buuren Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοριζικος. Arctic mx-4 Edit: με προλαβαν Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από buuren
Giannisth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Έγινε και η παραγγελία της πάστας. Κομπλέ.Οπότε καθάρισμα και φορμάτ το ΣΚ.. Ευχαριστώ για την βοήθεια.Εντυπώσεις απο Δευτέρα-Τρίτη
Giannisth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tanasen01 είπε Σήμερα έβαλα σε ένα HP Pavilion G6 του 2011 έναν ssd 850 evo και το laptop ξανάνιωσε. Μην το σκέφτεσαι, είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις. Λίγο που έψαξα στο site της HP δεν έχει drivers για windows 10, ούτε καν για 8άρια. Δεν ξέρω καν αν έχει το τελευταίο bios το laptop. Να αφήσω τα windows να περάσουν τους drivers αυτόματα μετά το format;
tanasen01 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Giannisth είπε Λίγο που έψαξα στο site της HP δεν έχει drivers για windows 10, ούτε καν για 8άρια. Δεν ξέρω καν αν έχει το τελευταίο bios το laptop. Να αφήσω τα windows να περάσουν τους drivers αυτόματα μετά το format; Πέρνα πρώτα τα 7ρια και μετά αναβάθμισε στα 10ρια. Αν έχεις πρόβλημα γυρνάς πίσω στα 7 χωρίς πρόβλημα. Το συγκεκριμένο G6 είχε θέμα με τα 10 γιατί έχει 2 επιλογές γραφικών.Ο μόνος τρόπος να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα στα 10 ήταν με το ddu απενεργοποιώντας τη Radeon 7400M και μένοντας με τα HD3000. Το δικό σου έχει μόνο μια επιλογή γραφικών οπότε παίζει να μην έχει θέμα. Δοκιμάζεις με driver από το site της amd και βλέπεις. edit: απ ότι βλέπω δεν υπάρχουν drivers για win10 ούτε από την amd για radeon HD4XXX, οπότε οι μόνες σου επιλογές είναι 8 (όχι 8.1) και win7... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από tanasen01
Giannisth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Πέρνα πρώτα τα 7ρια και μετά αναβάθμισε στα 10ρια. Αν έχεις πρόβλημα γυρνάς πίσω στα 7 χωρίς πρόβλημα. Το συγκεκριμένο G6 είχε θέμα με τα 10 γιατί έχει 2 επιλογές γραφικών.Ο μόνος τρόπος να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα στα 10 ήταν με το ddu απενεργοποιώντας τη Radeon 7400M και μένοντας με τα HD3000. Το δικό σου έχει μόνο μια επιλογή γραφικών οπότε παίζει να μην έχει θέμα. Δοκιμάζεις με driver από το site της amd και βλέπεις. ωχ, θα μου φάει όλο το ΣΚ αν βάλω 7άρια πρώτα. Πάντος το laptop τρέχει κανονικά τα 10άρια εδώ και ένα χρόνο περίπου
tanasen01 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giannisth είπε ωχ, θα μου φάει όλο το ΣΚ αν βάλω 7άρια πρώτα. Πάντος το laptop τρέχει κανονικά τα 10άρια εδώ και ένα χρόνο περίπου E τότε ποιο το πρόβλημα; Βάλε κατευθείαν τα 10. Ερώτηση: Με τι gpu drivers τα τρέχεις; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από tanasen01
Giannisth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω. Το λαπτοπ είναι της κοπέλας μου, περίμενε να πάω να τον ανοίξω να δω τον driver γιατί τώρα γράφω από τον δικό μου.
tanasen01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω απλά να έχει μπει default από τα win10 (που είναι το πιο πιθανό) αλλιώς μπορεί να σε παιδέψει λίγο https://community.amd.com/thread/185041
countass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ειναι πιο ασφαλες να κατεβασεις image εφαρμογή,εγω χρησιμοποιω acronis απο torrent,να φτιαξεις ενα boot disk/usb και να τα μεταφερεις οπως ειναι στον ssd.αλλα θες και εξωτερικο για να αποθηκευσεις οπως επίσης και να σηκωσεις το backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα