Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αγοράσα ένα Dell laptot, κατέβασα το πρόγραμμα της gopro που φτιάχνει βίντεο. Τα βίντεο στον υπολογιστή παίζουν μια χαρά όταν όμως πάω να τα βάλω στο πρόγραμμα και να φτιάξω τα βίντεο κολλάνε. Και τα βίντεο 4κ που τραβάω δεν παίζουν καν. Ξέρετε γιατί 

Δημοσ.
Στις 26/2/2018 στις 10:57 ΜΜ, panospeter είπε

Δώσε πληροφορίες

Επεξεργαστής του DELL, format αρχείων, πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Screenshot_20180228-210938.png.9f0df614bcd96258c45caf6caa0ccc82.png

Screenshot_20180228-210933.png

Αυτο έχω αλλά δεν ξέρω πολλά. Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο Hardware να τρέξει 4κ βίντεο τα χαρακτηριστικά του είναι τέρμα χαμηλά.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Ναι κατάλαβα το θέμα είναι ότι δεν παίζει το πρόγραμμα της gopro ούτε με απλή ανάλυση 1080. Τα βίντεο κολλάνε 

15 ώρες πριν, panospeter είπε

Από go Pro είναι τα video σου ?

Ναι 

Δημοσ.

αν το πρόγραμμα της GoPro δεν κάνει κάποιο hardware acceleration στο βίντεο μέσω της κάρτας γραφικών, νομίζω δύσκολα θα καταφέρει ο συγκεκριμένος φορητός να τρέξει και 1080 βίντεο.

Αν απλά θέλεις να δεις τα βίντεο κατέβασε πχ τον PotPlayer(και πέρνα και τους codecs που δίνει στο τελος) ενεργοποίησε το DXVA και θα παίζουν όλα άψογα μετά, εκτός και τα βίντεο που τραβάει η κάμερα είναι σε κανένα περίεργο φορμάτ που δεν αναγνωρίζεται απο τους media players. Αυτά για αναπαραγωγή των βίντεο.

Δημοσ.

στον συγκεκριμένο φορητό όχι δεν αλλάζει ούτε ο επεξεργαστής ούτε τα γραφικά, βρίσκονται ενσωματωμένα στον επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...