Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Micra με περιπου 35000 χιλιομετρα, πατιναρει μερικες φορες ο δισκος στη δευτερη, παιζει να εχει φαγωθει κιολας? το συνεργειο με μια γρηγορη βολτα εβγαλε συμπερασμα οτι θελει αλλαγη, κανα 600 συν εργασια. δεν ειναι πολλα?

για πειτε καμια γνωμη..

Επεξ/σία από duende
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

600?

ποιο micra εχεις, το δικο μου το K11 μαζι με εργασια εχει 250...

K13..η τιμη που λες ειναι για τον "original"? εμεις σε εξουσιοδοτημενο υποτιθεται το παμε που τους ξερουμε χρονια, εχουμε παρει καμποσα αυτοκινητα απο κει, απο την αλλη βεβαια το τι χρεωνουν και τι βαζουν δε μπορουμε να ξερουμε οπως ειναι τα πραγματα σημερα..καθενας κοιταει να βγαλει απ'οπου μπορει

δε παιρνει καμια ρυθμιση αυτο το πραγμα?..

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.

320€ είχα δώσει για Punto σε αντιπροσωπεία σε νησί, άρα μονοπώλιο. 

750€ είχαμε δώσει για RAV4. 

Πολλά μου φαίνονται τα 600€.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, duende είπε

Micra με περιπου 35000 χιλιομετρα, πατιναρει μερικες φορες ο δισκος στη δευτερη, παιζει να εχει φαγωθει κιολας? το συνεργειο με μια γρηγορη βολτα εβγαλε συμπερασμα οτι θελει αλλαγη, κανα 600 συν εργασια. δεν ειναι πολλα?

για πειτε καμια γνωμη..

Ποιας χρονολιγια ειναι το Micra ? Αν ειναι καινουργιο δεν επιτρεππεται να θελει τοσο γρηγορα αλλαγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα πολλά μου φαίνονται αλλά οι αντιπροσωπείες νισαν γδέρνουν γενικοτερα.

Σαν λίγα δεν είναι όμως τα χιλιόμετρα που έφαγε το δίσκο?Το έχεις από καινούριο?

Εγω για να καταλάβεις στο Κ12 άλλαξα στις 150.000

Επεξ/σία από moure
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, duende είπε

K13..η τιμη που λες ειναι για τον "original"? εμεις σε εξουσιοδοτημενο υποτιθεται το παμε που τους ξερουμε χρονια, εχουμε παρει καμποσα αυτοκινητα απο κει, απο την αλλη βεβαια το τι χρεωνουν και τι βαζουν δε μπορουμε να ξερουμε οπως ειναι τα πραγματα σημερα..καθενας κοιταει να βγαλει απ'οπου μπορει

δε παιρνει καμια ρυθμιση αυτο το πραγμα?..

Να σου πω ένα μυστικό? Η Nissan και η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία ΔΕΝ φτιάχνει σετ συμπλέκτη, το αγοράζει από τρίτο κατασκευαστή(Aisin πχ), το βάζει σε δικό της κουτί, και το πουλάει ως "original" πάρα πολύ ακριβότερα από ότι το πουλάει ο κατασκευαστής του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσεις κάτι διπλή τιμή μόνο και μόνο επειδή το κουτί του γράφει Nissan απέξω, ούτε να τοποθετηθεί στην αντιπροσωπεία που σίγουρα θα χρεώσει πολύ περισσότερα εργατικά από οποιοδήποτε άλλο συνεργείο.

Το σετ συμπλέκτη του K13 πάντως σίγουρα είναι ακριβότερο από το σετ του K11 γιατί έχει στο ρουλεμάν ενσωματωμένη την αντλία. Δεν ξέρω ποιο ακριβώς μοτέρ φοράς, αλλά πάρε μια ιδέα:

http://www.autoflan.gr//set-sumplekti-blue-print-adn130236.html

Και όχι, δεν παίρνει κάποια ρύθμιση, μόνο αλλαγή.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ποιας χρονολιγια ειναι το Micra ? Αν ειναι καινουργιο δεν επιτρεππεται να θελει τοσο γρηγορα αλλαγμα.

δικαιολογειται αν το οδηγει η γυναικα μου :P το πατιναρε μεχρι που το πηρε στο χερι

τεσπα, με κατι παζαρια απο δω κ απο κει μας ειπαν 500 με τα εργατικα. θα παρω και μερικες προσφορες ακομα να δω. ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, duende είπε

δικαιολογειται αν το οδηγει η γυναικα μου :P το πατιναρε μεχρι που το πηρε στο χερι

τεσπα, με κατι παζαρια απο δω κ απο κει μας ειπαν 500 με τα εργατικα. θα παρω και μερικες προσφορες ακομα να δω. ευχαριστω για τις απαντησεις

Χαχα...Φανταστηκα τετοια απαντηση αλλα και παλι πολυ λιγα τα χλμ και για τον/την πιο ατζαμη οδηγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη το λες,  μη το λες  ...

Υπάρχουν άνθρωποι  που τον έχουν φάει σε λιγότερο από 1500 χλμ ...

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως πανω απο 350 -400 ειναι κλεψια.Ετσι και αλλιως η γυναικα θα το βγαλει φιτίλια παλι.Με τα 600 θα κάνεις σχεδον δυο αλλαγες.Επιδεί τα χιλιομετρα ειναι λιγα κοιτα μήπως το κυλινδρακι κραταει ακομα. Σε λουκ μαζι με το κυλινδρακι εχει κανα 250 βαλε και κανα 100- 120 εργασια με την φαπα......

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και 500 πολλά είναι.

Ψάξε και αλλού.150 κάνει το καλίτερο σετ.Άντε και 30 βαλβολίνες.Πόσα θέλει ο μάστορας.

https://www.onparts.gr/nissan-micra-c+c-k12-1-4-16v-88hp-88hp/antallaktika/sumplektis-metadosi/set-sumplekti

Αυτά που δείχνεις είναι για Κ12, όχι για K13.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σετ συμπλέκτη για το micra (δίσκος-πλατό-ρουλεμάν) κοστίζει λιγότερο  από 65 ευρώ, σε valeo ή aisin. Από εκεί και πέρα, τα περισσότερα συνεργεία που ξέρω εγώ χρεώνουν 80 ευρώ για να το τοποθετήσουν. Ψάξου λίγο. Υπάρχει μαγαζί στο Περιστέρι (και πολλά άλλα παντού) με ανταλλακτικά που φέρνει τα πάντα. Η Nissan νομίζω βάζει AISIN στα μοντέλα της. Τα λεφτά για ανταλλακτικά που γράφονται πολλές φορές εδώ μέσα είναι εξωπραγματικά πολλά σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε εμείς.Σε Almera που άλλαξα εγώ για φίλο, η αντιπροσωπεία του είπε 300. Εγώ του πήρα το σετ σε AISIN στα 60 ευρώ, και τον τοποθέτησε συνεργείο με 80 ευρώ. Πριν από μια εβδομάδα. Σε Getz που άλλαξα πριν από 15 ημέρες (Valeo), τον αγόρασα 63 ευρώ. Όλα αυτά με απόδειξη κανονικότατα. Επίσης, άλλαξα όλους τους ιμάντες, με κόστος αγοράς 40 ευρώ (εσωτερικό, εξωτερικό, δυναμό, κλιματισμού).

Επεξ/σία από BritGreek
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...