DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έχω ένα λάπτοπ Toshiba satellite A300 (PA3534U 1BRS η μπαταρία). Δεν εντοπίζεται η ενσωματωμένη camera (chicony) και αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι ότι ενώ αγόρασα μια καινούρια μπαταρία (νομίζω όχι γνήσια-δεν γράφει toshiba πάνω όπως η παλιά) δεν φορτίζεται. Ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες αλλά εξακολουθεί να γράφει όταν πας πάνω στο εικονίδιο της 0% διαθεσιμότητα συνδεδεμένη/φορτίζεται, χωρίς όμως να φορτίζεται. Είχα παλιά τα Vista και τα τελευταία χρόνια Win7 32bit sp1. Τα τελευταία 10 χρόνια είχα την μπαταρία πάνω χωρίς να αποσυνδέω την πρίζα (δυστυχώς) και έτσι την κατέστρεψα. Τώρα αποφάσισα να το λειτουργήσω σωστά με τη νέα μπαταρία αλλά δυστυχώς κάτι δεν λειτουργεί. Είμαι άσχετη με όλα αυτά...αλλά τα ψάχνω όσο μπορώ και όσο μου κόβει. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας με την πολύ καλά τεκμηριωμένη εργασία σας στο site σας. Να είστε καλά! Δήμητρα Γ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από DimiGk
Raptorex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε και πέρασε το τελευταίο bios και το driver για τη κάμερα απο το support της Toshiba για το μοντέλο σου. Επίσης αφαίρεσε τη μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας έπειτα κράτησε πατημένο το power button για 30 sec και τέλος ξανασυνδεσε τη μπαταρία και το καλώδιο και άνοιξε το λάπτοπ. Raptorex R. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Raptorex
DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Raptorex είπε Κατέβασε και πέρασε το τελευταίο bios και το driver για τη κάμερα απο το support της Toshiba για το μοντέλο σου. Επίσης αφαίρεσε τη μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας έπειτα κράτησε πατημένο το power button για 30 sec και τέλος ξανασυνδεσε τη μπαταρία και το καλώδιο και άνοιξε το λάπτοπ. Raptorex R. Σ ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σου πω! 19 λεπτά πριν, DimiGk είπε Σ ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σου πω! Δυστυχώς, η μπαταρία εδειξε αρχικά (5 φορές ανεβοκατέβηκε σαν να φορτίζεται) οτι φορτίζεται, ούτε για ενα λεπτό και μετά τίποτα το ίδιο μνμ 0% διαθεσιμότητα κλπ. Το Bios δεν το έκανα ακόμα...φοβάμαι μην το καταστρέψω εντελώς... Σ ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια
Raptorex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Το τελευταίο bios είναι σημαντικό να περαστεί,κίνδυνος θα υπάρξει μόνο αν κουνήσεις το καλώδιο τροφοδοσίας κατά την εγκατάσταση του. Αν δεν μπορείς να βρεις το bios και τους drivers στο support της Toshiba πες μας το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ και θα σου γράψουμε το link.
DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Toshiba satellite A300 1EG system unit model no:PSAG4E-0320-INGE DC 19V-4.7A SERIAL NO: 88783474Q 29 λεπτά πριν, Raptorex είπε Το τελευταίο bios είναι σημαντικό να περαστεί,κίνδυνος θα υπάρξει μόνο αν κουνήσεις το καλώδιο τροφοδοσίας κατά την εγκατάσταση του. Αν δεν μπορείς να βρεις το bios και τους drivers στο support της Toshiba πες μας το ακριβές μοντέλο του λάπτοπ και θα σου γράψουμε το link. Toshiba satellite A300 1EG system unit model no:PSAG4E-0320-INGE DC 19V-4.7A SERIAL NO: 88783474Q
Raptorex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.toshiba-greece.com/support/businesslaptops/?productCategory=laptops εισάγεις το σειριακό αριθμο 88783474Q και πατας προγράμματα οδήγησης Υπάρχεις bios update αλλά είναι 30/4/2009 version 1.80 για να δεις αν έχεις παλιότερη έκδοση δες το ''check your bios version by using the system information panel'' στο link https://www.howtogeek.com/196916/how-to-check-your-bios-version-and-update-it/ Για drivers το support της toshiba για windows 7 έχει ελάχιστους εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το https://drp.su/en πρόσεξε όμως τις επιλογές που θα τικάρεις γιατί θα σου εγκαταστήσει και άλλα προγράμματα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Raptorex
DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Raptorex είπε http://www.toshiba-greece.com/support/businesslaptops/?productCategory=laptops εισάγεις το σειριακό αριθμο και πατας προγράμματα οδήγησης Υπάρχεις bios update αλλά είναι 30/4/2009 version 1.80 για να δεις αν έχεις παλιότερη έκδοση δες το ''check your bios version by using the system information panel'' στο link https://www.howtogeek.com/196916/how-to-check-your-bios-version-and-update-it/ Για drivers μπορείς να χρησιμοποιήσεις το https://drp.su/en πρόσεξε όμως τις επιλογές που θα τικάρεις γιατί θα σου εγκαταστήσει και άλλα προγράμματα. το εχω ψάξει: insyde 1.80 13/2/2009 smbios έκδοση 2.4...... επομένως αυτό που βρήκες ειναι νεότερο...οπότε να το προχωρησω...οταν λες σειριακός αριθμός ποιος από όλα είναι...το 88783474q? Σ ευχαριστώ πολύ!!!! 10 λεπτά πριν, DimiGk είπε το εχω ψάξει: insyde 1.80 13/2/2009 smbios έκδοση 2.4...... επομένως αυτό που βρήκες ειναι νεότερο...οπότε να το προχωρησω...οταν λες σειριακός αριθμός ποιος από όλα είναι...το 88783474q? Σ ευχαριστώ πολύ!!!! επίσης αφου κάνω λήψη του bios update (αν και δεν ειναι πολύ μεταγενέστερο....17/2/2009 λεει ενώ το δικό μου ε΄ναι 13/2/2009) μετά πρέπει να κατεβάσω όλους τους drivers ή υπάρχουν μέσα στην αναβάθμιση?
Raptorex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, DimiGk είπε το εχω ψάξει: insyde 1.80 13/2/2009 smbios έκδοση 2.4...... επομένως αυτό που βρήκες ειναι νεότερο...οπότε να το προχωρησω...οταν λες σειριακός αριθμός ποιος από όλα είναι...το 88783474q? Σ ευχαριστώ πολύ!!!! επίσης αφου κάνω λήψη του bios update (αν και δεν ειναι πολύ μεταγενέστερο....17/2/2009 λεει ενώ το δικό μου ε΄ναι 13/2/2009) μετά πρέπει να κατεβάσω όλους τους drivers ή υπάρχουν μέσα στην αναβάθμιση? Οι drivers είναι ξεχωριστά ,οι drivers που έχει το site της toshiba είναι αρχαίοι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που σου εγραψα,αν υπάρχουν πρόσφατοι συμβατοί drivers θα τους βρει.
DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Raptorex είπε Οι drivers είναι ξεχωριστά ,οι drivers που έχει το site της toshiba είναι αρχαίοι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που σου εγραψα,αν υπάρχουν πρόσφατοι συμβατοί drivers θα τους βρει. Ευχαριστώ πολύ!
Agmourk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 hours ago, DimiGk said: Καλησπέρα! Έχω ένα λάπτοπ Toshiba satellite A300 (PA3534U 1BRS η μπαταρία). Δεν εντοπίζεται η ενσωματωμένη camera (chicony) και αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι ότι ενώ αγόρασα μια καινούρια μπαταρία (νομίζω όχι γνήσια-δεν γράφει toshiba πάνω όπως η παλιά) δεν φορτίζεται. Ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες αλλά εξακολουθεί να γράφει όταν πας πάνω στο εικονίδιο της 0% διαθεσιμότητα συνδεδεμένη/φορτίζεται, χωρίς όμως να φορτίζεται. Είχα παλιά τα Vista και τα τελευταία χρόνια Win7 32bit sp1. Τα τελευταία 10 χρόνια είχα την μπαταρία πάνω χωρίς να αποσυνδέω την πρίζα (δυστυχώς) και έτσι την κατέστρεψα. Τώρα αποφάσισα να το λειτουργήσω σωστά με τη νέα μπαταρία αλλά δυστυχώς κάτι δεν λειτουργεί. Είμαι άσχετη με όλα αυτά...αλλά τα ψάχνω όσο μπορώ και όσο μου κόβει. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας με την πολύ καλά τεκμηριωμένη εργασία σας στο site σας. Να είστε καλά! Δήμητρα Γ. Το πιο πιθανό είναι να είναι μια απλή συμβατή μπαταρία αυτή που πήρες. Οπότε, το συνηθισμένο πρόβλημα είναι να καίγεται η πλακετίτσα εσωτερικά της μπαταρίας αφού είναι συνήθως χαμηλότερης ποιότητας από μια αυθεντική. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την πήρες.
DimiGk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Agmourk είπε Το πιο πιθανό είναι να είναι μια απλή συμβατή μπαταρία αυτή που πήρες. Οπότε, το συνηθισμένο πρόβλημα είναι να καίγεται η πλακετίτσα εσωτερικά της μπαταρίας αφού είναι συνήθως χαμηλότερης ποιότητας από μια αυθεντική. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την πήρες. Ναι...το σκέφτηκα. Αύριο θα πάω να δω τι παίζει. Ευχαριστώ πολύ!
ss13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Την παλιά μπαταρία την έχεις ; Να δούμε τον κωδικό της ( βλέπε εικόνα ) , αν την πάρεις από Toshiba θα την ακριβοπληρώσεις , η κάμερα τώρα σταμάτησε να δουλεύει ή δεν δούλευε γενικώς ; Πήγαινε Start - Run γράψε devmgmt.msc - ok ανέβασε φωτογραφία του Device Manager ( Διαχείριση Συσκευών ) , να δούμε αν έχεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό , η Toshiba πάντως από ό,τι είδα έχει μέχρι Vista driver για την κάμερα , όχι όμως για Win 7 32 bit που έχεις εσύ τώρα
Alphaleader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 26/2/2018 στις 5:09 ΜΜ, DimiGk είπε Καλησπέρα! Έχω ένα λάπτοπ Toshiba satellite A300 (PA3534U 1BRS η μπαταρία). Δεν εντοπίζεται η ενσωματωμένη camera (chicony) και αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι ότι ενώ αγόρασα μια καινούρια μπαταρία (νομίζω όχι γνήσια-δεν γράφει toshiba πάνω όπως η παλιά) δεν φορτίζεται. Ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες αλλά εξακολουθεί να γράφει όταν πας πάνω στο εικονίδιο της 0% διαθεσιμότητα συνδεδεμένη/φορτίζεται, χωρίς όμως να φορτίζεται. Είχα παλιά τα Vista και τα τελευταία χρόνια Win7 32bit sp1. Τα τελευταία 10 χρόνια είχα την μπαταρία πάνω χωρίς να αποσυνδέω την πρίζα (δυστυχώς) και έτσι την κατέστρεψα. Τώρα αποφάσισα να το λειτουργήσω σωστά με τη νέα μπαταρία αλλά δυστυχώς κάτι δεν λειτουργεί. Είμαι άσχετη με όλα αυτά...αλλά τα ψάχνω όσο μπορώ και όσο μου κόβει. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας με την πολύ καλά τεκμηριωμένη εργασία σας στο site σας. Να είστε καλά! Δήμητρα Γ. δεν εχει καμια σημασια αν την ειχες συνδεμενη την μπαταρια πανω στο λαπτοπ η οχι. Μετα απο 10 χρονια θα καταστρεφόταν και απο μονη της σε ενα ραφι πανω. Τώρα.... 10 ετών υπολογιστής... και πηρες "νεα" μπαταρια(!!!)... ποιος ξέρει ποσα χρόνια καθοταν πανω σε κάνα ράφι και άδειασε τελειως με συνέπεια τώρα να μην φορτίζει. Μετά απο 10 χρονια νεο υπολογιστη επρεπε να παρεις, οχι νεα μπαταρία. Αν μπορεις να βρεις μια αλλη μπαταρια να δοκιμασεις. Αν την πηρες απο κανα ebay, να συνεννοηθεις με τον πωλητη να την στειλεις πισω.
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ή εαν εχεις κανα φιλο ηλεκτρονικο με ενα καλο τροφοδοτικο παγκου να πας να στην "ξυπνησει" δινοντας λιγη ταση παραπανω Επισης ενδεχετε να εχει βλαβη το μηχανημα και να μην βγαζει ταση για την φορτιση της μπαταριας Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα