giantzeron Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, ψάχνω μια συσκευή ανάμεσα σε budget 250 - 300 ευρώ new or used με εξαιρετικά καλή μπροστινή κάμερα τόσο για φώτο όσο και για βίντεο. Έχετε να προτείνετε κάποιες?
vchristod84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, giantzeron είπε Καλησπέρα, ψάχνω μια συσκευή ανάμεσα σε budget 250 - 300 ευρώ new or used με εξαιρετικά καλή μπροστινή κάμερα τόσο για φώτο όσο και για βίντεο. Έχετε να προτείνετε κάποιες? Μεταχειρισμένο HTC 10 1
KyrGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Χωρίς να ξέρω από φωτογραφία μου γεννάται η απορία αν μια κάμερα 5MP μπορεί να είναι καλύτερη από μια 13MP με λιγο μικρότερο aperture όπως πχ του Asus Zenfone Selfie.
ziaba Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, KyrGR είπε Χωρίς να ξέρω από φωτογραφία μου γεννάται η απορία αν μια κάμερα 5MP μπορεί να είναι καλύτερη από μια 13MP με λιγο μικρότερο aperture όπως πχ του Asus Zenfone Selfie. από 1.8 σε 2.2 η διαφορά είναι τεράστια ... επίσης έχει σημασία o αισθητήριας με τους φακούς
Stratis23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εξαιρετική κάμερα το mi note 3 που έχω, μπροστά και πίσω αν και ομολογώ πως όσα καλά review και να διάβαζα δεν το περίμενα τόσο. Τσέκαρε το λοιπόν αν θέλεις και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα