση. Προφανώς για να έχει μετατροπέα θα είναι από US το μοντέλο, οπότε (αν θυμάμαι από παλιά που είχα ipad) θα έχει ένα μόνο χρόνο εγγύηση,  έτσι δεν πάει? Εκτός και αν άλλαξε πολιτική η apple και θα δεχτεί πως η απόδειξη είναι από Ευρωπαϊκό μαγαζί, οπότε θα μιλάμε για 2 χρόνια!

(Όχι ότι έχω ελπίδες πως θα παραλάβουμε :P, απλά έτσι ρωτάω για το γ@μ@το)

Δημοσ.

Με πήρε μια κοπέλα από το κατάστημα και μ είπε ότι έγινε ένα μεγάλο λάθος.

1000 συγγνώμη κτλπ και μόνο που δεν δακρυσε χαχαχα 

Τεσπά πλάκα είχε πάντως που ταράχτηκαν τόσο και δεν ήξεραν τι άλλη δικαιολογία να μου πουν που τους στρίμωξα λέγοντας ότι ήρθα εχθές και Μ είπαν είναι οκ κτλπ κτλπ.

Άντε και εις άλλα με υγεία. :P :P

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Μα εννοείται ότι αν δεν το δώσουν θα έχει φασαρία κτλπ

Δεν γίνεται να το βλέπεις να λες στον πελάτη οκ και μετά να λες δεν γίνεται 

1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Με πήρε μια κοπέλα από το κατάστημα και μ είπε ότι έγινε ένα μεγάλο λάθος.

1000 συγγνώμη κτλπ και μόνο που δεν δακρυσε χαχαχα 

Τεσπά πλάκα είχε πάντως που ταράχτηκαν τόσο και δεν ήξεραν τι άλλη δικαιολογία να μου πουν που τους στρίμωξα λέγοντας ότι ήρθα εχθές και Μ είπαν είναι οκ κτλπ κτλπ.

Άντε και εις άλλα με υγεία. :P :P

Θα πας για σαματά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Θα πας για σαματά?

Θέλεις να πάω να κάνω σαματα; Θα αλλάξει κάτι εφόσον μου είπαν δεν έχουν διαθεσιμότητα κ αλλες βλακείες; Έκανα μανουρα και μέσω τηλεφώνου  αρκεί πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Θέλεις να πάω να κάνω σαματα; Θα αλλάξει κάτι εφόσον μου είπαν δεν έχουν διαθεσιμότητα κ αλλες βλακείες; Έκανα μανουρα και μέσω τηλεφώνου  αρκεί πιστεύω.

Εγώ τί να θέλω δεν παρήγγειλα ούτε με νοιάζει, εσύ είπες!

Θα το καταγράψω όμως στο γνωστό νήμα, καιρό είχε να προκύψει περιστατικό.

Δημοσ.

Μήπως ήταν αναγραμματισμός κι εδώ; Αντί για 969; 

Στέλιο πες κι ευχαριστώ που γλίτωσες 7 κατοστάρικα, βάζω και στοίχημα ότι δεν χρειαζόσουν tablet! :lol:

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μήπως ήταν αναγραμματισμός κι εδώ; Αντί για 969; 

Στέλιο πες κι ευχαριστώ που γλίτωσες 7 κατοστάρικα, βάζω και στοίχημα ότι δεν χρειαζόσουν tablet! :lol:

Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειαζομουν ήδη έχω δυνατό τάμπλετ :)

Μάλλον όντως ήταν αναγραμματισμός. Πάντως χαμένο δεν θα πήγαινε αλλά τι να πεις. Δεν πειράζει πάμε παρακάτω.

1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Εγώ τί να θέλω δεν παρήγγειλα ούτε με νοιάζει, εσύ είπες!

Θα το καταγράψω όμως στο γνωστό νήμα, καιρό είχε να προκύψει περιστατικό.

Βρε ναι είπα,αλλά εφόσον μου εξήγησαν σε χαμηλούς τόνους και με ωραίο τρόπο κτλπ δεν υπάρχει παρακάτω. Και να πάω απο εκεί και να κάνω σαματα θα αλλάξει κάτι; Όχι

Απλά από εμένα εφαγαν άκυρο και τελος. Δεν υπάρχει λόγος γ παραπάνω λόγια.

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...