Comic maniak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω το OnePlus 5T απο το geekbuying,γιατι εχει πιο συμφερουσα τιμη εκει.Με απασχολουν ομως αρκετα οι χρεωσεις του τελωνειου.Αρα,θα ηθελα γνωμη απο καποιον που αγοραζει απο εξω για να μαθω για τις επιπλεον χρεωσεις.Το κινητο στο site εχει 470€.Οποτε,αν οι χρεωσεις ειναι ας πουμε καπου 20€,τοτε κανενα προβλημα.Αν ομως ειναι π.χ 100€ ειναι παρα πολυ.Επισης,θα ηθελα να μαθω σε ποσο καιρο (στο περιπου) θα μου εχει ερθει το πακετο.Επισης,αν καποιος εχει code για geekbying θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε να μου πει εναν κωδικο.Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Comic maniak
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Κάπου στα 80€ θα είναι. Επίσης θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση ενώ στο επίσημο site 2 χρόνια και νομίζω σε 5 μέρες θα το έχεις σπίτι σού. Το λιγουρεύομαι και γω εδώ και κάμποσο καιρό αλλά δεν ξέρω αν το επίσημο site στέλνει με αντικαταβολή γιατί με κάρτα δεν........
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε ...αλλά δεν ξέρω αν το επίσημο site στέλνει με αντικαταβολή γιατί με κάρτα δεν........ Μέχρι την πρωταπριλιά έχουμε ένα μήνα και ακόμα
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Για κινητό του 500αρικου και για το Σέρβις της one plus τα δίνεις τα έξτρα χρήματα για να το πάρεις απο το επισημο και εισαι ήσυχος για τελωνείο. Κυρίως όμως γιατί εχει οντως καλο after sales η oneplus. Ουτε αρβατο ειναι ουτε ινφοκουεστ που κανεις προαευχη να μη σου χρειαστούν ποτε.
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, ziaba είπε Μέχρι την πρωταπριλιά έχουμε ένα μήνα και ακόμα Όντως... Το βλέπω να το παίρνω από εδώ....
Comic maniak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι και εγω απορω οταν διαβαζω για αγορα απο Κινεζο μαγαζα για να γλυτωσει καποιος λιγα ευρω,ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι απο το επισημο site το κινητο βγαινει στα 480ευρω μιας και παιζουν 20ευρα εκπτωτικα κουπονια απο τους κατοχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα