Hal9000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μαζί με τις νέες ναυαρχίδες της που είδαμε από κοντά, η Samsung ανακοίνωσε και το νέο Dex Pad που έχει στόχο να αναβαθμίσει την “desktop experience” που προσέφερε το προηγούμενο μοντέλο. Με το Dex Pad, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή desktop είναι αρκετά πιο θολή σε σχέση με το παρελθόν. Αν και μοιάζει απλούστερο από άποψη σχεδιασμού σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Dex Pad προωθεί τη χρήση του κινητού ως trackpad ή Touch Pad όπως το ονομάζει η Samsung καθώς βρίσκεται σε επίπεδη θέση με το γραφείο, και το στρογγυλού σχήματος τμήμα που συγκρατούσε τα παλαιότερα Galaxy S8 και S8+ απουσιάζει. Επίσης προσφέρεται και virtual keyboard, το οποίο η Samsung ονομάζει Touch Keyboard. Σε σύγκριση με το παλαιότερο Dex Station, με το νέο Dex Pad η Samsung ήθελε να καταστήσει μη απαραίτητη την ύπαρξη trackpad/ touchpad και keyboard για τη λειτουργία του. Με το νέο Dex Pad, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το κινητό του με υψηλότερης ανάλυσης εξωτερικές οθόνες, όπως για παράδειγμα με οθόνες 2560 x 1440 pixels (σε συνδυασμό με S9/ S9+), την ώρα που το παλαιότερο μοντέλο περιοριζόταν σε οθόνες 1080p. Από άποψη υποδοχών, η συσκευή της Samsung διαθέτει δύο πλήρους μεγέθους υποδοχές USB, μία USB Type-C και μία έξοδο HDMI ενώ απουσιάζει η υποδοχή Ethernet. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα τη τιμή του DeX Pad, ωστόσο το Dex Station στοιχίζει σήμερα $149,99. View full article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος που υπερτερεί το DeX Pad της Samsung έναντι της υλοποίησης της Huawei στο mate 10 pro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Darthvader είπε Γνωρίζει κάποιος που υπερτερεί το DeX Pad της Samsung έναντι της υλοποίησης της Huawei στο mate 10 pro; Mήπως στο ότι το DeX έχει Cooler, ethernet, φορτίζει ταυτόχρονα κτλ...είναι πιό λειτουργικό και φορητό κατά την προσωπική μου άποψη. Το να δώσεις 150 όταν δεν έχει PC δεν νομίζω να είναι κάτι τρομερό στην απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Κάποιος φίλος να μας πει με λεπτομέρεια αν το έχει κάποιες απορίες που έχω. Παίζει οποιαδήποτε εφαρμογή που έχουμε στο κινητό? Η κάποιες συγκεκριμένες? Δηλαδή παίζει τα πάντα από playstore? Επίσης οι επιδόσεις του κινητού συνεχίζουν να είναι ίδιες? Η οθόνη σβήνει όταν συνδέετε στο ντοκ? Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό και πρωτοπορία είναι αυτό που έβγαλε η samsung αλλά δεν είχα ποτέ την τύχη να το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ίσως κάτι τέτοιο να φέρει τους σταθερούς υπολογιστές ένα βήμα πριν την εξαφάνιση, εκεί που πάνε τα κινητά με τις δυνατότητες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Mήπως στο ότι το DeX έχει Cooler, ethernet, φορτίζει ταυτόχρονα κτλ...είναι πιό λειτουργικό και φορητό κατά την προσωπική μου άποψη. Το να δώσεις 150 όταν δεν έχει PC δεν νομίζω να είναι κάτι τρομερό στην απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού. Και τι 150; Μετά απο λίγο καιρό βλέπεις αγγελίες με 50-70 ευρώ! Άρα, εαν κάποιος μπορεί να αγοράσει το S9 το οποίο είναι πράγματι ακριβό, το DeX είναι ενα πολύ καλό πρόσθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, nectons είπε Κάποιος φίλος να μας πει με λεπτομέρεια αν το έχει κάποιες απορίες που έχω. Παίζει οποιαδήποτε εφαρμογή που έχουμε στο κινητό? Η κάποιες συγκεκριμένες? Δηλαδή παίζει τα πάντα από playstore? Επίσης οι επιδόσεις του κινητού συνεχίζουν να είναι ίδιες? Η οθόνη σβήνει όταν συνδέετε στο ντοκ? Αυτά μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό και πρωτοπορία είναι αυτό που έβγαλε η samsung αλλά δεν είχα ποτέ την τύχη να το δοκιμάσω. Δεν είναι όλες οι εφαρμογές "dex enhanced", αλλά αρκετές βασικές από αυτές, internet office κτλ . Κυρίως υπάρχει έλληψη σε παιχνίδια. Βεβαια μπορείς να κατεβάσεις ένα google remote desktop ή MS remote desktop. Και να συνδεθείς με ένα Pc όπου εκεί νιωθεις ότι είσαι πραγματικά σε περιβάλλον windows, αρκεί βεβαια να έχεις καλό Internet. Κάπως έτσι μπορεί είναι και το μέλλον του pc gaming, δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε ακριβό hardware. Μόνο γρήγορο internet. Η τιμή στο παλιό dex station έχει πέσει στα 85 στο σκρούτζ χωρίς φoρτιστή μέσα. Κάπου εκεί θα πέσει και το dex pad. Μεγάλο πλεονέκτιμα του καινούριου dex pad έναντι του παλιού, είναι ότι αφήνει το audio jack ανοιχτό για να συνδεθούν ηχεία. ενώ στο παλιό είχες τον ήχο απο το κινητό, αλλιώς επρεπε να συνδέσεις ηχείο Bluetooth. Γενικά για κάποιον που έχει μια οθόνη, είναι πολύ τίμιο το dex απο το να αγορασει laptop. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Socratis_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Και τι 150; Μετά απο λίγο καιρό βλέπεις αγγελίες με 50-70 ευρώ! Άρα, εαν κάποιος μπορεί να αγοράσει το S9 το οποίο είναι πράγματι ακριβό, το DeX είναι ενα πολύ καλό πρόσθετο. Άν μή τι άλλο η Samsung φέτος κράτησε τιμές "χαμηλές" και παρότι είναι ανώτερο του Iphone X το S9 , δεν ακολούθησε τον παραλογισμό της Apple και την αφαίμαξη. Με αρχικές τιμές 800 και 900 το καλοκαίρι θα παίρνεις ένα S9 ή S9 με 600 και 700... Ναί, όποιος θέλει Dex Pad άς περιμένει. Για όποιον δεν έχει Laptop ή PC το Pad είναι τίμιο για έναν επαγγελματία που γυρίζει απο την δουλειά του και κουμπώνει έναν ssd 500 ή hard disk 2-3 ΤΒ να βάλει τα δεδομένα του και την δουλειά του. Περιμένω Note 10 ή 11 αναλόγως του επεξεργαστή, για αγορά με DeX μελλοντικά. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Expecto Patronum είπε Περιμένω Note 10 ή 11 αναλόγως του επεξεργαστή, για αγορά με DeX μελλοντικά. Μια απ τα ίδια, αλλά κρατώ και μια θέση για την αντίστοιχη υλοποίηση της MS με τα Windows on ARM + Continuum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Mήπως στο ότι το DeX έχει Cooler, ethernet, φορτίζει ταυτόχρονα κτλ...