sophia lou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια.Φτιαχνω νεο πυργο και θα ηθελα την γνωμη σας τι γουιντος να του βαλω τα 7 η τα 10..; Επεξεργαστης ειναι <ryzen5 1600x και καρτα γραφικων προς το παρον μια ασους 1050 και μετα μια 1060 η 1070.. Στον υπολογιστη μου τωρα εχω τα 7 ουλτιμειτ και η αληθεια ειναι οτι τα εχω βολευτει πολυ απο πρακτικη αποψη. Αξιζει στον νεο υπολογιστη να παω σε 10αρια; Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες πανω στο γκειμινκ που θα ηταν ''κριμα'' να μην το κανω;;
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, sophia lou είπε Καλησπερα παιδια.Φτιαχνω νεο πυργο και θα ηθελα την γνωμη σας τι γουιντος να του βαλω τα 7 η τα 10..; Επεξεργαστης ειναι <ryzen5 1600x και καρτα γραφικων προς το παρον μια ασους 1050 και μετα μια 1060 η 1070.. Στον υπολογιστη μου τωρα εχω τα 7 ουλτιμειτ και η αληθεια ειναι οτι τα εχω βολευτει πολυ απο πρακτικη αποψη. Αξιζει στον νεο υπολογιστη να παω σε 10αρια; Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες πανω στο γκειμινκ που θα ηταν ''κριμα'' να μην το κανω;; Αν υπάρχει η συμβατότητα των παιχνιδιών που "παίζεις" σε λειτουργικό Windows 10 είναι καλό να κάνεις μετάβαση για να αξιοποιήσεις το hardware που έχεις. Απο εκεί και πέρα αν δεις πως σου είναι πολύ λειτουργικό στη χρήση μείνε ως έχεις (αν εξαιρέσεις το ότι προσεχώς θα είναι off από support τα Windows 7) ΜΦΧ
sophia lou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, kormos είπε Αν υπάρχει η συμβατότητα των παιχνιδιών που "παίζεις" σε λειτουργικό Windows 10 είναι καλό να κάνεις μετάβαση για να αξιοποιήσεις το hardware που έχεις. Απο εκεί και πέρα αν δεις πως σου είναι πολύ λειτουργικό στη χρήση μείνε ως έχεις (αν εξαιρέσεις το ότι προσεχώς θα είναι off από support τα Windows 7) ΜΦΧ το θεμα ειναι οτι διαβαζω διαφορα για τα 10αρια....σε αλλα γκειμ παιζουν σε αλλα διαβασα οτι κρασαρουν κιολλας. Δεν ξερω αν αυτα τα προβληματα ηταν στην αρχη που βγηκαν τα 10αρια και τωρα εχουν διορθωθει. Που μπορω να δω αν τα παιχνιδια που παιζω ειναι συμβατα με τα 10αρια;
kinhthra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τα 10 είναι καλύτερα. Όσον αφορά την συμβατότητα ρίξε μια μάτια στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού 1 1
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sophia lou είπε το θεμα ειναι οτι διαβαζω διαφορα για τα 10αρια....σε αλλα γκειμ παιζουν σε αλλα διαβασα οτι κρασαρουν κιολλας. Δεν ξερω αν αυτα τα προβληματα ηταν στην αρχη που βγηκαν τα 10αρια και τωρα εχουν διορθωθει. Που μπορω να δω αν τα παιχνιδια που παιζω ειναι συμβατα με τα 10αρια; Αν το παιχνίδι που έχεις έχει συσκευασία το αναγράφει στο πίσω μέρος. Αλλιώς στην επίσημη σελίδα. Εναλλακτικά πες ποιο/α να βοηθήσουμε
dimitriskougou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Θα φτιάξεις νέο σύστημα με αυτά που είπες και θα βάλεις 7;; windows 7? Πλάκα κάνεις;;;; Έχουν ξεπεραστεί τα 7.Αλλιώς μείνε με το hardware που έχεις,δεν πρόκειται να αξιοποιήσεις το νέο hardware με τα 7αρια. το official support τους τελείωσε 3 χρόνια τώρα.. όπως και τον 8 πριν ένα μήνα. https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet και εγώ καθόμουν με windows 7 μέχρι τον Νοέμβριο που μας πέρασε..με ζάλισε ένας φίλος να τα βάλω..Κάναμε φορματ σε 10αρια,και το PC πετάει. Πραγματικά πολύ γρήγορο λειτουργικό.Ούτε crashαρισματα που λες έχουν, εαν το παιχνίδι παίζει σωστά,θα παίζει! Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Μην κάνετε όπως έκαναν με τα windows XP.. 1
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, dimitriskougou είπε Θα φτιάξεις νέο σύστημα με αυτά που είπες και θα βάλεις 7;; windows 7? Πλάκα κάνεις;;;; Έχουν ξεπεραστεί τα 7.Αλλιώς μείνε με το hardware που έχεις,δεν πρόκειται να αξιοποιήσεις το νέο hardware με τα 7αρια. το official support τους τελείωσε 3 χρόνια τώρα.. όπως και τον 8 πριν ένα μήνα. https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet και εγώ καθόμουν με windows 7 μέχρι τον Νοέμβριο που μας πέρασε..με ζάλισε ένας φίλος να τα βάλω..Κάναμε φορματ σε 10αρια,και το PC πετάει. Πραγματικά πολύ γρήγορο λειτουργικό.Ούτε crashαρισματα που λες έχουν, εαν το παιχνίδι παίζει σωστά,θα παίζει! Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Μην κάνετε όπως έκαναν με τα windows XP.. Σιγουρα οπως βολευει και εξυπηρετεί τον καθένα. Σαφώς (Όπως προείπαμε) θα ήταν φρόνιμο να έχει Windows 10, αλλά... 1
2MikronS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν υπαρχει κατι αυτη τη στιγμη σε παλαιοτερο λειτουργικο που να υπερτερει απενατι στα 10. Το αντιθετο μαλιστα. Βαλε 10 χ64.
sophia lou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 δεν εχω τπτ..προσωπικο με τα 10αρια...Το μονο που εχω για την ακριβεια ειναι οτι αλλαζει το ιντερφεις και ειχα βολευτει τα 7 γιατι εμοιαζαν με τα χπ...Αληθεια υπαρχει τροπος να κανεις τα 10 να μοιαζουν με τα 7 στο ιντερφεις; 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 επίσημα τα 7αρια δεν υποστηρίζονται στους ryzen, δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι drivers για να παίξουν σωστά. Υπάρχουν στο ιντερνετ διάφορες αλχημείες για το τι μπορείς να κάνεις και να παίξουν απλά δεν θα ξέρεις σίγουρα αν μια επερχόμενη BSOD είναι όντως πρόβλημα η θέμα του λειτουργικού με τα αντίστοιχα fixes. 2
sophia lou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε επίσημα τα 7αρια δεν υποστηρίζονται στους ryzen, δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι drivers για να παίξουν σωστά. Υπάρχουν στο ιντερνετ διάφορες αλχημείες για το τι μπορείς να κάνεις και να παίξουν απλά δεν θα ξέρεις σίγουρα αν μια επερχόμενη BSOD είναι όντως πρόβλημα η θέμα του λειτουργικού με τα αντίστοιχα fixes. αλλο ρωταω..αν υπαρχει τροπος να κανεις την επιφανεια εργασιας των 10 να μοιαζει με των 7
Xristaras12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 αν και έχει σταματήσει η επίσημη υποστήριξή του, νομίζω το classic shell θα κάνει αυτό που θες. 1
sophia lou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν και έχει σταματήσει η επίσημη υποστήριξή του, νομίζω το classic shell θα κάνει αυτό που θες. τα κλειδια απο το ebay κανουν δουλεια ξερει κανεις; αν κατεβασω δλδ τα 10αρια σε στικ και τα περασω με κλειδι απο το ebay θα ειμαι οκ;
2MikronS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε κοριτσι ακου λιγο.... Μια χαρα ολα τα κλειδια απο το ebay για ολα τα λειτουργικα.................. το ειπαμε αυτο. Και δευτερον η επιφανεια των 10 ειναι σχεδον ιδια με αυτη των 7. Αν για καποιο λογο δε σου αρεσει, που θα σου αρεσει, βαζεις το classic shell και ειναι ακριβως ιδια μετα. Αν δε θες να τα αγορασεις στειλε μου μηνυμα να σου πω αλλους τροπους πιο "ευελικτους" και σιγουρους. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από 2MikronS
sophia lou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, 2MikronS είπε Ρε κοριτσι ακου λιγο.... Μια χαρα ολα τα κλειδια απο το ebay για ολα τα λειτουργικα.................. το ειπαμε αυτο. Και δευτερον η επιφανεια των 10 ειναι σχεδον ιδια με αυτη των 7. Αν για καποιο λογο δε σου αρεσει, που θα σου αρεσει, βαζεις το classic shell και ειναι ακριβως ιδια μετα. Αν δε θες να τα αγορασεις στειλε μου μηνυμα να σου πω αλλους τροπους πιο "ευελικτους" και σιγουρους. oxi απο την στιγμη που λετε ολοι οτι ειναι must στα νεα συστηματα να παιζουν με τα 10αρια δεν εχω κανενα προβλημα να τα βαλω.Ουτε εχω προβλημα να δωσω 7-10 ευρω για ενα κλειδι στο ebay η οπου αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα