Stratis23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 1:26 ΠΜ, Fulgore είπε Εγραψες καπου παραπανω οτι σε ενδιαφερει πολυ η selfie καμερα? Αν σε ενδιαφερει πολυ κοιτα και εσυ σε nokia 8. Αν αγορασεις ενα κινητο 150ευρω οπως τα φθηνα redmi απο Κινα οντως δεν σε πολυ πειραζει αν θα εχει 800αρα μπαντα ή οχι γιατι δινεις πολυ λιγα χρηματα ουτως ή αλλως και σου δινει ηδη παρα πολλα αλλα αντι για αυτο που δεν βρισκεις ουτε τα μισα στα ιδια χρηματα σε αλλα κινητα. Οταν ομως δινεις 500ευρω για κινητο οπως το Mi6 τοτε προφανως και εχεις αλλες απαιτησεις και μια απο αυτες ειναι και οι μπαντες που υποστηριζει.Αλλιως αν ειναι ας το παρεις απο Κινα κοντα στα 300ευρω(σχεδον δηλαδη μιση τιμη απο infoquest να πεις οτι ναι μεν δεν εχει την 800αρα ή θυρα ακουστικων πχ αλλα το παιρνω σε τιμη χωμα/αναλογη αυτων που της λειπουν). Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό, αν και χωρίς 800αρα δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα με την cosmote τουλάχιστον που χρησιμοποιώ ούτε στο τελευταίο χωριό της Πιερίας που έτυχε να βρεθώ.
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Stratis23 είπε Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό, αν και χωρίς 800αρα δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα με την cosmote τουλάχιστον που χρησιμοποιώ ούτε στο τελευταίο χωριό της Πιερίας που έτυχε να βρεθώ. Επειδή δεν αντιμετώπισες εσύ κανένα πρόβλημα μην παίρνεις στο λαιμό σου και τους άλλους μια συσκευή χωρίς 800άρα στην Ελλάδα είτε έχεις ΟΤΕ είτε wind κτλ υπόλειτουργεί... Και σταματά να μπαίνεις σε κάθε τόπικ και να διαφημίζεις την συσκευή που αγόρασες Καλή είναι αλλά δεν υποστηρίζει 800άρα, ούτε κάρτα μνήμης, ούτε 3,5mm jack, ούτε ασύρματη φόρτιση, ούτε ραδιόφωνο έχει και σημαντικότερο δεν έχει επίσημη global Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από ziaba 1
Stratis23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, ziaba είπε Επειδή δεν αντιμετώπισες εσύ κανένα πρόβλημα μην παίρνεις στο λαιμό σου και τους άλλους μια συσκευή χωρίς 800άρα στην Ελλάδα είτε έχεις ΟΤΕ είτε wind κτλ υπόλειτουργεί... Και σταματά να μπαίνεις σε κάθε τόπικ και να διαφημίζεις την συσκευή που αγόρασες Καλή είναι αλλά δεν υποστηρίζει 800άρα, ούτε κάρτα μνήμης, ούτε 3,5mm jack, ούτε ασύρματη φόρτιση, ούτε ραδιόφωνο έχει και σημαντικότερο δεν έχει επίσημη global Καλημέρα, με όλο τον σεβασμό δεν έχω καμία ανάγκη να διαφημίσω την συσκευή που αγόρασα καθώς δεν έχω καμία σχέση με καμία εταιρεία ούτε ποσοστά παίρνω. Σχολίασα σε 3 τόπικ που αφορούσαν κινητά και δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω την γνώμη μου. Όσο για το αν παίρνω κάποιον στον λαιμό μου ή όχι, επέτρεψε μου τουλάχιστον να διαφωνήσω αφού δεν νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός χωρίς 800αρα που δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα. Καλή καρδιά! 1
ziaba Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Stratis23 είπε Καλημέρα, με όλο τον σεβασμό δεν έχω καμία ανάγκη να διαφημίσω την συσκευή που αγόρασα καθώς δεν έχω καμία σχέση με καμία εταιρεία ούτε ποσοστά παίρνω. Σχολίασα σε 3 τόπικ που αφορούσαν κινητά και δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω την γνώμη μου. Όσο για το αν παίρνω κάποιον στον λαιμό μου ή όχι, επέτρεψε μου τουλάχιστον να διαφωνήσω αφού δεν νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός χωρίς 800αρα που δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα. Καλή καρδιά! έχεις κάνει 6 ποστς τα 5 είναι για το mi note 3 και άλλο ένα για note 4 και μετά μας λες ότι δεν έχεις σχέση με καμιά εταιρία ούτε διαφημίζεις συσκευή που αγόρασες .... και για την 800άρα που λες εννοείται πως αρκετοί δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημά γιατί πολύ άπλα δεν γνωρίζουν ποιο είναι ... το χουμε αναλύσει 1002 φορές το ποσό σημαντική είναι η Β20 και ποσό χρήσιμη είναι παντού από επαρχία μέχρι μεγάλα αστικά κέντρα τέλος 1
Stratis23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, ziaba είπε έχεις κάνει 6 ποστς τα 5 είναι για το mi note 3 και άλλο ένα για note 4 και μετά μας λες ότι δεν έχεις σχέση με καμιά εταιρία ούτε διαφημίζεις συσκευή που αγόρασες .... και για την 800άρα που λες εννοείται πως αρκετοί δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημά γιατί πολύ άπλα δεν γνωρίζουν ποιο είναι ... το χουμε αναλύσει 1002 φορές το ποσό σημαντική είναι η Β20 και ποσό χρήσιμη είναι παντού από επαρχία μέχρι μεγάλα αστικά κέντρα τέλος Προφανώς και θα έκανα ποστ για την συσκευή που έχω ή που είχα στο παρελθόν, ιδιαίτερα αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιον συμφορουμίτη. Άλλωστε νομίζω ότι έτσι λειτουργεί ένα φόρουμ και γιαυτό ανταλάζουμε απόψεις. Δεν έκανα κανένα ποστ για την συσκευή σε of topic θέμα και το μόνο που θέλησα να κάνω είναι να πω την γνώμη μου. Σίγουρα δεν καταλαβαίνω την επίθεσή σου σε εμένα και την βρίσκω παράλογη. Ερχόμενος στο insomnia και αποφασίζοντας να κάνω λογαριασμό μετά από τόσο καιρό που απλά το διαβάζω και με έχει βοηθήσει με τα θέματα του, επέλεξα να πω την γνώμη μου για μια συσκευή που έχω. Αυτό είναι όλο. Υ.Γ Σίγουρα αν μπορούσα στα 23 μου να τα παίρνω από την Xiomi και από την κάθε εταιρεία θα ήταν χαρά μου. Όχι τίποτα άλλο, δε θα έσκαγα και τόσο για το πτυχίο Φιλικά όλα τα παραπάνω. Συγνώμη από την μεριά μου που γεμίζουμε αυτό το θέμα με άκυρα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα