ZataraFR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, Ξέθαψα το εν λόγω αχρησιμοποίητο NAS αλλά δυστυχώς στην συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνεται το CD του. Οι νεότερες εκδόσεις του Starter Utility που βρίσκω δεν το υποστηρίζουν. Το Web Interface (192.168.1.xx και https://nsa210) δεν μου δίνει πρόσβαση ενώ σε ping απαντάει κανονικά. Telnet δεν ανοίγει. Υποπτεύομαι ότι χρειάζεται "αρχικοποίηση" από το Starter Utility αλλά δεν έχω την κατάλληλη έκδοση του προγράμματος. Καμιά ιδέα για να το "ξυπνήσω" ;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Εχω τον 310 και δεν χρειάζεται κατι, δίνεις την ιπ και μπαινεις, το δοκιμασα τωρα και απο το κνητο που δεν εχω συνδεθει ποτέ στο παρελθόν
ZataraFR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εχω τον 310 και δεν χρειάζεται κατι, δίνεις την ιπ και μπαινεις, το δοκιμασα τωρα και απο το κνητο που δεν εχω συνδεθει ποτέ στο παρελθόν Δεν ανοίγει με κανέναν explorer. Πολύ περίεργο ..
ZataraFR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Χρειαζόταν το initialization .. Πλέον έχω πρόσβαση μέσω explorer, όμορφα κι ωραία ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα