Προς το περιεχόμενο

Lg g6 vs Xiaomi Mi6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το g2 και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά καθώς τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 400 ευρώ. Τι θα προτείνατε και γιατί; 

Δημοσ.

εγώ θα έπαιρνα το Mi6 το θεωρώ καλύτερο κινητό.....
σαν μειονέκτημα  θα έλεγα ότι δεν έχει την b20 / 800αρα μπάντα για το σήμα 

αν θες τσέκαρε το Xiaomi Mi Mix 2 που έχει και την Β20 

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε με μια 800ρα άμα δεν χρησιμοποιείς wind και άμα δεν επισκέπτεσαι συχνά επαρχία δεν έχεις κανένα θέμα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, darksoul93 είπε

Παιδιά μην τρελαίνεστε με μια 800ρα άμα δεν χρησιμοποιείς wind και άμα δεν επισκέπτεσαι συχνά επαρχία δεν έχεις κανένα θέμα.

Δεν είναι θέμα wind αλλά πλέον σε όλους τους παρόχους.

Και ναι εντάξει πες ότι δεν πας επαρχία γιατί να μην την έχεις .... ψωμί σου ζητάει.... ίσα ίσα καλό είναι να υπάρχει κάτι έξτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι χτυπητές, οπότε είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν θέλεις τον ταχυτερο επεξαργαστή, πας στο Mi6. Αν θέλεις μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη σε ίδιες φυσικές διαστάσεις, πας στο G6. Προσωπικά θα μπορούσα εν έτει 2018 να ζήσω με τον "αργότερο" επεξεργαστή του G6, παρά με τα υπερβολικά bezels του Mi6, μου μοιάζει πλέον υπερβολική η σπατάλη χώρου.

Από εκεί και πέρα, έχουμε μικρές αλλά σημαντικές διαφορές. Το Mi6 δεν έχει 3.5mm jack για ακουστικά ούτε ραδιόφωνο άλλά μεγαλύτερη selfie camera,  το G6 είναι πιο αδιάβροχο αλλά δεν τα πάει καλά με την ανάπτυξη custom roms, το Mi6 φαίνεται να έχει πιο απροβλημάτιστο service στην Ελλάδα μιας και εισάγεται κανονικά από ελληνική αντιπροσωπεία. Αλλά όπως είπε και ο Ziaba, συμπλήρωσε την φόρμα, για να δούμε τις προτεραιότητές σου.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Δεν είναι θέμα wind αλλά πλέον σε όλους τους παρόχους.

Και ναι εντάξει πες ότι δεν πας επαρχία γιατί να μην την έχεις .... ψωμί σου ζητάει.... ίσα ίσα καλό είναι να υπάρχει κάτι έξτρα.

Συμφωνώ ότι καλό είναι να υπάρχει και εννοείται ότι σιγά σιγά μπορεί όλοι οι πάροχοι να τη χρησιμοποιήσουν, απλά αυτή τη στιγμή και να μην την έχει ένα κινητό δεν είναι τόσο τραγικό.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι και εγω αναμεσα στο g6 και το huawei honor 9 για μενα ειναι αναγκαιο η 800αρα μπαντα ειμαι απο επαρχια .Αν μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας και σε μενα :P 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

καλησπερα παιδια ειμαι και εγω αναμεσα στο g6 και το huawei honor 9 για μενα ειναι αναγκαιο η 800αρα μπαντα ειμαι απο επαρχια .Αν μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας και σε μενα :P 

Εσύ θα κοιτάξεις μόνο το Lg g6, ανώτερο σε όλα από το honor.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Εσύ θα κοιτάξεις μόνο το Lg g6, ανώτερο σε όλα από το honor.

ανωτερο σε ολα συμφωνω αλλα η μπροστα η καμερα λενε οτι ειναι πολυ χαλια 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

Μην ακούς τί λένε, ακόμη και stock είναι τουλάχιστον καλή. Το πρόβλημα των G6 στις κάμερες δεν είναι πρόβλημα του hardware, αλλά του software της LG. εγκαθιστάς την Google Camera και είσαι μια χαρά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Εως 400ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): απλές εφαρμογές (φβ ινστα και πολυ ιντερνετ )
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αποτύπωμα καλο θα είναι αλλα όχι απαραίτητο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι θέλουμε κάλη φωτογραφία
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν γνωρίζω τι είναι αυτά
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; κανουργιο

Είμαι κάτοχος g2 εδώ και 3,5 χρονια.. Δεν ψάχνω το τέλειο κινητό απλα ενα κινητο να μου βγάλει κάποια χρόνια παλι χωρις να κολλάει και να τρέχει άνετα ιντερνετ και μερικές εφαρμόγες. 

Επεξ/σία από MakisAva
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakisAva είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Εως 400ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): απλές εφαρμογές (φβ ινστα και πολυ ιντερνετ )
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αποτύπωμα καλο θα είναι αλλα όχι απαραίτητο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι θέλουμε κάλη φωτογραφία
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν γνωρίζω τι είναι αυτά
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; κανουργιο

Είμαι κάτοχος g2 εδώ και 3,5 χρονια.. Δεν ψάχνω το τέλειο κινητό απλα ενα κινητο να μου βγάλει κάποια χρόνια παλι χωρις να κολλάει και να τρέχει άνετα ιντερνετ και μερικές εφαρμόγες. 

δες το nokia 8 απ το πλαίσιο με επιστροφή απ κάρτα eurobank πάει στα 320€

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

Εγραψες καπου παραπανω οτι σε ενδιαφερει πολυ η selfie καμερα? Αν σε ενδιαφερει πολυ κοιτα και εσυ σε nokia 8.

Στις 27/2/2018 στις 1:24 ΠΜ, darksoul93 είπε

Αν αγορασεις ενα κινητο 150ευρω οπως τα φθηνα redmi απο Κινα οντως δεν σε πολυ πειραζει αν θα εχει 800αρα μπαντα ή οχι γιατι δινεις πολυ λιγα χρηματα ουτως ή αλλως και σου δινει ηδη παρα πολλα αλλα αντι για αυτο που δεν βρισκεις ουτε τα μισα στα ιδια χρηματα σε αλλα κινητα.

Οταν ομως δινεις 500ευρω για κινητο οπως το Mi6 τοτε προφανως και εχεις αλλες απαιτησεις και μια απο αυτες ειναι και οι μπαντες που υποστηριζει.Αλλιως αν ειναι ας το παρεις απο Κινα κοντα στα 300ευρω(σχεδον δηλαδη μιση τιμη απο infoquest να πεις οτι ναι μεν δεν εχει την 800αρα ή θυρα ακουστικων πχ αλλα το παιρνω σε τιμη χωμα/αναλογη αυτων που της λειπουν).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψες καπου παραπανω οτι σε ενδιαφερει πολυ η selfie καμερα? Αν σε ενδιαφερει πολυ κοιτα και εσυ σε nokia 8.

Αν αγορασεις ενα κινητο 150ευρω οπως τα φθηνα redmi απο Κινα οντως δεν σε πολυ πειραζει αν θα εχει 800αρα μπαντα ή οχι γιατι δινεις πολυ λιγα χρηματα ουτως ή αλλως και σου δινει ηδη παρα πολλα αλλα αντι για αυτο που δεν βρισκεις ουτε τα μισα στα ιδια χρηματα σε αλλα κινητα.

Οταν ομως δινεις 500ευρω για κινητο οπως το Mi6 τοτε προφανως και εχεις αλλες απαιτησεις και μια απο αυτες ειναι και οι μπαντες που υποστηριζει.Αλλιως αν ειναι ας το παρεις απο Κινα κοντα στα 300ευρω(σχεδον δηλαδη μιση τιμη απο infoquest να πεις οτι ναι μεν δεν εχει την 800αρα ή θυρα ακουστικων πχ αλλα το παιρνω σε τιμη χωμα/αναλογη αυτων που της λειπουν).

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες εγώ το σκεφτόμουν ξεκάθαρα με τιμή Κίνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...