papoys1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλοί είναι κολλημένοι με συνεργεία αντιπροσωπειών και εξουσιοδοτημένα και φοβούνται να πάνε παραπέρα έστω και αν το αυτοκίνητό τους είναι εκτός εγγύησης. Εκεί την ίδια ζημιά ή επισκευή θα την πληρώνεις στο διπλάσιο μπορεί και στο τριπλάσιο.Επιλογή είναι.Κάποιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη σε εξωτερικά συνεργεία και θέλουν να πληρώνουν παραπάνω να νοιώθουν σίγουροι. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε και να σεβαστούμε την επιλογή τους.Απλά συζητάμε και λέμε τις απόψεις μας. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από papoys1 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πολλοί είναι κολλημένοι με συνεργεία αντιπροσωπειών και εξουσιοδοτημένα και φοβούνται να πάνε παραπέρα έστω και αν το αυτοκίνητό τους είναι εκτός εγγύησης. Εκεί την ίδια ζημιά ή επισκευή θα την πληρώνεις στο διπλάσιο μπορεί και στο τριπλάσιο.Επιλογή είναι.Κάποιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη σε εξωτερικά συνεργεία και θέλουν να πληρώνουν παραπάνω να νοιώθουν σίγουροι. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε και να σεβαστούμε την επιλογή τους.Απλά συζητάμε και λέμε τις απόψεις μας. Ετσι ακριβως...Το μονο κακο αν μερικες φορες οταν ο γενικος μαστορας δεν βρισκει τι φταιει και σε παραπεμπει σε αντιπροωπεια . Μου ετχυχε πριν λιγους μηνες που εκανε ενα θορυβο το Honda CRV οταν εστριβε το τιμονι και δεν εβρισκε τι φταιει. Πηγα σε μη εξουσοδοτημενο αλλα ειδικευμενο σε Honda και ηθελε αλλαγμα λαδια διαφορικου και πλυσιμο διαφορικου. 2
christopher0016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 ενταξει καλο ειναι να λεμε γνωμες και να προφυλασουμε τσεπες ... ειναι δυσκολες οι εποχες και επιλογες υπαρχουν πολλες. απο την στιγμη που δεν εχει εγγυηση το να δωσεις 300 ευρω παραπανω μονο και μονο επειδη ειναι αντιπροσωπια , ειναι κοροιδια . (ταπεινη μου αποψη ) 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε ενταξει καλο ειναι να λεμε γνωμες και να προφυλασουμε τσεπες ... ειναι δυσκολες οι εποχες και επιλογες υπαρχουν πολλες. απο την στιγμη που δεν εχει εγγυηση το να δωσεις 300 ευρω παραπανω μονο και μονο επειδη ειναι αντιπροσωπια , ειναι κοροιδια . (ταπεινη μου αποψη ) Πολλες φορες σε αντιπροσωπειες τα μαστορια δεν ειναι καλυτερα αλλα χειροτερα απλα υπαρχει καποιος αλος με καποια εμπειρια που ισως χρειαστει για συγεκεριμενα μοντελλα.Τηλεφωνο πηρα εκει που αλλαξα τα λαδια διαφορικου και μολις ειπα το συμπτωμα εκαναν τηλεφωνικη σωστη διαγνωση . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Άλλαξα προχτές στο αμάξι μου, Hyundai Coupe S145. Valeo σετ συμπλέκτη (δηλαδή δίσκο, πλατώ, ρουλεμάν)...αγορά 85€ με απόδειξη. Περίπου 2.5 βαλβολινες Total (10.90€ εκάστη) και περαστικά 100€...το σύνολο 210€ για την αλλαγή. Και στο συγκεκριμένο αμάξι πρέπει να κατέβει η γέφυρα για να γίνει η δουλειά. Στο micra? Το κουτι ηταν πρασινο ή καφε?Το καφε κουτι ειναι valeo classic με κατασκευη στην Κινα.Προδιαγραφες Valeo μεν αλλα πολυ φθηνοτερο.Το Valeo στο πρασινο κουτι (made in France) εχει 125€ λιανικη(τιμη eltrekka-viakar).Τωρα τι πηρες εσυ με 85€ δεν ξερω,σκεψου οτι εμεις στο μαγαζι το αγοραζουμε 67€+φπα.
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Το κουτι ηταν πρασινο ή καφε?Το καφε κουτι ειναι valeo classic με κατασκευη στην Κινα.Προδιαγραφες Valeo μεν αλλα πολυ φθηνοτερο.Το Valeo στο πρασινο κουτι (made in France) εχει 125€ λιανικη(τιμη eltrekka-viakar).Τωρα τι πηρες εσυ με 85€ δεν ξερω,σκεψου οτι εμεις στο μαγαζι το αγοραζουμε 67€+φπα. Πράσινο Όπως αυτό εδώ: Αν είχε έρθει η κουβέντα προχτές, θα είχα και φωτό δικές μου να ανεβάσω.
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 χρονια εχω στην δουλεια τετοιο κουτι valeo πρωτη φορα βλεπω.Εμεις δινουμε τετοια: Αυτο που σου δωσανε εσενα αν ηταν ακριβως ετσι το κουτι ειναι συσκευασια για Κορεα και ειναι ιδια φαση με τα classic,φθηνοτερα.Τα 85€ που εδωσες ειναι φυσιολογικη τιμη,τοσο εχει το Valeo Classic. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από LouCi4er 1
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Για το χρώμα το έβαλα, ότι ήταν πράσινο. Ναι σαν αυτό που έβαλες ήταν εμφανισιακά. Κορεάτικο. Αλλά παντού μου το έλεγαν 100+ το σετ, όχι 85 που το πήρα τελικά. Το δίνετε εσείς 85€ με απόδειξη; Αν ναι, να σας έχω κι εσάς υπόψη
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχει στο δικο μας το μαγαζι τιμη με αποδειξη και χωρις,οι τιμες ειναι στανταρ.Πολλοι το ρωτανε αυτο και το αφεντικο τους λεει ειτε παρεις αποδειξη ειτε οχι,η τιμη ειναι αυτη και την αποδειξη θα την κοψω ουτως ή αλλως.Αφου τα πραγματα ερχονται απο τις εταιριες ολα με τιμολογια τα οποια δινει στον λογιστη,γινεται να δωσει αποδειξεις λιγοτερες?Απλα εχουμε πολλους αθιγγανους που δεν παιρνουν ποτε αποδειξη ή τιμολογιο,το αφεντικο σημειωνει τι εδωσε καθημερινα και τα βαζει στα τιμολογια που κοβει σε αλλους πελατες.Τα πραγματα που φευγουν απο το μαγαζι κοβονται ολα. Σου ξαναλεω,το κουτι που εβαλες εσυ φωτο ειναι αλλη ποιοτητα(φθηνοτερη) απο το κουτι που εβαλα εγω.Δεν προοριζεται για ευρωπαικη αγορα το κουτι που εδειξες,ειναι για Κορεα.Valeo Classic για το δικο σου αμαξι εχει 100€(μπορει και λιγοτερο,δεν θυμαμαι απ' εξω),Valeo σαν την φωτο που εβαλα εγω εχει καπου στο 130αρι.Valeo Classic κουτι: Τεσπα,καλα το πηρες το σετ,10€ πανω,10€ κατω δεν χαλασε και ο κοσμος.Μην βγαινουμε κι' αλλο offtopic. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από LouCi4er
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Δεν εχει στο δικο μας το μαγαζι τιμη με αποδειξη και χωρις,οι τιμες ειναι στανταρ.Πολλοι το ρωτανε αυτο και το αφεντικο τους λεει ειτε παρεις αποδειξη ειτε οχι,η τιμη ειναι αυτη και την αποδειξη θα την κοψω ουτως ή αλλως.Αφου τα πραγματα ερχονται απο τις εταιριες ολα με τιμολογια τα οποια δινει στον λογιστη,γινεται να δωσει αποδειξεις λιγοτερες?Απλα εχουμε πολλους αθιγγανους που δεν παιρνουν ποτε αποδειξη ή τιμολογιο,το αφεντικο σημειωνει τι εδωσε καθημερινα και τα βαζει στα τιμολογια που κοβει σε αλλους πελατες.Τα πραγματα που φευγουν απο το μαγαζι κοβονται ολα. Σου ξαναλεω,το κουτι που εβαλες εσυ φωτο ειναι αλλη ποιοτητα(φθηνοτερη) απο το κουτι που εβαλα εγω.Δεν προοριζεται για ευρωπαικη αγορα το κουτι που εδειξες,ειναι για Κορεα.Valeo Classic για το δικο σου αμαξι εχει 100€(μπορει και λιγοτερο,δεν θυμαμαι απ' εξω),Valeo σαν την φωτο που εβαλα εγω εχει καπου στο 130αρι.Valeo Classic κουτι: Τεσπα,καλα το πηρες το σετ,10€ πανω,10€ κατω δεν χαλασε και ο κοσμος.Μην βγαινουμε κι' αλλο offtopic. Όπως είπα το πρασινο κουτί που έβαλες εσύ στο προηγούμενο σου μήνυμα (με τις πολλαπλες εκτυπώσεις valeo πανω) πηρα, στα 85€, αυτο που εσύ λες 125-130€..άρα 40-45€ κάτω, όχι 10. Καλή αγορά έκανα λοιπόν Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Alxnks 1
tarantules Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, opcorsa είπε toyota carina στενου φιλου 20ετιας, 600 χιλιαδες χιλιομετρα, βενζινη, ακομα με το μαμα απιεραχτο κιβωτιο-σασμαν-συμπλεκτη και απειραχτο κινητηρα.. Where is your god now? Το ίδιο έχει και ένας φίλος μου.το carina II.Ούτε αυτός έχει κατεβάσει σασμάν ακόμα.Παρόμοια χιλιόμετρα.Φίλος μου μηχανικός μου είπε οτι στα καινούρια βάζουν πλέον υλικά "οικολογικά" που δεν αφήνουν αμίαντο στην ατμόσφαιρα αλλά φθείρονται και πολύ πιο εύκολα.Το ίδιο και οι δίσκοι και τα τακάκια. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, tarantules είπε Το ίδιο έχει και ένας φίλος μου.το carina II.Ούτε αυτός έχει κατεβάσει σασμάν ακόμα.Παρόμοια χιλιόμετρα.Φίλος μου μηχανικός μου είπε οτι στα καινούρια βάζουν πλέον υλικά "οικολογικά" που δεν αφήνουν αμίαντο στην ατμόσφαιρα αλλά φθείρονται και πολύ πιο εύκολα.Το ίδιο και οι δίσκοι και τα τακάκια. Αυτό ακριβώς που είπα και παραπάνω, από το 2000 και μετά τα υλικά τριβής είναι asbestos free. 1
opcorsa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tarantules είπε Το ίδιο έχει και ένας φίλος μου.το carina II.Ούτε αυτός έχει κατεβάσει σασμάν ακόμα.Παρόμοια χιλιόμετρα.Φίλος μου μηχανικός μου είπε οτι στα καινούρια βάζουν πλέον υλικά "οικολογικά" που δεν αφήνουν αμίαντο στην ατμόσφαιρα αλλά φθείρονται και πολύ πιο εύκολα.Το ίδιο και οι δίσκοι και τα τακάκια. καρινα 2 και αυτο που λεω... ασπρο, και αστραφτει ακομα, με το εργοστασιακο χρωμα... εχει και φιατ ντομπλο 7ετιας με σκουριασμενη οροφη ΗΔΗ ο τυπος.... ποιοτητα κατασκευης οχι αστεια