είναι πιό λειτουργικό και φορητό κατά την προσωπική μου άποψη. Το να δώσεις 150 όταν δεν έχει PC δεν νομίζω να είναι κάτι τρομερό στην απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού. Εχει σίγουρα ethernet; Γιατί η είδηση λεει αλλο. 7 ώρες πριν, Socratis_g είπε Γενικά για κάποιον που έχει μια οθόνη, είναι πολύ τίμιο το dex απο το να αγορασει laptop. Από την στιγμή που πρεπει να εχεις ποντίκι πληκτρολόγιο και οθόνη, όποιος δεν εχει υπολογιστή θα μπορούσε να παρει ενα intel compute με τα ίδια περιπου χρήματα με το DEX (το απλό μοντέλο). Και θα δουλευει και χωρίς το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, fingolfingr είπε πό την στιγμή που πρεπει να εχεις ποντίκι πληκτρολόγιο και οθόνη, όποιος δεν εχει υπολογιστή θα μπορούσε να παρει ενα intel compute με τα ίδια περιπου χρήματα με το DEX (το απλό μοντέλο). Και θα δουλευει και χωρίς το κινητό. Αυτό που προτείνει η Samsung με το DeX είναι το "μία συσκευή για όλα", ούτε sync ούτε μινκ. Δεν το χεις πιασει ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, gnsX είπε Αυτό που προτείνει η Samsung με το DeX είναι το "μία συσκευή για όλα", ούτε sync ούτε μινκ. Δεν το χεις πιασει ακριβώς Μία χαρα το εχω πιασει. Το dex εχει τα προτερήματα του προφανώς και καποιους θα τους βολέψει. Απλά αν καποιος θέλει να αγοράσει laptop όπως λεει ο Socratis_g, δεν πιστευω ότι θα αλλαξει γνώμη λόγω dex. Και ας εχει ήδη το S9. Αυτό λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Μία χαρα το εχω πιασει. Το dex εχει τα προτερήματα του προφανώς και καποιους θα τους βολέψει. Απλά αν καποιος θέλει να αγοράσει laptop όπως λεει ο Socratis_g, δεν πιστευω ότι θα αλλαξει γνώμη λόγω dex. Και ας εχει ήδη το S9. Αυτό λεω. Αν θες κινητό+λαπτοπ όμως σε συμφέρει το S9 με DeX. Ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις εννοείται ε, με τα 1000 τον 845 από τους Atom του intel stick προσωπικά Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Socratis_g είπε Δεν είναι όλες οι εφαρμογές "dex enhanced", αλλά αρκετές βασικές από αυτές, internet office κτλ . Κυρίως υπάρχει έλληψη σε παιχνίδια. Βεβαια μπορείς να κατεβάσεις ένα google remote desktop ή MS remote desktop. Και να συνδεθείς με ένα Pc όπου εκεί νιωθεις ότι είσαι πραγματικά σε περιβάλλον windows, αρκεί βεβαια να έχεις καλό Internet. Κάπως έτσι μπορεί είναι και το μέλλον του pc gaming, δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε ακριβό hardware. Μόνο γρήγορο internet. Η τιμή στο παλιό dex station έχει πέσει στα 85 στο σκρούτζ χωρίς φoρτιστή μέσα. Κάπου εκεί θα πέσει και το dex pad. Μεγάλο πλεονέκτιμα του καινούριου dex pad έναντι του παλιού, είναι ότι αφήνει το audio jack ανοιχτό για να συνδεθούν ηχεία. ενώ στο παλιό είχες τον ήχο απο το κινητό, αλλιώς επρεπε να συνδέσεις ηχείο Bluetooth. Γενικά για κάποιον που έχει μια οθόνη, είναι πολύ τίμιο το dex απο το να αγορασει laptop. Σε ευχαριστώ φίλε. Πατάτα λοιπόν. Το σημαντικότερο ίσως όπλο για μετά από το S7 και είναι ΠΑΤΑΤΑ. Hardware HDMI έξοδος και έχουν βάλει μόνο βασικές εφαρμογές. 10 φορές ποιο γρήγορο από τις κινέζικες παπαριές (android box) των 40-80 ευρώ και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις 100% αυτήν την δυνατότητα.. μόνο office και internet... ΠΟΣΟ κολοεταιρία έχει γίνει η Samsung ρε παιδί μου.. Τραγικό... πίσω ακόμη και από την Apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως είναι θέμα της Google? Λέω εγώ τώρα χωρίς να ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα