dimitrisOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, μετά από μια αναβάθμισει που εκανα ο υπολογιστής μετά από λίγο καιρό άρχισε και κάνει στην εκκίνηση 1 long beep αλλά ανοίγει κανονικά και ίσως καμιά φορά να παγώνει όλο το σύστημα και να θέλει restart από το κουμπί. CPU: AMD FX-8320 MB: Asus Sabertooth 990FX ram: Corsair 8gb gpu: gtx1080ti psu: Cooler Master RealPower M 520W έκανα memtest όλα βγήκαν μια χαρά το ίδιο και στην κάρτα γραφικών. δεν ξέρώ που αλλού να κοιτάξω, όταν παγώνει δεν είναι όταν τρέχει σε full επιδόσεις
black66.gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Τι είδους αναβάθμιση έκανες; Spoiler Τι σου έφταιξε η 1080ti και την χαντακώνεις με τον 8320. Πρέπει να τρως τρελό "μπουκάλι". Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr
dimitrisOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 αλλαξα την cpu & gpu. έκανα και format μετά μην τυχών είχε θεματα
Undertaker25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το beep είναι συνήθως RAM αλλά όχι και απαραίτητα. Πόσα ντιμάκια έχεις? Για το πάγωμα τσέκαρε και τα καλώδια των σκληρών. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα παγώματα (σε άσχετες στιγμές) και δεν έχω βρει λύση, απλά μου συμβαίνει 1 στις 20 μέρες. Το bios το έχεις βάλει να κάνει fast boot? Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις, μήπως και σου εμφανίσει κάποιο σφάλμα στην οθόνη (το οποίο στο fast boot δεν φαίνεται). Έτσι έκανε σε ένα pc φίλου, δε ξέραμε από που ήταν και τελικά ήταν ειδοποίηση για τον ανεμιστήρα του cpu, ο οποίος κολλούσε σε τυχαίες στιγμές. Πάντως, άσχετα με το memtest, παίξε λίγο με τις RAM, άλλαξέ τες θέση μήπως και σταματήσει ο θόρυβος. Καλό θα ήταν να προστρέξεις στο εγχειρίδιο της μητρικής σου και να διαβάσεις τι σημαίνει ο κάθε ήχος. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
dimitrisOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Το beep είναι συνήθως RAM αλλά όχι και απαραίτητα. Πόσα ντιμάκια έχεις? Για το πάγωμα τσέκαρε και τα καλώδια των σκληρών. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τα παγώματα (σε άσχετες στιγμές) και δεν έχω βρει λύση, απλά μου συμβαίνει 1 στις 20 μέρες. Το bios το έχεις βάλει να κάνει fast boot? Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις, μήπως και σου εμφανίσει κάποιο σφάλμα στην οθόνη (το οποίο στο fast boot δεν φαίνεται). Έτσι έκανε σε ένα pc φίλου, δε ξέραμε από που ήταν και τελικά ήταν ειδοποίηση για τον ανεμιστήρα του cpu, ο οποίος κολλούσε σε τυχαίες στιγμές. Πάντως, άσχετα με το memtest, παίξε λίγο με τις RAM, άλλαξέ τες θέση μήπως και σταματήσει ο θόρυβος. Καλό θα ήταν να προστρέξεις στο εγχειρίδιο της μητρικής σου και να διαβάσεις τι σημαίνει ο κάθε ήχος. Θα τσεκαρω για το fastboot. Έχω παίξει με τις μνήμες αλλά τίποτα. Δεν έχω βρει κάτι για 1 long beep.
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κλεισε τον υπολογιστη, βγαλε την καρτα γραφικων, προσεκτικα, τσεκαρε: μηπως θυρα εχει σκονες κλπ, η μηπως δεν μπαινει-καθεται, ολοσωστα-μεσα η γραφικων! Ξαναβαλετην και δοκιμασε, αν εισαι τυχερος θα ειναι αυτο που στο ταλαιπωρει Αν οχι και παραμενει, δοκιμασε την καρτα γραφικων + σε αλλη θυρα, η την πρωην! Long beep (αλλα οχι μονο του!) αν δεν ειναι ram ειναι καρτα γραφικων, και εφοσον δοκιμασες τις ram...οι vga σου μενουν να τις δοκιμασεις!
dimitrisOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Το εχω κανει και αυτο με την κάρτα. Λοιπον εβγαλα ολες τις usb θυρες και ανοιξε κανονικα με ενα μπιπ και χωρι κολλημα στο boot τα ξανα συνδεσα εκτος του ενος hub και οσες φορες εκανα restart χτες δεν παρουσιασε το προβλημα, οπως και σημερα που τον ξανα ανοιξα μετα απο 12 ωρες κλειστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα