darkman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα δεν μπορω να βρω τον βοηθό της google για Ios μεσα στο store λιγο που το εψαξα ειναι γιατι δεν υπαρχει στο ελληνικο store , το εχει βαλει κανεις με καποιον τροπο και αν του δουλευει καλα ?? Ευχαριστω
panos- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Η εφαρμογή της google νομίζω πως έχει και τον assistant.
darkman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, panos- είπε Η εφαρμογή της google νομίζω πως έχει και τον assistant. Τον εχει αλλα εγω θελω να τον βαλω σαν widget μονο του για να πατάω στην αρχική οθονη και να ψαχνω στο us store υπάρχει κανονικα αλλα σε εμας οχι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, darkman είπε Τον εχει αλλα εγω θελω να τον βαλω σαν widget μονο του για να πατάω στην αρχική οθονη και να ψαχνω στο us store υπάρχει κανονικα αλλα σε εμας οχι Κανε US Account. Ειναι πολυ ευκολο, 5' θα σου παρει. Και καθε φορα που θες να κατεβαζεις κατι που δεν υπαρχει στο δικο μας, μπαινε εκει. Απλα βρες μια διευθυνση στο Murica και δηλωσε την. 1
darkman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κανε US Account. Ειναι πολυ ευκολο, 5' θα σου παρει. Και καθε φορα που θες να κατεβαζεις κατι που δεν υπαρχει στο δικο μας, μπαινε εκει. Απλα βρες μια διευθυνση στο Murica και δηλωσε την. θα υποστηρίζει ελληνικά ομως το assistant ???
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, darkman είπε θα υποστηρίζει ελληνικά ομως το assistant ??? φανταζομαι πως ναι. γλωσσα στο κινητο μου εχω Γερμανικα, το κατεβασα απο το US Store και με τα γερμανικα δουλευει πενα. Φανταζομαι πως το ιδιο θα ισχυει και με τα ελληνικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα