Προς το περιεχόμενο

Google Assistant Και IOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα δεν μπορω να βρω τον βοηθό της google για Ios μεσα στο store :( λιγο που το εψαξα ειναι γιατι δεν υπαρχει στο ελληνικο store , το εχει βαλει κανεις με καποιον τροπο και αν του δουλευει καλα ??
Ευχαριστω

Δημοσ.
19 ώρες πριν, panos- είπε

Η εφαρμογή της google νομίζω πως έχει και τον assistant.

Τον εχει αλλα εγω θελω να τον βαλω σαν widget μονο του  :) για να πατάω στην αρχική οθονη και να ψαχνω :) στο us store υπάρχει κανονικα αλλα σε εμας οχι :( 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, darkman είπε

Τον εχει αλλα εγω θελω να τον βαλω σαν widget μονο του  :) για να πατάω στην αρχική οθονη και να ψαχνω :) στο us store υπάρχει κανονικα αλλα σε εμας οχι :( 

Κανε US Account. Ειναι πολυ ευκολο, 5' θα σου παρει. Και καθε φορα που θες να κατεβαζεις κατι που δεν υπαρχει στο δικο μας, μπαινε εκει. Απλα βρες μια διευθυνση στο Murica και δηλωσε την. ;)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κανε US Account. Ειναι πολυ ευκολο, 5' θα σου παρει. Και καθε φορα που θες να κατεβαζεις κατι που δεν υπαρχει στο δικο μας, μπαινε εκει. Απλα βρες μια διευθυνση στο Murica και δηλωσε την. ;)

θα υποστηρίζει ελληνικά ομως το assistant ???

Δημοσ.
12 ώρες πριν, darkman είπε

θα υποστηρίζει ελληνικά ομως το assistant ???

φανταζομαι πως ναι. 

γλωσσα στο κινητο μου εχω Γερμανικα, το κατεβασα απο το US Store και με τα γερμανικα δουλευει πενα. Φανταζομαι πως το ιδιο θα ισχυει και με τα ελληνικα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...