meletis_m Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Πολλοί είναι κολλημένοι με συνεργεία αντιπροσωπειών και εξουσιοδοτημένα και φοβούνται να πάνε παραπέρα έστω και αν το αυτοκίνητό τους είναι εκτός εγγύησης. Εκεί την ίδια ζημιά ή επισκευή θα την πληρώνεις στο διπλάσιο μπορεί και στο τριπλάσιο.Επιλογή είναι.Κάποιοι δεν έχουν εμπιστοσύνη σε εξωτερικά συνεργεία και θέλουν να πληρώνουν παραπάνω να νοιώθουν σίγουροι. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε και να σεβαστούμε την επιλογή τους.Απλά συζητάμε και λέμε τις απόψεις μας. Ακριβώς , εχω το θείο μου με Ford Maverick του 2004 , που το πηγαίνει ακόμη σε αντιπροσωπεία. Τον βαράνε στο κόστος ανταλλακτικών. Δέν ασχολούμαι , αφού θέλουν να δίνουν τα λεφτά σε "γνήσια" σε 1 αμάξι 14 ετών και με μεταπωλητική αξία <4500 ευρώ ας τα δώσουν. Εγώ στο δικό μου αγοράζω τα γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα ιμάντες στο 40% πιο κάτω απο εδώ, απο Αγγλία . Σε επίσημο εισαγωγέα και μου τα φέρνουν στην πόρτα με κούριερ. Έχει μόνο για Honda. Για να δείτε τι καπέλο μας βάζουν εδω στην Ελλάδα. Αισθητηρας λάμδα Ελλάδα->408 ευρώ , Αγγλία -> 271 μαζί και μεταφορικά.Ακριβώς ίδιος κωδικός ανταλλακτικού. Πρίν 6 μήνες άλλαξα σέτ συμπλέκτη στο Accord( 120.000χλμ) με έβγαλε. Είχα χρόνο , παίρνω τηλέφωνο Σαρακακη 670 ευρώ ο συμπλέκτης και αναμονη 20 ημέρες Επειδή βιαζόμουν πήγα Ιαπωνική και πήρα ακριβώς ίδιο σέτ απλώς δέν έγραφε "Honda" με 140 ευρώ της Valeo Άλλαξα και τα τρομπάκια συμπλέκτη, γιατί έχω πολλά χιλιόμετρα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από meletis_m 3
christopher0016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, meletis_m είπε Ακριβώς , εχω το θείο μου με Ford Maverick του 2004 , που το πηγαίνει ακόμη σε αντιπροσωπεία. Τον βαράνε στο κόστος ανταλλακτικών. Δέν ασχολούμαι , αφού θέλουν να δίνουν τα λεφτά σε "γνήσια" σε 1 αμάξι 14 ετών και με μεταπωλητική αξία <4500 ευρώ ας τα δώσουν. Εγώ στο δικό μου αγοράζω τα γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα ιμάντες στο 40% πιο κάτω απο εδώ, απο Αγγλία . Σε επίσημο εισαγωγέα και μου τα φέρνουν στην πόρτα με κούριερ. Έχει μόνο για Honda. Για να δείτε τι καπέλο μας βάζουν εδω στην Ελλάδα. Αισθητηρας λάμδα Ελλάδα->408 ευρώ , Αγγλία -> 271 μαζί και μεταφορικά.Ακριβώς ίδιος κωδικός ανταλλακτικού. Πρίν 6 μήνες άλλαξα σέτ συμπλέκτη στο Accord( 120.000χλμ) με έβγαλε. Είχα χρόνο , παίρνω τηλέφωνο Σαρακακη 670 ευρώ ο συμπλέκτης και αναμονη 20 ημέρες Επειδή βιαζόμουν πήγα Ιαπωνική και πήρα ακριβώς ίδιο σέτ απλώς δέν έγραφε "Honda" με 140 ευρώ της Valeo Άλλαξα και τα τρομπάκια συμπλέκτη, γιατί έχω πολλά χιλιόμετρα. αμα ξερεις να αγοραζεις τα αναλακτικα , βρισκεις εναν καλο μαστορα και στα βαζει . αυτο εκανα και εγω . δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε φανε στα ανταλακτικα . οταν αλαξα δισκο πλατο μου ζητουσαν 350 ευρω βρηκα απο την valeo με 90 κατι ευρω εδωσα και 50 ευρω εργατικα και ολα καλα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα