ariccc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα , έχω vdsl σύνδεση και το router μου βρίσκεται στο σαλόνι. στο μεσα δωμάτιο που έχω πρόβλημα δεν εχει καλό σήμα.Για αυτό το λόγο πήγα και αγόρασα το tp link to-wa855re,κάνει δουλίτσα απο το καθόλου αλλα μου εχει ρίξει την ταχύτητα στα 20mbs απο τα 45 που έχω στο σαλόνι (στο PlayStation συγκεκριμένα 15-20 ) και πολλές φορές κολλάω κιολας! η μόνη λύση που σκέφτομαι ειναι να τραβήξω καλώδιο απο το ρουτερ στο ριπιτερ μπας και ανεβεί η ταχύτητα. απο την αλλη έχω μια Μπριζα τηλεφώνου στο δωμάτιο που παλιά είχα εκεί το ρουτερ(6 χρόνια πριν),τωρα εαν φέρω το ρουτερ και το βάλω εκεί δεν δουλεύει ξέρει κανείς γιατι ;; ευχαριστω
VirusX2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τι ρουτερ εχεις; Έλεγξε τις ρυθμισεις ωστε τα δικτυα να ειναι τυπου τουλαχιστον 802.11n και στις δυο συσκευες. Επισης καλο θα ηταν να χρησημοποιεις διαφορετικο ονομα για το wifi του repeater και οχι το ιδιο με του router. Η πριζα που λες, εαν βαλεις τηλεφωνικη συσκευη δουλευει;
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 α.με το repeater χανεις σε ταχυτητα παντα.οποτε η ethernet η powerline.η πριζα αν γυρισες σε voip υπαρχει περιπτωση να ειναι μονο voip οποτε θα πρεπει να κανεις αλλαγες στην κεντρικη πριζα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
VirusX2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, poulinos είπε α.με το repeater χανεις σε ταχυτητα παντα.οποτε η ethernet η powerline.η πριζα αν γυρισες σε voip υπαρχει περιπτωση να ειναι μονο voip οποτε θα πρεπει να κανεις αλλαγες στην κεντρικη πριζα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Πως βλεπω αν εχω voip?
ariccc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2018 στις 11:21 ΠΜ, VirusX2gr είπε Τι ρουτερ εχεις; Έλεγξε τις ρυθμισεις ωστε τα δικτυα να ειναι τυπου τουλαχιστον 802.11n και στις δυο συσκευες. Επισης καλο θα ηταν να χρησημοποιεις διαφορετικο ονομα για το wifi του repeater και οχι το ιδιο με του router. Η πριζα που λες, εαν βαλεις τηλεφωνικη συσκευη δουλευει; Έχω το ρουτερ του ΟΤΕ,το καινούργιο που δίνει εδω και 2 χρόνια. εχω διαφορετικά ονόματα στα δίκτυα(έχω βάλει το όνομα του ΟΤΕ + ενα repeater στο τέλος, δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα το ονομα😜 εαν βάλω τηλέφωνο στη πρίζα που λέω όχι δεν δουλεύει. πως βλέπω τον τύπο των δικτύων; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από ariccc
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 27/2/2018 at 12:17 PM, VirusX2gr said: Πως βλεπω αν εχω voip? ποιο ρουτερ εχεις και το τηλεφωνο το συνδεεις στο ρουτερ ή στο σπλιττερ/φιλτρο?αν δεν εχεις voip και αν παιζει η πριζα στο δωματιο ναι μπορεις να βαλεις το ρουτερ εκει κατευθειαν.αν εχεις voip πρεπει να γινουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αλλαγες αναλογως πως στα εχουν συνδεσει τωρα και αναλογως ποσο σωστα τα θες μετα (αυτο εξαρτατε απο το που θες να εχεις τηλεφωνα ) On 28/2/2018 at 4:22 PM, ariccc said: Έχω το ρουτερ του ΟΤΕ,το καινούργιο που δίνει εδω και 2 χρόνια. εχω διαφορετικά ονόματα στα δίκτυα(έχω βάλει το όνομα του ΟΤΕ + ενα repeater στο τέλος, δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα το ονομα😜 εαν βάλω τηλέφωνο στη πρίζα που λέω όχι δεν δουλεύει. πως βλέπω τον τύπο των δικτύων; απο Default και τα 2 θα ειναι 802.11n αλλα με Repeater μην περιμενεις μεγαλη ταχυτητα ειδικα με αυτο το Repeater.αν δεν δουλευει η πριζα πρεπει να την ανοξεις αν πιανουν τα χερια σου και να δεις τι παιζει.μπορει να μην ειναι συνδεδεμενη μπορει και να μην ειναι συνδεμενη απο την αλλη πλευρα δηλαδη στην κεντρικη πριζα.πρεπει να πιανουν τα χερια σου δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα